Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Πήλιο,Σωρός, Σποράδες κτλ)
  • Δευ 3 Φεβ 2025, 09:50
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Τηλεοπτικό τοπίο ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Πήλιο,Σωρός, Σποράδες κτλ)  (Αναγνώστηκε 233326 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mix21

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Βόλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #30: Τρι 14 Νοε 2006, 01:21 »
42 ΣΠΟΡ+ καμπάνα.
κ έλεγα να πάρω combo :D
Η πιο όμορφη θάλασσα
είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμη ταξιδέψει
Τις πιο όμορφες μέρες μας
δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα
Κι αυτό που θέλω να σου πω  το πιο όμορφο απ΄ όλα, δε στο΄ χω πει ακόμα.  Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #31: Τρι 14 Νοε 2006, 11:48 »
Χαθηκα η αληθεια...αλλα λιγο η δουλεια,λιγο οι οικογενειακες υποχρεωσεις...καταλαβαινεις!

Αυτο το 8QPSK ειναι το συστημα μεταδοσης που χρησιμοποιειται στην επιγεια ψηφιακη. Οι δορυφορικοι δεκτες αναγνωριζουν την συχνοτητα που εκπεμπουν τα καναλια,αλλα δεν τα εμφανιζει.

Ζωντανο παραδειγμα: Μπηκα στο μενου του δεκτη μου (Ηumax 5400z) και τοποθετησα την συχνοτητα της EPT digital. Αφου αναγνωρισε την συχνοτητα (η μπαρα εφερε σημα) εκανα αναζητηση και μου εμφανισε στο αποτελεσμα ενα κωδικο ονομα. Αφου το αποθηκευσα βγηκα απο το μενου και πηγα να δω τι ψαρι επιασα...αλλα τζιφος! Δεν εμφανιζοταν τπτ (σαν να ηταν κλειδωμενο).

Τα δορυφορικα καναλια εχουν 4QPSK. Οι combo δεκτες εχουν ενα tuner που κανουν ληψη καναλιων 4QPSK κι ενα tuner που κανουν ληψη καναλιων 8QPSK.

Αυτη η αναμεταδοση του ΣΠΟΡ+ γινεται αναλογικη?  :?  Τοτε τι σοι ψηφιακο ειναι? Σημασια εχει απ'αυτο το καναλι (42 UHF) να εκπεμπουν και τα αλλα 3 (ΣΙΝΕ+,ΠΡΙΣΜΑ+,ΡΙΚ) και οχι μονο το ΣΠΟΡ+ αλλιως μου φαινεται μ***κια!  :roll:
Γνωμη μου....  :wink:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #32: Τρι 14 Νοε 2006, 14:44 »
Παράθεση από: "axilleas1978"
απο πηλιο βγαzω
06VΗF,62UΗF ΕΤ1 πολυ καλη ληψη
21 MΑΚΕΔΟΝΙΑ πολυ καλη ληψη
23 CΟSMΟS με παρεμβολες
24 ΤΡΤ πολυ καλη ληψη
25 ΑLΡΗΑ πολυ καλη ληψη
31 MΕGΑ πολυ καλη ληψη
32 ΑSΤRΑ πολυ καλη ληψη
35 ΑΝΤΕΝΝΑ πολυ καλη ληψη
37 ΘΕΣΣΑΛΙΑ πολυ καλη ληψη
41 ΝΕΤ πολυ καλη ληψη
42 ΣΠΟΡ+ με παρεμβολες
44 ΕΤ3 πολυ καλη ληψη
49 ΤΗΛΕΑΣΤΥ πολυ καλη ληψη
54 ΣΚΑΙ  πολυ καλη ληψη
58 ΣΤΑΡ πολυ καλη ληψη
64 ΑLΤΕR πολυ καλη ληψη
στη συχνωτητα 50 βγαzω ενα καναλι δεν ξερω πιο ειναι δεν εχει λογοτυπο δειχνει ολο γυμνες και τηλεφωνα. 34,48, και 56 δεν βγαzω τιποτα
Αχιλλέα μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Προφανέστατα από αυτά που γράφεις το 42 βγαίνει από Πήλιο!
Παραπάνω όμως με ενδιαφέρει το τι πιάνεις εκτός Πηλίου!
Δηλαδή στις υπόλοιπες συχνότητες (22,26,27,28 κλπ)
αν πιάνεις κάποιο σήμα κι αν μπορείς να καταλάβεις τι είναι! Κάνε έναν κόπο να ξαναψάξεις, για να μπορέσω να βρω από που εκπέμπουν! Οι πληροφορίες που θα δώσεις είναι βίβλος για έναν Dxer!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #33: Τρι 14 Νοε 2006, 15:29 »
Παράθεση από: "kgial"
...Αυτη η αναμεταδοση του ΣΠΟΡ+ γινεται αναλογικη?  :?  Τοτε τι σοι ψηφιακο ειναι? Σημασια εχει απ'αυτο το καναλι (42 UHF) να εκπεμπουν και τα αλλα 3 (ΣΙΝΕ+,ΠΡΙΣΜΑ+,ΡΙΚ) και οχι μονο το ΣΠΟΡ+ αλλιως μου φαινεται μ***κια!  :roll:
Γνωμη μου....  :wink:

