Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης
  • Τρι 26 Νοε 2024, 00:01
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  (Αναγνώστηκε 1000671 φορές)

0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnpapad24

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2020
130x100cm σιδερενιο no name αργολιδα...

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Α, βλέπω το αποφάσισες κιόλας!!! Να σου δώσουν το υπουργείο να γράψεις και το ΦΕΚ. Μη χειρότερα... :wall
Όταν θα θεσμοθετηθεί το Τ2 και τι θα περιλαμβάνει και πώς και με ποιους όρους, τότε να γίνει μια συζήτηση για το κόστος και αν αυτό μεταβληθεί και πώς. Τα υπόλοιπα είναι ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή! :morons
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• SatLeo Legend
Τους ορους τους εχουμε μαθει πανω κατω...

Και εδω η μιση ελλαδα δεν πιανει ακομα τα hd συζηταμε για t2...

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Τους ορους τους εχουμε μαθει πανω κατω...
Διάβασε τη νομοθεσία και μη βγάζεις συμπεράσματα. Ίσα ίσα που με την απόκτηση των συχνοτήτων από τη Digea, την υποχρεώνει το κράτος, οι πομποί της να είναι συμβατοί με DVB-T2!!!

Και εδω η μιση ελλαδα δεν πιανει ακομα τα hd συζηταμε για t2...
Ποια μισή Ελλάδα δεν έχει HD; Πρώτον.
Και δεύτερον, τα σημεία που δεν έχουν HD είναι αλληλένδετα με το DVB-T2! Το ορίζει ο Χάρτης Συχνοτήτων. Άσχετα βέβαια το ότι αν ήθελαν μπορούσαν να το βάλουν HD, η Digea επικαλέιται ακριβώς αυτό! Άρα δεν είναι καθόλου άσχετο το HD με το DVB-T2!

• SatLeo Legend
Ας ξεκινησουμε απο τα απλα...

Για να μετατραπουν οι πομποι λοιπον θελουν λεφτα κατι το οποιο δεν προτιθεται η digea να κανει...

Δευτερο και σοβαρο θεμα τιθεται η διαμορφωση που θα εκπεμπει...

Για να αντισταθμισει την απωλεια της συνχοτητας (οσον αφορα το bitrate) η digea πρεπει να εκπεμψει με αρκετα μεγαλυτερη διαμορφωση και αυτο σημαινει πολυ μεγαλυτερη ισχυ εκπομπης και περισσοτερα κεντρα εκπομπης που και αυτο θελει λεφτα αλλιως οι λευκες περιοχες θα μεγαλωσουν ακραια...

Αυτο μαλιστα αφορα ακομα περισσοτερο τις περιοχες που πιανουν τωρα μονο τα sd...

Τριτον πιθανη εκπομπη σε hevc θα καταστησει αυτοματως ασυμβατες την συντριπτικη πλειοψηφια των τηλεορασεων που θα χρειαστουν δεκτη και μαλιστα αυτο θα συμβει σε μια εποχη που ολοι στριμαρουν και τα καναλια θα χασουν τρομερο κοινο καθως το stream δεν πιανεται στα νουμερα τηλεθεασης...

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
Ποια μισή Ελλάδα δεν έχει HD; Πρώτον.
Μόνο τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα να βάλεις, είναι το 1/3 των κέντρων εκπομπής της χώρας.

• SatLeo Legend
Μαλιστα η digea τωρα εχει και κερδος γιατι το δημοσιο την αποζημιώνει...

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Μόνο τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα να βάλεις, είναι το 1/3 των κέντρων εκπομπής της χώρας.

μην ξεχνας και Αινο με ακαρτνανικα και ολη την πζ αυτων
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Εννοείται δεν τα ξεχνάω απλά επειδή ο arva αναρωτήθηκε ποια ειναι η μισή Ελλάδα που δεν εχει HD. Μάνι-μάνι να τη η μισή Ελλάδα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Για να μετατραπουν οι πομποι λοιπον θελουν λεφτα κατι το οποιο δεν προτιθεται η digea να κανει...
Όλοι οι πομποί της Digea είναι DVB-T/T2. Ένα γύρισμα διακόπτη είναι από τα κεντρικά

Δευτερο και σοβαρο θεμα τιθεται η διαμορφωση που θα εκπεμπει...

