Στο παρακάτω βίντεο όλα τα κανάλια που λαμβάνω στην Παραλία Πατρών, κοντά στην Έυα για όσους γνωρίζουν, 7χλμ από το κέντρο της Πάτρας. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι τώρα πια λαμβάνω και από Ακαρνανικά, δεν εξηγείται αλλιώς, και αυτό γιατί πρώτον κάποια κανάλια τα λαμβάνω διπλά, λαμβάνω το δεύτερο mux της ΝΕΡΙΤ, που έκοψαν από Αρόη, με Βουλη, PIK, BBC και TV5, καθώς λαμβάνω και τα ακόλουθα περιφερειακά: ArtTV, Αχελωος tv, Corfu tv, και ITV. Αυτά σε τηλεόραση LG στο σαλόνι κάτω με ενσωματωμένο δέκτη. Σε άλλη τηλεόραση στο δωμάτιο πάνω, που έχω τον παλιό δέκτη ΟΤΕtv combo, λαμβάνω ακόμα και τα Ηπειρος tv, BHMA, Kosmo tv και Start! Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό αφού και οι δύο τηλεοράσεις λαμβάνουν το ίδιο απο την ίδια κεντρική εγκατάσταση. Παρακάτω το βίντεο, εγγραφή το κινητό, και φωτογραφίες. Τέλος, εντύπωση μου έκανε πως Corfu tv, Ηπειρος tv1 και Best έχουν μακράν καλύτερη εικόνα επίγεια ψηφιακά. Στο πακέτο των περιφερειακών του ΟΤΕtv η εικόνα τους είναι μέτρια αν όχι κακή.
Είναι προφανές ότι έχεις απώλειες σήματος από τον πάνω όροφο ως τον κάτω, παίζει ρόλο και η ευαισθησία του κάθε δέκτη!