Κυπαρισσία (πραγματικές μετρήσεις)
Λήψη 60db για 340 μέρες το χρόνο (ο αριθμός των ημερών δεν είναι απόλυτος)
Για τις υπόλοιπες μέρες ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ έχουμε κορυφές 80 db ! από τους γείτονες (δεν άλλαξαν κεραιοσύστημα ούτε αύξησαν την ισχύ οι γείτονες)
Μία μικρή παρατήρηση στο πρώτο post του air1979 για το συγκεκριμένο θέμα..
Δεν διευκρίνησες απο την αρχή τι είναι τα 60db και εγώ νόμιζα ότι μιλάς για Ιταλικό σήμα που σου φέρνει 60db συνεχόμενα! Αν δεις τα μηνύματά μου θα το καταλάβεις αυτό!
Άλλη φορά να γράφεις πιο αναλυτικά αυτά που θες να γράψεις για να μην μπερδευόμαστε! Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι σε ασταθή νούμερα διάδοσης απο Ιταλία και μόνο, που απλά σου ρίχνουν παρεμβολή σε κάποιο mux της Digea που και αυτό θα ειναι π.χ. στην ίδια στάθμη, γι αυτο μου έκανε εντύπωση το συνεχόμενο 60db που γράφεις, και νόμιζα ότι έλεγες για Ιταλια! Εννοείται όπως είπα στα προηγούμενα μηνύματα, ότι αν έχεις ασταθή σήματα 60db απο Ιταλία, αυτα τα σήματα δεν είναι με τίποτα απο πομπό 10watt!!
Πιο κάτω γράφεις για "εγχωριο μπουκέτο" στα 60db, και νόμιζα ότι έλεγες για ίδια db στο ελληνικό αλλά και στο ξένο μαζί, και σου έγραψα με +9/10db θα παίζει ο πιο ισχυρός, και με την κορύφωση των 80db που έλεγες ότι έχεις, ναι μετά +27 και πάνω..τα είπαμε και πιο πίσω αυτα.
Αυτή ήταν η απάντησή μου αμέσως μετά το πρώτο σου μήνυμα με τα db που έγραψες: βάζω ένα μικρό κομμάτι ->
"Δεν υπάρχει περίπτωση στην Κυπαρισσία να έχεις μόνιμα σήματα με 60dΒ όλη την μέρα, και γενικά τόσο καλά Ιταλικά σήματα ολο τον χρόνο, απλά μόνο κατα διαστήματα και σε καλές καιρικές τροποσφαιρικές συνθήκες (ειδικά το καλοκαίρι)."