Για να αντισταθμισει την απωλεια της συνχοτητας (οσον αφορα το bitrate) η digea πρεπει να εκπεμψει με αρκετα μεγαλυτερη διαμορφωση και αυτο σημαινει πολυ μεγαλυτερη ισχυ εκπομπης και περισσοτερα κεντρα εκπομπης που και αυτο θελει λεφτα αλλιως οι λευκες περιοχες θα μεγαλωσουν ακραια...
Ισχύει

Αυτο μαλιστα αφορα ακομα περισσοτερο τις περιοχες που πιανουν τωρα μονο τα sd...
Όχι απαραίτητα

Τριτον πιθανη εκπομπη σε hevc θα καταστησει αυτοματως ασυμβατες την συντριπτικη πλειοψηφια των τηλεορασεων που θα χρειαστουν δεκτη και μαλιστα αυτο θα συμβει σε μια εποχη που ολοι στριμαρουν και τα καναλια θα χασουν τρομερο κοινο καθως το stream δεν πιανεται στα νουμερα τηλεθεασης...
Ίσως είναι και ο λόγος που καθυστερεί το DVB-T2

Εννοείται δεν τα ξεχνάω απλά επειδή ο arva αναρωτήθηκε ποια ειναι η μισή Ελλάδα που δεν εχει HD. Μάνι-μάνι να τη η μισή Ελλάδα.
2 περιφερειακές ζώνες είναι

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Είναι 4 περιφερειακές ζώνες (Δυτικής Ελλαδας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Σάμου & Ικαρίας) και 50+ κέντρα εκπομπής.

Αποσυνδεδεμένος Valuable Inform

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2018
  • Τόπος: Ελλάδα
Όλοι οι πομποί της Digea είναι DVB-T/T2. Ένα γύρισμα διακόπτη είναι από τα κεντρικά
Αν το σύνολο των πομπών της Digea έχουν και DVB-T2 θα έπρεπε κανονικά και της ΕΡΤ να έχουν το ίδιο πρότυπο.

• SatLeo Legend
Εγω παλι αμφιβαλω αν απλα ειναι ενα γυρισμα απο τα κεντρικα το ολο πραγμα...

Θα ειχαν τουλαχιστον αρχισει δοκιμες αφου δηθεν ειναι τοσο ετοιμοι...

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2018
  • Τόπος: Κερκυρα
εγώ δεν πιστεύω (μπορεί να είμαι λάθος) ότι η digea έχει πομπούς dvb-t2, ισως πολύ ελάχιστους...αλλά ακόμα & αν έχουν με 64 qam σε δυσκολές περιοχές έχουν χάσει σήμα, να βάλουν και 256 qam με dvb-t2 θα χαθεί η μπάλα...

Εγώ λέω βάση τι μού έτυχε με τα Αλβανικά όταν ήταν dvb-t σπάνια τα έχανα σε δύσκολη περιοχή, μόλις έγιναν dvb-t2 qam 256 με την παραμικρή παρεμβολή χάνονται...το 43 top μπουκέτο πού είναι ακόμα dvb-t παίζει συνέχεια, χαμηλά αλλά παίζει...23, 39, 41 πού είναι επάνω και του΄Αίνου/ Παντοκράτορα πολύ σπάνια πλεον εμφανίζονται....τώρα αν κάποιος έχει τον πομπό δίπλα του, οκ πάω πάσο

Συγχώνευση: Παρ  1 Σεπ 2023, 00:22
Ναί δέχομαι ότι ίσως φταίει & το κεραιο σύστημα, αλλά έστω & έτσι το Τ2 σίγουρα θέλει πιό σήματα, θα τα έχουν οι δικοί μας πάροχοί όταν με το καλό ?

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Είναι 4 περιφερειακές ζώνες (Δυτικής Ελλαδας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Σάμου & Ικαρίας) και 50+ κέντρα εκπομπής.
Σωστά

Αν το σύνολο των πομπών της Digea έχουν και DVB-T2 θα έπρεπε κανονικά και της ΕΡΤ να έχουν το ίδιο πρότυπο.
Δεν υπάρχει νομοθεσία που να την υποχρεώνει. Επιπλέον προσπαθεί να προμηθευτεί νέους πομπούς.

Στο αν έχει η Digea έχει ή όχι πομπούς DVB-T2 μπορείτε να ψάξετε και να βρείτε συζητήσεις στο forum από το εσωτερικό μικρών κέντρων εκπομπής για να το διαπιστώσετε. Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν υπάρχουν πια. Το 2015.

