Και βέβαια έγινε η "τοποθέτηση" των hd της digea εκεί που υπήρχαν τα sd πάντα!!;Αλλιώς σιγά μην τα έπαιρνα μυρωδια στις 5 το πρωί σκοτίστηκα !!Και μιλάμε έκανα πολλές φορές διαγραφή φόρτωση καναλιών ξανά και ξανά και πάντα εμφανιζόταν τα hd!!!
Και μόλις άρχισα να πιστεύω, παίρνω και τα προγραμματίζω στη μνήμη της τηλεόρασης ταξινόμηση αριθμητική κι όχι αλφαβητική όπως τα είχα στη σαμσουνγκ ολο τον καιρό γιατί με την επίγεια ασχολούμαι μια στο τόσο μια φορά το μήνα γιατί έχω και τις δύο συνδρομητικές η μία δώρο της κόρης μου😂χάθηκαν σε όλα η ένδειξη HD !!!!!Αλλά έτσι και ξεκινήσει εδώ θα δείτε εικόνα αν όχι εφάμιλλη αλλά καλύτερη της cosmote στα κανάλια της digea .Το είδα στα Γιάννενα η μέρα με τη νύχτα επίγεια κανάλια hd digea!!!!
Όσον αφορά το αν έχει ξανασυμβεί ναι έχει ξανασυμβεί Αλλά μόνο σε ένα κανάλι στο Open ένα απόγευμα είχε την ένδειξη κι εκείνο τότε για λίγο HD😂Και το έφερα στη μνήμη μου το περιστατικό κι είπα λες να ξαναγίνει πάλι αλλά τώρα σε όλα μα όλα τα κανάλια;;;;Ήμουν υποψιασμένος γιατί εκεί που ήταν τα sd έβγαλαν τα hd!!!!!Κι αυτό μόνο καλό δεν ήταν !Η μήπως δοκιμές επάνω στις ήδη;Αλλά η εικόνα όλο λάσπη !!!!!