Τι συζητάμε βρε παιδιά για T2 κλπ, εδώ υπάρχει γκρίνια να μην καταργηθούν οι Sd εκδόσεις των καναλιών για να μην αλλάξουν αποκωδικοποιητές οι παππούδες και οι ελάχιστοι που έχουν απομείνει που να μην έχουν πρόσβαση με δέκτες οι με τηλεοράσεις στις Hd εκδόσεις, οπότε τι συζητάμε για αλλαγή σε T2 όταν ακόμη δεν παίρνουν την απόφαση να κατεβάσουν τους διακόπτες στις Sd εκδόσεις των καναλιών,αν αυτού η digea σε όλη την επικράτεια εκεί έναν αναμεταδότη τσάμπα και βερεσε το 3mux με τις sd εκδόσεις αντί να βλέπουμε κάτι άλλο έχουμε τα ίδια κανάλια σε χειρότερη ανάλυση
Συγχώνευση: Τετ 26 Ιουν 2024, 20:26
Εγώ προσωπικά ποτέ στην τηλεόραση μου δεν έχω κατεβάσει το 3mux και εννοείται δεν έχω καμία sd έκδοση παρά μόνο το κανάλι της Βουλής τα περιφερειακά και τα δορυφορικά τής ΕΡΤ
Αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Ε σόρρυ κιόλας αλλά δεν θα μείνουμε καμία πενηνταριά χρόνια πίσω γι' αυτούς.
Συγχώνευση: Τετ 26 Ιουν 2024, 23:43
Στο κάτω κάτω της γραφής αν τους αρέσει να κόβεται υπερβολικά ο κάδρος από την εικόνα (εξαιρώ LG και F&U) όπως ακριβώς γίνεται με τα SD κανάλια κι να μην μπορούν να διαβάσουν ή να δουν την εικόνα σωστά, καλώς τότε.
Συγχώνευση: Τετ 26 Ιουν 2024, 23:57
Εξαιρώ φυσικά Αιγαίο και Ήπειρο που δεν λαμβάνουν HD σήμα.