Αποσυνδεδεμένος air1979

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2014

Ναι φίλε μου γυρίζουν σε  DVB-Τ2  αλλά.....    Για να έχουν την ίδια " διεισδυτικότητα " στους δέκτες  με την υφιστάμενη διαμόρφωση πρέπει να ανέβει η ισχύς εκπομπής κατά 6 db  (τετραπλασιασμός ισχύος)   ή να αυξηθούν τα Κέντρα Eκπομπής.    Σκέψου μια εγκατάσταση με συνολική  ισχύ εκπομπής  4 KW (όλα τα μπουκέτα) να πρέπει να φτάσει τα 16 KW, είναι αρκετά δαπανηρό και δύσκολο.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν αντιλέγω.

Αποσυνδεδεμένος nikin22000

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2014
[ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ] [ Τα συνημμένα δεν εμφανίζονται στους επισκέπτες ]

Νομίζω κάτι ξεφεύγει εδω...

Τα ηλεκτρονικά δεν είναι μαγικά και τα dB δεν είναι στραγάλια....ΑΕ

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
το σημα στα 64QAM θελει ελαχιστο σημα 18db απο οτ εχω δει σε ολες τις συχνοτητες τουλαχστον εδω Αρτα
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
edited

να ευχαριστήσω τα μέλη γιά τις πληροφορίες dvb-t2 ...

δεν ξέρω τι λένε οι πίνακες, εγώ από τους τυχερούς που ζω το dvb-t2 με το παραμικρό χάνεται αν υπάρχουν παρεμβολές σε πιό δύσκολη περιόχη, τα dvb-t είναι σίγουρα πιό σταθερα...

τώρα ίσως οι πίνακες να είναι σωστοί & απλά οι Αλβανοί να έχουν πολύ χαμηλούς πομπούς γιατί στην περιοχή Εξαμιλίων πού θέλουν να καλύψουν είναι μικρές εκτάσεις & έτσι 22-25 χιλ απόσταση από εμένα να είναι όντως οριακό σήμα με μικρό πομπό πού μάλλον έχω & μερικά ψιλοεμπόδια...

Πάνω πανοχώρι ψηλότερα με οπτική τα ίδια dvb-t2 πιάνουν αρκετά καλά άψογα ...έχω & βίντεο

Συγχώνευση: Παρ  1 Σεπ 2023, 12:52
αφού ήδη η digea έχει dvb-t2 θα φανεί η διαφορά όταν με το καλό γυρίσει σε αυτό

Αποσυνδεδεμένος TVUser

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2021
Η μετάβαση στο dvb-t2 έχει πάρει παράταση; Πιστέυετε ότι θα γίνει η μετάβαση μέσα στο 2024;

Αποσυνδεδεμένος neoktistos

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2012
  • Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ
  • Κωνσταντίνος (Έδεσσα)
    • http://forum.satleo.gr/

...δεν ξέρω τι λένε οι πίνακες, εγώ από τους τυχερούς που ζω, το DVB-T2 με το παραμικρό
χάνεται αν υπάρχουν παρεμβολές σε πιό δύσκολη περιοχή.
Τα DVB-T είναι σίγουρα πιό σταθερά...
...τώρα ίσως οι πίνακες να είναι σωστοί & απλά οι Αλβανοί να έχουν πολύ
χαμηλούς πομπούς γιατί στην περιοχή Εξαμιλίων πού θέλουν
να καλύψουν, είναι μικρές εκτάσεις & έτσι 22-25 χιλ απόσταση από εμένα,
να είναι όντως οριακό σήμα, με μικρό πομπό, πού μάλλον έχω & μερικά ψιλοεμπόδια...

Καλησπέρα , φίλε...
Αν μου επιτρέπει ο Διαχειριστής του νήματος,
θα... κάνω μια ερώτηση-παρένθεση, σ' εσένα!
Μια που αναφέρεις εδώ και αρκετό καιρό, την εκπομπή των Αλβανών σε DVB-T2,
μπορείς, να δώσεις κάποια στοιχεία για τον "εξοπλισμό" σου
(Τύπος και στοιχεία κεραίας καί ενισχυτή);
Έχεις δοκιμάσει ή δει από κάποιον φίλο σου, στην περιοχή,
με κάποια πιό ισχυρή κεραία, αν βγαίνουν καλύτερα
τα "ασθενή" DVT-2, Αλβανικά;

Αυτά και συγγνώμη για την μικρή μου, παρέμβαση-παρένθεση
και το σταματώ, εδώ! 