Ελληνική Πατέντα φίλε μου !
Μόνο στην Ελλάδα γίνοντε αυτά !
Αν και σε κάποιο άλλο φόρουμ ο Θανάσης Κυριακόπουλος , είπε κάτι πολύ σωστό για μένα !
'Να μάθει ο κόσμος πρώτα την ύπαρξη της ψηφιακής στην πράξη(στην tv του), να την αγαπήσεις και μετά να περάσουμε στην αγορά αποκωδικοποιητών και την original ψηφιακή μετάδοση ! "Σωστό και αυτό γιατί στην Ελλάδα φοβόμαστε καθετί καινούργιο ! :wink:

Αποσυνδεδεμένος expresser

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #34: Τρι 14 Νοε 2006, 15:55 »
Παιδιά μου κάνει εντύπωση ότι εκπέμπει απο Πήλιο μεριά στα 42. Παρατήρησα ότι και πρίν που ήταν το ΚΑΝΑΛΙ 10 ίδια ισχύ έχει! Τι τρέχει; Το κάνανε και .....σαλάτα;

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #35: Τρι 14 Νοε 2006, 15:58 »
απο πηλιο βγαzω
06VΗF,62UΗF ΕΤ1 πολυ καλη ληψη
21 MΑΚΕΔΟΝΙΑ πολυ καλη ληψη
23 CΟSMΟS με παρεμβολες
24 ΤΡΤ πολυ καλη ληψη
25 ΑLΡΗΑ πολυ καλη ληψη
31 MΕGΑ πολυ καλη ληψη
32 ΑSΤRΑ πολυ καλη ληψη
35 ΑΝΤΕΝΝΑ πολυ καλη ληψη
37 ΘΕΣΣΑΛΙΑ πολυ καλη ληψη
41 ΝΕΤ πολυ καλη ληψη
42 ΣΠΟΡ+ με παρεμβολες
44 ΕΤ3 πολυ καλη ληψη
49 ΤΗΛΕΑΣΤΥ πολυ καλη ληψη
54 ΣΚΑΙ  πολυ καλη ληψη
58 ΣΤΑΡ πολυ καλη ληψη
64 ΑLΤΕR πολυ καλη ληψη
στη συχνωτητα 50 βγαzω ενα καναλι δεν ξερω πιο ειναι δεν εχει λογοτυπο δειχνει ολο γυμνες και τηλεφωνα. 34,48, και 56 δεν βγαzω τιποτα

Στα 29 βγαίνει το STAR ο πομπός που βγαίνει απο το Δοβρούτσι έχει αρκετά καλό σήμα για να το βγάλεις ακόμα και να μήν εκπέμπει το ΣΠΟΡ+ στα 29 απο Σωρό.

Επίσης απ τα 50 απο Σωρό βλέπω κάθετες χρωματιστές γραμμές και απο πάνω του τις γυμνές του ΚΟΣΜΟ TV απο Πήλιο.

