Ειλικρινά αισθάνομαι τυχερός που μένω πλέον μόνιμα στη Ρουμανία. Ως Έλληνας το μόνο που έκανε η χώρα μου είναι να μου καταστρέψει τη διάθεση το βράδυ του ντέρμπυ ΠΑΟ - Ολυμπιακός όπου κυριολεκτικά ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑ σε σημαντικά πρόσωπα που είχα καλέσει σπίτι μου για να δούμε τον αγώνα.
Όπως σας έχει ενημερώσει και το satleo εδώ έχουμε ήδη 4 δορυφορικές πλατφόρμες (Digi TV, Focus Sat, Boom TV, Max TV) με συνολικά 500.000 συνδρομητές. Κάτι λίγο πιο πάνω από τη NOVA. Και όμως για κάθε μία από τις πλατφόρμες πληρώνουμε περίπου 9 ευρώ το μήνα και για 58-70 κανάλια!!! Στις 29 θα μάθουμε πόσο θα χρεώνει η DOLCE TV...
Αλήθεια τι παίζεται εκεί; Ποια συμφέροντα κρατούν όμηρο μία ολόκληρη χώρα; Γιατί δεν είναι ομηρία να πληρώνει κάποιος σε ένα νησί 50 ευρώ το μήνα την απόδραση από την κατάθλιψη και την απομόνωση;
Αιντε να δούμε και να βάλουμε και ένα επιπλέον LNB για να δούμε HELLAS SAT...
Υ.Γ. Έχω πιάτο 1,2 γυρισμένο στον HOTBIRD για να βλέπω ERT SAT. Μπορώ να βάλω 2ο LNB για τον HELLAS SAT;
Το θεμα των συμφεροντων εχει πολλες φορες και απο πολλους φιλους σχολιαστει.Εγω θα απαντησω μονο στο υστερογραφο σου.
Δυστυχως δεν υπαρχει δυνατοτητα ταυτοχρονης ληψης HOTBIRD και HELLAS SAT με την συγκεριμενη κεραια και αυτο διοτι οι δυο δορυφοροι απεχουν 26 ολοκληρες μοιρες(πρακτικα κατι τετοιο μπορει να επιτευχθει με 1,2 κατοπτρο για διαφορα το πολυ 10 μοιρων κεντραροντας καπου στη μεση και φυσικα αποκλειοντας αρκετες φορες συχνοτητες δυσκολες.)
Υπαρχουν ειδικα σχεδιασμενα κατοπτρα που κανουν τετοια ληψη ονομαζομενα wavefrontıer και στοιχιζουν με θεσεις για 3 lnb(δορυφορους) χωρις τα lnb 150 ευρω.
Θα σοθ συνιστουσα να παρεις για φτηνη λυση ενα δευτερο 80 αρι και ενα dıseqc swıtch 2 se 1 και εισαι βασιλιας.