Ας κάνουν και ασπρόμαυρο το Mega να μην είναι άδικο για τους κατόχους ασπρόμαυρων τηλεοράσεων.
Ναι, θα σε παρακαλουσα ευγενικα να αφησεις την ειρωνια σου. Δεν ζητησα να το κανουν 4:3 η κατι τετοιο. Μην αλλαζεις ολοκληρο το μηνυμα αμα παει ΕΛΑΑΑΑΧΙΣΤΑ πανω η μπαρα δεν χαθηκε ο κοσμος.
Συγχώνευση: Τετ 21 Ιουν 2023, 14:27
Ναι, θα σε παρακαλουσα ευγενικα να αφησεις την ειρωνια σου. Δεν ζητησα να το κανουν 4:3 η κατι τετοιο. Μην αλλαζεις ολοκληρο το μηνυμα αμα παει ΕΛΑΑΑΑΧΙΣΤΑ πανω η μπαρα δεν χαθηκε ο κοσμος.
επίσης, αυτό που λες ούτος η άλλως δεν βγάζει νόημα διότι οποιοσδήποτε χρήστης με ασπρόμαυρη τηλεόραση, θα του φαινόταν ασπρόμαυρη η εικόνα αν έβαζε τον αποκωδικοποιητή του.
Συγχώνευση: Τετ 21 Ιουν 2023, 14:28
το overscan ειναι κακο γενικα και εχει δικιο ο χρηστης εδω γιατι εχω δει και κατι ολοκαινουριες samsung με τετοιο overscan που της crt που αναφερει δεν ειναι απολυτως τιποτε...
Σωστός! Έχω πετύχει κάτι βίντεο από έναν χρήστη στο ΥΤ με SAMSUNG όπως ανέφερες..... το Achaia χάλια μαύρα και του Patra tv με το ζόρι φαινόταν ευτυχώς δηλαδή γιατί έχει κι αυτό "CRT overscan" κι ας εκπέμπει 16:9.
Συγχώνευση: Τετ 21 Ιουν 2023, 14:45
Συγχώνευση: Τετ 21 Ιουν 2023, 14:27
επίσης, αυτό που λες ούτος η άλλως δεν βγάζει νόημα διότι οποιοσδήποτε χρήστης με ασπρόμαυρη τηλεόραση, θα του φαινόταν ασπρόμαυρη η εικόνα αν έβαζε τον αποκωδικοποιητή του.
Συγχώνευση: Τετ 21 Ιουν 2023, 14:28
Σωστός! Έχω πετύχει κάτι βίντεο από έναν χρήστη στο ΥΤ με SAMSUNG όπως ανέφερες..... το Achaia χάλια μαύρα και του Patra tv με το ζόρι φαινόταν ευτυχώς δηλαδή γιατί έχει κι αυτό "CRT overscan" κι ας εκπέμπει 16:9.
Υ.Γ. Διαφωνω με την καταργηση του overscan διοτι η καμερα/το display φαινεται λιγακι off για εμενα σε σχεση με την τοποθετηση λογοτυπου, μπαρων κτλ απλα ΝΑ ΜΗΝ ειναι τοσο μεγαλο σε καμια τηλεοραση ανεξαρτητως αν ειναι CRT, LCD η smart.