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #36: Τετ 15 Νοε 2006, 02:02 »
βγαzω
30 ΝΕΤ με χιονια
39 ΝΕΤ με χιονια
46 ΕΤ1 με χιονια
αλλα δεν ξερω αν αυτες η συχνοτητες ειναι απο πηλιο φιλε μου. αν ξερεις εσυ κατι απαντησε μου. αυτα και τα υπολοιπα καναλια που εγραψα πιο πανω

Αποσυνδεδεμένος satboy

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #37: Τετ 15 Νοε 2006, 07:42 »
Κανένα ψηφιακό stream δεν υπάρχει στο Hellas Sat παιδιά. Η ανακοίνωση στα "Δορυφορικά Νέα" είναι μία ακόμα αναλήθεια αυτού του περιοδικού. Ποτέ δεν έγινε μετάδοση της ΕΡΤ ψηφιακή απο  Hellas Sat . Ήταν μία συμφωνία που ποτέ δεν έγινε..... Τα "Δορυφορικά Νεα" ως έγκυρο....περιοδικό έσπευσε να το ανακοινώσει χωρίς να ισχύει φυσικά για δικούς τους λόγους.

Με εκτίμηση

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Άγνωστες συχνότητες
« Απάντηση #38: Τετ 15 Νοε 2006, 15:16 »
Παράθεση από: axilleas1978
βγαzω
30 ΝΕΤ με χιονια
39 ΝΕΤ με χιονια
46 ΕΤ1 με χιονια
αλλα δεν ξερω αν αυτες η συχνοτητες ειναι απο πηλιο φιλε μου. αν ξερεις εσυ κατι απαντησε μου. αυτα και τα υπολοιπα καναλια που εγραψα πιο πανω

Πρέπει να εκπέμπουν από κάπου τοπικά από Θεσσαλία!

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #39: Πεμ 16 Νοε 2006, 02:01 »
βγαzω
30 ΝΕΤ με χιονια
39 ΝΕΤ με χιονια
46 ΕΤ1 με χιονια

Καλησπερα απο τη Θηβα παιδια.Στην συχνοτητα 39 βγαζω Νετ με πολυ χιονι,οπως και στην 46 που και που εμφανιζεται η Ετ1,με την κεραια να κοιταζει Χλωμο(Αταλαντη) και να παινει σημα επισης απο Πηλιο και Λιχαδα.
Εγγυημενα οι παραπανω εκπομπες δεν ειναι απο Πηλιο,γιατι το Πηλιο μου ερχεται με πολυ σκια(χωρις να κεντραρω την κεραια εκει)ενω τα παραπανω χωρις.Πιθανολογω απο καποιο σημειο ισως της Φθιωτιδας η της Θεσσαλιας(πιο δυτικο απο το Πηλιο).
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

Αποσυνδεδεμένος arno

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
    • http://www.digitaltvinfo.gr
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #40: Πεμ 16 Νοε 2006, 14:27 »
Αγαπητέ Satboy,
ή αλλιώς Ζαζόπουλε, μην κρύβεσαι πίσω από ψευδώνυμα, για να βγεις τάχα αντικειμενικά και να ρίξεις λάσπη στα Δορυφορικά Νέα. Τουλάχιστον εμείς όταν μιλάμε στα forums, μιλάμε με το όνομά μας. Καλά κάνεις και υπερασπίζεσαι το TV Sat, αφού εκεί εργάζεσαι. Κανένας όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να βγάνεις και να λασπολογείς τους υπόλοιπους. Όσον αφορά το θέμα μας, τώρα. Η εκπομπή των ψηφιακών καναλιών της ΕΡΤ στον Hellas Sat, είναι μια πραγματικότητα που ίσχυε μέχρι πριν ένα μήνα. Αν συντονιζόσουν στην συχνότητα αυτή, θα έβλεπες ότι τα κανάλια κατεβαίνουν και μάλιστα με το όνομά τους. Μόνο εικόνα δεν μπορούσες να δεις. Βέβαια, την στιγμή αυτή, τα κανάλια δεν εκπέμπουν, αφού η τροφοδοσία γίνεται πλέον με οπτική ίνα. Αν την ψάξεις, θα δεις ότι η οπτική ίνα για την τροφοδοσία των αναμεταδοτών στην Θεσσαλονίκη, μπήκε τελευταίως σε λειτουργία. Εσύ πώς νομίζεις ότι μέχρι τώρα η Θεσσαλονίκη έβλεπε επίγεια ψηφιακή TV? Επίσης, σαν δημοσιογράφος που είσαι, ποιος νομίζεις ότι μπορεί να είναι ο λόγος, που θα δημοσιεύαμε μια ψευδή είδηση? Τι όφελος θα μπορούσαμε να είχαμε από κάτι τέτοιο?
Επίσης, επειδή το παίζεις ειδικός και ειδήμονας, εσύ δεν είσαι που έγραψες, ότι η διαμόρφωση COFDM καταργήθηκε και πλέον η επίγεια ψηφιακή TV, χρησιμοποιεί QAM διαμόρφωση. Μήπως πρώτα θα πρέπει να κοιτάς την καμπούρα σου;

Νομικός Αργύρης
Δορυφορικά Νέα

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #41: Πεμ 16 Νοε 2006, 14:33 »
Συμφωνώ με τον κ. Νομικό. Διαβάζω και τα δύο περιοδικά και είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει. Προσωπικά είχα τεστάρει τη συχνότητα και τα κανάλια απλά δεν έδειχναν εικόνα.
Φιλικά, Σεραφείμ
Φιλικά, Άκης

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
τα χρωματιστά αντικαταστάθηκαν απο...το ΖΕΥΣ TV της Λάρισας! Τραγούδια και αναμετάδοση VH1 Classic ! Απο πάνω του και απο Πήλιο μεριά οι γυμνές του Χρηστίδη με το ΚΟΣΜΟΣ TV. Αναμένουμε επιβεβαίωση !

Ky_Κκ

• Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #43: Δευ 20 Νοε 2006, 12:04 »
Παράθεση από: "satboy"
Κανένα ψηφιακό stream δεν υπάρχει στο Hellas Sat παιδιά. Η ανακοίνωση στα "Δορυφορικά Νέα" είναι μία ακόμα αναλήθεια αυτού του περιοδικού. Ποτέ δεν έγινε μετάδοση της ΕΡΤ ψηφιακή απο  Hellas Sat . Ήταν μία συμφωνία που ποτέ δεν έγινε..... Τα "Δορυφορικά Νεα" ως έγκυρο....περιοδικό έσπευσε να το ανακοινώσει χωρίς να ισχύει φυσικά για δικούς τους λόγους.

Με εκτίμηση
Κύριε Ζαζόπουλε .....
Εχετε βρει και άλλες "αναλήθειες" όπως τις αποκαλείτε για το συγκεκριμένο περιοδικό ??? Αν υπάρχουν παρακαλώ να τις δημοσιεύσετε. Αλλά απ'ότι φαίνεται πήρατε τις κατάλληλες απαντήσεις απο τον κ.Αργύρη Νομικό και γι'αυτό η "σιγή ιχθύος". Τώρα αν είναι το περιοδικό έγκυρο ή όχι αυτό είναι καλύτερα να το αποφασίσουν οι αναγνώστες του. Θα σας συμβούλευα να ρίξετε μία ματια στη 2η σελίδα του περιοδικού "Δορυφορικά Νέα" και να δείτε από ποια άτομα στελεχώνουν αυτό το περιοδικό.
Με εκτίμηση
Δρ.Κύπρος Πάμπου
Δορυφορικά Νέα

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #44: Δευ 20 Νοε 2006, 12:58 »
OFF-Topic !
Κύριοι !
Είμαστε (οι περισσότεροι) μεγάλα ....Παιδιά !
Θα παρακαλούσα για λίγο περισσότερη προσοχή, στο τι γράφουμε ,για να μην δημιουργούμε λανθασμένους συνειρμούς  στους συμμετέχοντες !
Ευχαριστώ !

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #45: Δευ 20 Νοε 2006, 13:10 »
Κε Νομικέ.
Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στην Δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων για άλλον χρήστη. Για τον οποιονδήποτε χρήστη είναι αυτός.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ είναι ελεύθερος να γράψει την άποψη του.
Τώρα αν δεν σας αρέσει και αντιδράτε στα λεγόμενα του αυτά ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το αναιρέσετε παραθέτοντας την άποψη σας.

Το να προβαίνετε όμως σε αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων άλλου χρήστη (από την στιγμή που ο ίδιος δεν το έχει επιλέξει) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κάνετε. Υπόκειται στον Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε του Satleo Forum.
Έχετε κάθε δικαίωμα να διασφαλίσετε το κύρος του περιοδικού σας παραθέτοντας όμως στοιχεία και όχι αντίδραση απλά για την αντίδραση.

Ελπίζω να καταλάβατε......

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #46: Δευ 20 Νοε 2006, 14:40 »
Παράθεση από: "satboy"

Με εκτίμηση

Χωρίς να θέλω να συνεχίσω τα  περί ψευδών ανακοινώσεων θα ήθελα σαν απλός θεατής της όλης κατάστασης να πώ το εξής.Στον δευτερο δέκτη μου που εχω να τον ανβαθμίσω αρκετο καιρο στην μνήμη των καναλιών του hellassat  τα τεσσερα  πρωτα καναλια που υπάρχουν ειναι της ERT DIGITAL(10983/vert/6597/3/4.Βεβαια λογω διαφορετικής διαμόρφωσης ποτε δεν είδα εικόνα απο αυτα αλλα ο δέκτης τα κατεβασε κανονικά,με τα ονοματα τους.
Αυτο σημαίνει οτι υπηρξε εκπομπη απο τον hellassat και σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητείται η εγκυρότητα των ''Δορυφορικών Νέων"

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #47: Δευ 20 Νοε 2006, 15:06 »
Να είσαι καλά ευτυχή !
Εβαλες πολλά πράγματα στην θέση τους  :wink  , για μάς τους "έξω απο το χορό" :lol:

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #48: Δευ 20 Νοε 2006, 23:26 »
:shock: Τι έγινε ρε παιδιά !  :shock:
Που πήγανε τα πόστ ....οεο  ?

Αποσυνδεδεμένος X-treme

• Διαγραμμένο Μέλος
  • Satleo Maniac
  • Τόπος: ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #49: Δευ 20 Νοε 2006, 23:43 »
Διασπαστηκαν στον Black list.

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Χάθηκε Ή τα μάζεψε η ΕΡΤ το πομπό της ΝΕΤ στα 60 απο Πήλιο;;;;
Ξαναεμφανίστηκε το ΤΙΜΕ αλλά με άλλη ονομασία ! ΕΣΤΙΑ! Έλεος πια!

Παρατήρησα απο Δορβούτσι μάλλον παρεμβάλλει το ΣΚΑΙ στα 54(Πήλιο) το MEGA !
και γι αυτό απο Δορβούτσι το χουν στα 46 ! Αναφορά απο Φάρσαλα στον δρόμο για Βόλο!!

Αποσυνδεδεμένος filippos

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2005
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #51: Παρ 24 Νοε 2006, 18:05 »
λιγάκι άσχετο αλλά έχουν αρχίσει το σκάψιμο στον Βόλο για cable ψηφιακή tv...

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #52: Παρ 24 Νοε 2006, 19:24 »
Θα μπορούσα να ζητήσω και εγώ μία σχετική - άσχετη χάρη από την ομάδα διαχειριστών; Να σβηστεί το 50 uhf και να μετονομαστεί το τόπικ σε "τηλεοπτικό τοπίο σε Βόλο (Σωρό) και Πήλιο" όπως υπάρχουν μηνύματα και για άλλες περιοχές; Επειδή πιστεύω πως ειδικά το Πήλιο αφορά πολλούς (και εμένα) και με το 50 uhf στο τίτλο του μηνύματος νοιώθω ελαφρώς off-topic για να συζητάω γενικά για τα κανάλια από Πήλιο. Ευχαριστώ ;)

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #53: Παρ 24 Νοε 2006, 20:28 »
Ok, φίλε, το μετονομάσαμε. Καλή η σκέψη σου!   :)
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος Latinsoapsfever

• SatLeo V. I. P.
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Λήμνος / Αθήνα
    • http://www.telenovelas.gr
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #54: Παρ 24 Νοε 2006, 20:56 »
Ευχαριστώ! Και ξεκινάω!

Οι δυνατές συχνότητες του Πηλίου που φτάνουν ως τη Λήμνο πεντακάθαρα:
25. ALPHA
31. MEGA
41. NET
44. ET3
49. TILEASTY
50. Ανώνυμο 9011
, πρώην SUPER-KΟΣΜΟΣ, πρώην Tempo. Xρησιμοποιεί τον πομπό του Tempo (καμία ενίσχυση-κανένα χάσιμο στο σήμα από τότε).
51. ASTRA tv
54. ΣΚΑΙ
58. STAR CHANNEL
64. ALTER
- πεντακάθαρα αλλά και με σκιά της ΕΤ3 (Θάσος η Καβαλα)

Oι ελαφρώς πιο αδύναμες
21. Μακεδονία TV - μου το κάλυψε πρόσφατα η ΕΤ1 από αναμεταδότη σε κοντινό μου χωριό
23 Cosmo - Χρηστίδη - μου το καλύπτει η ΝΕΤ από Θάσο/Καβάλα αν και η κεραία δεν είναι στραμμένη προς τα εκεί
24. TRT (εννοείται το Θεσσαλικό)
35. ANT1
62. ET1
63 Κ
- Χρηστίδη

Με πολύ χιόνι:
37. Θεσσαλία, αποκαλύπτεται μόνο όταν χαλάει ο τοπικός αναμεταδότης της ΝΕΤ.
42. Σπόρ+ αναλογικό.

Το σήμα μεταβάλλεται ανάλογα με τον καιρό. Μπορεί από εκεί που πιάνω ένα κανάλι πεντακάθαρα να αρχίσει να χαλάει και να εξαφανιστεί εντελώς αλλά συνήθως είμαι σε μία μέση κατάσταση.

Με την ευκαιρία: Δεν έχω λήψη από τα ψηφιακά στα 53 uhf με αποκωδικοποιητή που δοκίμασα στην Αθήνα και ήταν όλα ΟΚ. Μπορεί να φταίει το ότι η ΕΤ3 εκπέμπει στη Λήμνο σε αυτή τη συχνότητα βέβαια, αλλά γιατί όταν είχε χαλάσει ο αναμεταδότης της, πάλι δεν είχα λήψη ψηφιακών τη στιγμή που τα μεγαλύτερα κανάλια (αναλογικά) μας έρχονται "κρύσταλλο"; Μπορεί κάποιο αναλογικό σήμα που ούτε εγώ φαντάζομαι ότι λαμβάνω, από μακριά, να μην μου επιτρέπει τη λήψη των ψηφιακών; Ή εκπέμπουν με ασθενές σήμα ανίκανο να ταξιδέψει στο αιγαίο; Γιατί έχω διαβάσει πως τα ψηφιακά υποτίθεται έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια από τα αναλογικά.

Επίσης, στο φόρουμ εδώ ανακοινώθηκε πως η ΕΕΕΤ είχε ξεκινήσει επιχείρηση σκούπα σε Υμηττό, Χορτιάτη και Πήλιο. Πως και συνέχισαν να εκπέμπουν τα 3 χρηστιδοκάναλα 23-50-63 και το Τηλεάστυ σαν να μην τα έλεγξε κανείς;

Θα ήθελα τέλος κάποιος να γράψει μια "καθαρή" λίστα με τα κανάλια που εκπέμπουν από Πήλιο και μόνο για να δω ποιες συχνότητες και τι κανάλια χάνω. Sorry για το μεγάλο ποστ.

