Δέκτες edision proton t265 (γιά εμένα ο πιό ευαισθητος σε dv-t2) ... ariva t265 (δεύτερος) ... ariva t760i
κεραία engel hd50 φίλτρο 4G αυτή με τον πολύ μεγάλο παραβολικό αντανακλαστήρα στα 17db, η ίδια κεραία κυκλοφορεί με άλλες επώνυμες εταίριες
ενισχυτη ένα πολύ μικρό televes 561601 στα 30 db, το κουτι με τον ενισχυτη/τροφοδοτικό έχει reference 438640 με 12βολτο τροφοδοτικο, πριν 2 χρονια κάηκε το mofset του ενισχυτη από κεραυνο, το τροφοδοτικο παιζει ...
μιάς και βλέπω κυρίως τηλεόραση για τις φωτιές, ποδόσφαιρα & τυχον έκτακτα σε απ ευθέιας δεν τον αντικατεστησα,
γιά εμενα πάρα πολυ καλος τώρα έχω επάνω ενα τεραστιο παλιό με πηνία, πυκνωτες, αντιστασεις στα 40db , δική μου η φωτό
πίανει & αυτός άνετα τα dvb-t2 αλλά γενικά είναι κλικ κάτω, όμως φαίνεται πιό αντοχης τόσα χρόνια ακόμα παίζει
δεν νομίζω να έχει φιλτρο αλλά δεν πρόσεξα κάποια παρεμβολη ακόμα & από 5G πρέπει να έχει μπει στην περιοχη
Οχι δεν εχω δει από διπλα μου έχουν την κεραία γυρισμένη Ακαρνανικά δεν πίανουν τα Αλβανικά, πανωχωρι (πιο ψηλα) ναι καποιοι πίανουν μερικα Αλβανικα και με κεραία Ακαρνανικα
Εγώ έχω την κεραία προς παντοκρατορα και βγαζω μόνο την ερτ 21 & 46 sd digea αλλά τα πίανω βρεξει χιονισει, οι αλλοι απο Ακαρνανικά πιάνουν πιό πολλά αλλά τα χάνουν σε διαστηματα με την 2η ψηφιακή αλλαγη, νομίζω το χωριό πρέπει να έχει βγεί λευκη περιοχη, λέω νομίζω γιατί από την αρχή δεν το είχαν λευκό, αργότερα αν θυμάμαι πρεπει να το προσθεσαν
Συγχώνευση: Παρ 1 Σεπ 2023, 21:54
ξεχασα και ο γειτονας λιγο πιό κάτω έχει μία μεγάλη televes κεραία τρίανα των 100 ευρω προς παντοκρατορα και δεν πιάνει καλα ουτε αυτος Αλβανία & παντοκρατορα, αυτός είναι ακόμα λίγο πιό χαμηλά πού παίζει ρόλο
Συγχώνευση: Παρ 1 Σεπ 2023, 22:25
υπάρχει μία ένωση στο καλωδιο τα τελευταία 2 χρόνια από ενισχυτή προς τροφοδοτικό & δεν υπάρχει 2η τηλεόραση συνδεμένη