Και εγώ σας λέω που είμαι σε λευκή περιοχή έχω το χωριό μου,δεν είναι η λύση με κατοικον εγκαταστάσεις,η με σύμβαση δωρεάν με Cosmote Tv,η άτυπη λήψη με HELLAS SAT που κάνω και εγώ
Σε ένα σπίτι πχ υπάρχουν 3 τηλεοράσεις για πιο λόγο και στις τρείς να φορτωθούν αποκωδικοποιητές να γίνουν ολοκρηρες καλωδιώσεις κλπ,ενώ μπορεί πολύ απλά να γίνει λήψη όλων των καναλιών άριστα χωρίς περιττά έξοδα με εγκατάσταση επίγειου αναμεταδότη, έτσι δεν χρειάζεται η εγκατάσταση ούτε δορυφορικού πιάτου,ούτε να σκέφτεσαι αν έχεις περισσότερες από μία τηλεοράσεις τι θα κάνεις για να δεις κλπ, δηλαδή κάποιοι που έρχονται στο εξοχικό τους μια στο τόσο για λίγες μέρες γιατί να κάνουν όλη αυτήν την εγκατάσταση ενώ πολύ απλά με την εγκατάσταση αναμεταδότη βλέπεις άριστα όπως θες σε όσες τηλεοράσεις θες τηλεόραση
Συγχώνευση: Σαβ 28 Σεπ 2024, 14:41
Ηλία, εξ όσων γνωρίζω, στις λεγόμενες λευκές περιοχές το κράτος δίνει στους κατοίκους δορυφορικούς δεκτές με δωρεάν λήψη όλων των πανελληνίων (και αρκετών περιφερειακών) καναλιών μέσω της Cosmote TV. Χώρια βέβαια η λήψη μέσω Hellassat. Για αυτό έγραψα ότι στην ουσία δεν υπάρχουν λευκές περιοχές στην Ελλάδα.
Το κράτος δεν έπρεπε να δίνει δέκτες με Cosmote και μπιμπ, έπρεπε να υποχρεώνει την Digea όπως έχει κάνει και η ΕΡΤ παντού να βάλει αναμεταδοτες και να βλέπει ο κόσμος κανονικά όχι με κατοικον εγκαταστάσεις με πιάτα αποκωδικοποιητές κλπ