Με αυτη την λογικη θες να μας πεις οτι τα περισσοτερα απο 130 περιφερειακα και τοπικα ιδιωτικα καναλια (συν δυο πανελλαδικα)σε ολη την Επικρατεια που μετεδιδαν παρομοιες εκπομπες ηταν ολα ιδιοκτησιας Χρηστιδη.
Το κανάλι στα 50 δεν μετέδιδε το "τηλεκλέψιμο" δυο ώρες όπως τα υπόλοιπα κανάλια (πχ από το ίδιο βουνό το ASTRA) αλλά 24 ώρες το 24ωρο. Το που βάζει το χεράκι του ο Χρηστίδης και που όχι φαίνεται.
Τι θέλεις να σου κάνω δηλαδή snapshots για το πως λαμβάνω το 50, το 49 και το 51 για να πειστείς για τις παρεμβολές;
οταν το θεμα της νομιμοτητας και της παρανομιας σε αυτη την χωρα τα χωριζει μια πολυ λεπτη γραμμη
Έλεος που το ΑΝΩΝΥΜΟ (χωρίς λογότυπο; πρώτη παρανομία) με το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (δεύτερη), μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με το Mega και τον ΑΝΤ1!
και ιδιως οταν καποια μεσα απο αυτα που εσυ ονομαζεις <<παρανομα>>
Μα δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην τα τσεπώνει από αυτά τα "νομινότατα" κανάλια που να μην τα χαρακτηρίζει "παράνομα"!
τα εκπροσωπουν ανθρωποι που εδωσαν ολο τους το ειναι στα βουνα με 7 μετρα χιονι για να καθεσαι εσυ στο ζεστο σου σπιτακι και να βλεπεις tv.
Κοίτα να δεις που θα βγω και υποχρεωμένος! Ευχαριστώ όσους γεμίζουν την τηλεόρασή μου (στο ζεστό μου σπιτάκι) με σκουπίδια, μόνο που δεν έστειλα εγώ κανέναν "στα βουνά με 7 μέτρα χιόνι" για να τα στήσουν.
Η τσέπη τους τους έστειλε. Αμά υπήρχε κέφι και μεράκι και όχι χρηματικό ενδιαφέρον δεν θα με ενδιέφερε καθόλου να εκπέμπει ένα παράνομο, πειρατικό κανάλι με πρόγραμμα. Να δείχνει καμιά ταινιούλα, κανένα βιντεοκλίπ. Όχι να στηρίζει το πρόγραμμά του στις ξανθιές κουκλες που χουφτώνονται στο σημείο που εμφανίζεται το 90-11-τατατα-τατατα "Πάρε με".