Αποσυνδεδεμένος babis3g

• SatLeo Legend
Δέκτες edision proton t265 (γιά εμένα ο πιό ευαισθητος σε dv-t2) ... ariva t265 (δεύτερος) ... ariva t760i

κεραία engel hd50 φίλτρο 4G αυτή με τον πολύ μεγάλο παραβολικό αντανακλαστήρα στα 17db, η ίδια κεραία κυκλοφορεί με άλλες επώνυμες εταίριες

ενισχυτη ένα πολύ μικρό televes 561601 στα 30 db, το κουτι με τον ενισχυτη/τροφοδοτικό έχει reference 438640 με 12βολτο τροφοδοτικο, πριν 2 χρονια κάηκε το mofset του ενισχυτη από κεραυνο, το τροφοδοτικο παιζει ...

μιάς και βλέπω κυρίως τηλεόραση για τις φωτιές, ποδόσφαιρα & τυχον έκτακτα σε απ ευθέιας δεν τον αντικατεστησα, γιά εμενα πάρα πολυ καλος  :thumbup:
τώρα έχω επάνω ενα τεραστιο παλιό με πηνία, πυκνωτες, αντιστασεις στα 40db , δική μου η φωτό

πίανει & αυτός άνετα τα dvb-t2 αλλά γενικά είναι κλικ κάτω, όμως φαίνεται πιό αντοχης τόσα χρόνια ακόμα παίζει
δεν νομίζω να έχει φιλτρο αλλά δεν πρόσεξα κάποια παρεμβολη ακόμα & από 5G πρέπει να έχει μπει στην περιοχη

Οχι δεν εχω δει από διπλα μου έχουν την κεραία γυρισμένη Ακαρνανικά δεν πίανουν τα Αλβανικά, πανωχωρι (πιο ψηλα) ναι καποιοι πίανουν μερικα Αλβανικα και με κεραία Ακαρνανικα
Εγώ έχω την κεραία προς παντοκρατορα και βγαζω μόνο την ερτ 21 & 46 sd digea αλλά τα πίανω βρεξει χιονισει, οι αλλοι απο Ακαρνανικά πιάνουν πιό πολλά αλλά τα χάνουν σε διαστηματα με την 2η ψηφιακή αλλαγη, νομίζω το χωριό πρέπει να έχει βγεί λευκη περιοχη, λέω νομίζω γιατί από την αρχή δεν το είχαν λευκό, αργότερα αν θυμάμαι πρεπει να το προσθεσαν

Συγχώνευση: Παρ  1 Σεπ 2023, 21:54
ξεχασα και ο γειτονας λιγο πιό κάτω έχει μία μεγάλη televes κεραία τρίανα των 100 ευρω προς παντοκρατορα και δεν πιάνει καλα ουτε αυτος Αλβανία & παντοκρατορα, αυτός είναι ακόμα λίγο πιό χαμηλά πού παίζει ρόλο

Συγχώνευση: Παρ  1 Σεπ 2023, 22:25
υπάρχει μία ένωση στο καλωδιο τα τελευταία 2 χρόνια από ενισχυτή προς τροφοδοτικό & δεν υπάρχει 2η τηλεόραση συνδεμένη

Αποσυνδεδεμένος nogyo.exe

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2023
  • Τόπος: Αττική
Η μετάβαση στο dvb-t2 έχει πάρει παράταση; Πιστέυετε ότι θα γίνει η μετάβαση μέσα στο 2024;

Υπάρχουν φήμες ότι από 1η Ιανουαρίου 2024 παύει η τυπική εκπομπή για τα κανάλια εθνικής εμβέλειας που το θεωρώ μούφα και ότι θα πάμε προς νέα αναβολή διότι αν δεν τοποθετηθεί HD στο κέντρο εκπομπής Ακαρνανικά, Αίνο και στο Αιγαίο, τότε η μετάβαση δεν θα υπάρξει ποτέ. Εδώ δεν έχουμε ολοκληρώσει την μετάβαση σε HD, το DVB-T2 το θεωρώ πολύ αδύνατον...

Πάντως διέγραψα όλα τα κανάλια στη τηλεόραση μου και τα επαναπρόσθεσα ένα ένα χειροκίνητα πλην του 27 (πανελλαδικά SD, Υμηττός). Άντε γιατί παράγινε το θέμα με τα διπλά κανάλια είναι πάρα πολύ ενοχλητικό, ειδικά πόσο μάλλον αν πιάνεις και από 2 κέντρα εκπομπής.

