Τώρα δεν έχουν άδειες τα κανάλια απλά υπάρχουν θεματικοί περιφερειακοί σταθμοί που λειτουργούν με προσωρινες. Ωστόσο κατι αντίστοιχο με την πρόθεση της κυβέρνησης είχε γίνει και στο παρελθόν βέβαια, όταν επί Ρουσόπουλου τους είχε ζητηθεί να δηλώσουν ενημερωτικοί η μη ενημερωτικοί και όταν μετέπειτα πουλήθηκαν έχουμε περιπτώσεις τύπου ενημερωτικου Local που έγινε Nickelodeon και μη ενημερωτικού Τηλεφως που έγινε Kontra... Οπότε τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου;
Καλό είναι να υπάρξουν θεματικές άδειες ώστε να τις πάρουν όσοι ενδιαφέρονται να εκπέμψουν έτσι, το θέμα είναι μετά από 5 χρονια θα έχουμε αδειοδοτημένους μουσικούς σταθμούς πχ που θα πουλιούνται και θα γίνονται ενημερωτικοί; Δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό..
Επίσης παιδιά στην κυβέρνηση τι θα γινει με το τηλεμάρκετινγκ; Μήπως αντί να βλέπουμε το θέμα τόσο επιφανειακά να αδειοδοτήσουμε σταθμούς με κριτήρια ποιότητας προγράμματος; Αν θέλει κάποιος να παίζει όλη μέρα τηλεμάρκετινγκ ας πάρει αντίστοιχη άδεια, όχι να δηλώνει ενημερωτικός και 22 ώρες να παίζει τηλεμάρκετινγκ, 1 ώρα ειδήσεις και 1 ώρα επαναλήψεις εκπομπών 15 χρόνων (Channel 9 πχ..)
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk