όπως αναφέρει ο Latinsoapsfever, εγώ σε δυσκολη περιοχη θυμάμαι έπιανα το klan στο 31 dvb-t με 32 ή 64qam (δεν θυμάμαι νομίζω 64) μέτριο σήμα αλλά εκεί συνέχεια σπάνια να χαθεί με πολύ βροχή ή από καλοκαίρι κάποτε μάλλον από ιταλούς ... όταν πήγαν dvb-t2 με 256qam στο 41 χαμήλωσε το σήμα και κάποιες φορές χάνονταν πολύ πιό συχνά ... τα άλλα dvb-t2 επίσης 256qam πού έχουν χαμηλό σήμα βαράνε απότομες βουτιές & χάνονται γιά κάποιο διάστημα ... μιλάω σε δύσκολη περιοχή, αν ο πομπός είναι διπλα σε αστικό κέντρο άλλο αυτό
εγώ νομίζω λευκές περιοχές θα έχουν θέμα & ίσως βγουν ακόμα πιό πολλές λευκές περιοχές, ανάλογα τι δύναμη θα έχει πομπός, κοστίζουν ακριβά αυτοί οι πομποί & το βλέπω δύσκολο να πάρουν παντού δυνατούς
Συγχώνευση: Τετ 29 Μαΐ 2024, 01:07
γιά μία ιδέα... εδώ οι Αλβανοί μας δείχνουν 150W & χάρτη κάλυψης dvb-t2 ... ο πρώην τεχνικός δίνει μία πιθανή απάντηση κάλυψης με αυτά τα wat & πιθανό κεραιοσύστημα
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτε50-60χιλ ευθεία, αν είναι κάποιος πίσω από λοφίσκο ή στα 60χιλ να έχει καμία μεγάλη πολυκατοικία μπροστά φαντάζομαι τρέχα γύρευε
Συγχώνευση: Τετ 29 Μαΐ 2024, 01:25
άντε λέω εγώ τώρα να βάλουν Παντοκράτορα dvb-t2 πόσα βατ θα θέλουν να περάσει το σήμα σε χωριά πού είναι πίσω από λοφίσκους, αν υπαρχουν 30 λευκές περιοχές στο νησί, άλλες πόσες θα βγουν μόνο Κέρκυρα αν δεν βάλουν κάτι δυνατό & πάλι θα κάνει δουλειά ?