Πηγή περί μετάβασης: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
▶️ @nogyo, αρχείο ελληνική τηλεόρασης (inactive)
discord @nogyo_
twitter: @nogyotweets

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Είναι η νιοστή παράταση, δεν υπάρχει κανένας απόλυτος λόγος να περιμένει κανείς ότι από 1η Ιανουαρίου θα εκπέμψουν HD στα κέντρα που δεν εκπέμπουν. Αντίθετα υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι να περιμένει νέα παράταση στα SD μέχρι 30 Ιουνίου 2024 και μετά νέα παράταση στα SD μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2024 κλπ κλπ

• Satleo Maniac
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και εδώ στο βόρειοδυτικό μέρος της Κύπρου (επαρχία Πάφου) όπου κατοικώ. Λαμβάνω όλα τα μεγάλα τουρκικά κανάλια καθώς και τα τοπικά της Αττάλειας και της Αλάνιας αναλογικά, κανένα ψηφιακό τουλάχιστον προς το παρόν.

Καταρχάς σορρυ που απαντάω μήνες μετά απλώς τελευταία διαβάζω πολύ αυτό το subforum και έχω μια απορία, πώς γίνεται να λαμβάνεις τόσο μακριά γεωγραφικά τούρκικο αναλογικό σήμα;; Εκτός αν είναι κάνας αναμεταδότης του ψευδοκράτους. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
διαδοση σηματων σε μακρινες αποστασεις οταν το ευνοει ο καιρος. γινεται και στη τηλεοραση και στο ραδιοφωνο. μεχρι τον ιουνιο του 2011 γιονονταν χαμος απο Ιταλια τα καλοκαιρια οταν γεμιζε η μπαντα με ιταλους απο απεναντι οταν ερχονταν το καλοκαιρι και ευνοουσε την τροποσφαρικη διαδοση σηματων κατω στο καναλι πρεβεζας αυτα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Satleo Maniac
Υπέροχα. Εμάς που υποτίθεται κόπηκε το 2012 το αναλογικό από τον Υμηττό, πιάναμε ακόμη de facto έως το 2014 μέσω της Πάρνηθας. Είναι θέμα καιρού και φυσικά ήταν χάλια το σήμα λόγω απόστασης και ήταν χειμώνας (αρχές 2014 απ' όσο θυμάμαι). Το Nickelodeon, ΑΝΤ1 και ΝΕΡΙΤ με έντονα χιόνια και είδωλα. Βέβαια είναι και θέμα γεωγραφικού σήματος (κέντρο εκπομπής) πέρα από απόσταση και καιρού γι' αυτό δεν έπιανα π.χ. από Πελοπόννησο ή Στερεά Ελλάδα.

Βέβαια, η Αττική δεν ήταν ποτέ καλό σημείο για λήψη αναλογικής τηλεόρασης. Λάμβανες τα ίδια ακριβώς κανάλια. Δεν ήταν π.χ. στη Ροδόπη ή στη Σάμο που λάμβανες γεμάτα τούρκικα κανάλια ή σε κάποιο άλλο μέρος που έχει σύνορα με μια άλλη χώρα.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
Ο λόγος που στην Αττική δεν έπιαναν αναλογικά κανάλια από γειτονικές περιοχές δεν είναι η τοποθεσία αλλά ότι η όλη μπάντα ήταν γεμάτη από Υμηττό, Πάρνηθα και Αίγινα. Δεν υπήρχε ούτε μια συχνότητα κενή. Για αυτό και όταν έκλεισαν τα αναλογικά ξεκίνησαν οι μακρινές λήψεις από Πελοπόννησο, Κυκλάδες, μέχρι και Κρήτη.

• Satleo Maniac
Ααα. Ευχαριστώ γι' αυτή τη μεγάλη διόρθωση.
👩 she/her
📸 @nogyo.exe
discord @nogyo_

* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 25/11/2024 (20:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 25/11/2024 (15:50)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: channelos Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 25/11/2024 (13:18)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (12:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 25/11/2024 (10:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 25/11/2024 (10:36)
* Απ: Ανάπτυξη ψηφιακού ραδιοφώνου DAB  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:35)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: LakisFM1 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 25/11/2024 (10:05)
* Απ: EETT και ΕΣΡ. (Ανακοινώσεις- Ειδήσεις- Δελτία Τύπου)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα για την επίγεια τηλεόραση και ραδιόφωνο 25/11/2024 (09:37)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 25/11/2024 (00:38)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:45)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:17)
* Απ: Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (21:05)
* Ψηφιακή τηλεόραση στη Μαδρίτη  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 24/11/2024 (20:49)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 24/11/2024 (19:17)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (17:50)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (16:41)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (15:38)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: supacoopa Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (14:34)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: athmich Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (13:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:33)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 24/11/2024 (11:31)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:24)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: NOVA 24/11/2024 (11:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (11:20)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 24/11/2024 (09:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 24/11/2024 (09:59)
* THAICOM-9A @ 50.5° E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 24/11/2024 (09:37)