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ:
06 ΕΤ-1
S39 KENH - ΠΡΩΗΝ EROTICA TV Ν ΛΑΡΙΣΗΣ. TO ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΠΟΡΝΟ 2002-2003 ΕΠΟΧΗ ! - ΛΗΨΗ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ / ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ
S41 ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ 090 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ... DVD PLAYER !
21 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
23 COSMOS (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟΝ)
24 TRT
25 ALPHA
27 COSMOS (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟΝ)
29 STAR (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ)
30 ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ)
31 MEGA
32 ASTRA
33 TV10 (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ)
34 NET (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ)
35 ΑΝΤ-1
37 ΘΕΣΣΑΛΙΑ
38 FILMNET (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ)
39 NET (ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ) ΚΑΙ ΚΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΩΓΩ ΠΡΩΗΝ FASHION TV/TV CHAT
40 ΒΟΥΛΗ (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ)
41 ΝΕΤ
42 ΣΠΟΡ+ (ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ)
42 ΖΕΥΣ TV (ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ) - ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ+ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ !
43 ΕΤ-1 (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ)
44 ΕΤ-3
45 SUPERSPORT (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ
46 ΣΚΑΙ (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ)
46 ΑΓΝΩΣΤΟΣ (ΠΡΩΗΝ TIME CHANNEL ΜΕ DVD PLAYER ! )
47 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ)
48 ΕΤ-3 (ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ)
49 ΤΗΛΕΑΣΤΥ
50 ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΣΜΟΣ TV ΜΕ 090
51,52 ASTRA TV (Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Η 52
53 ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ - ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ASTRA TV ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΜΠΟ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ !!!
54 ΣΚΑΙ - ΚΑΜΠΑΝΑ !
55 902 (ΠΗΛΙΟ - ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ)
56 ΑΝΤ-1 (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ)
57 EURONEWS (ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ) ??? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
58 STAR
59 MEGA (ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ)
60 ΑΝΩΝΥΜΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΤΙΜΕ ΜΕ DVD PLAYER ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ DVD PLAYER TELEMARKETING 2310 685810 ) - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ !
61 ΤΗΛΕΑΣΤΥ (ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ)
62 ΕΤ-1
63 Κ (ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΤΣΑΝΕΛΕ ΜΕ 090 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)
64 ALTER
65 ΚΕΝΟ ΤΩΡΑ - ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣ TV
66 ALTER ΑΠΟ ΔΟΡΒΟΥΤΣΙ
67 ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗΣ FASHION TV/TV CHAT
68 H 69 KENH - ΠΑΛΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΕΥΣ TV ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 42UHF !

ΑΠΟ ΣΩΡΟ ΒΟΛΟΥ:
VHF
12 ET-1 (Σωρός)
UHF
22 ET-1 (Σωρός)
23 Star (Σωρός)
24 TRT (Πήλιο)
26 Alter (Σωρός)
27 Cosmos TV (Σωρός/Πήλιο) - ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ COSMOS TV ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ! ΠΡΙΝ ΤΟ 54UHF
28 NET (Σωρός)
29 [[ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ / ΣΠΟΡ+]] (Σωρός) - ΕΔΩ ΗΤΑΝ Η ΒΟΥΛΗ TV
30 [[ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ / ΣΙΝΕ+]] (Σωρός)
33 ET-3 (Σωρός)
34 RIK SAT (Σωρός) ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣE ΤΟ RIKSAT
38 Astra TV (Σωρός)
39 [[ΕΡΤ ΨΗΦΙΑΚΗ / ΠΡΙΣΜΑ+]] (Σωρός)
40 902 TV (Σωρός)
42 ΣΠΟΡ+ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ (ΠΡΙΝ Channel 10 ΑΠΟ ΣΩΡΟ !!!!)
43 Supersport (Σωρός)
45 TRT (Σωρός)
46 Mega Channel (Σωρός)
47 Filmnet (Σωρός)
48 Alpha (Σωρός)
50 Ζέυς TV (Σωρός)
50 Kόσμος TV (Πήλιο-Σωρός) - ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ
51 RAIUNO (Σωρός) - off air KAI AYTO ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ
52 no name (Σωρός)
54 Μακεδονία TV (Σωρός) - off air ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
54 ΣΚΑΙ (Πήλιο)
55 Τηλεάστυ (Σωρός)
56 Antenna (Σωρός)
57 Κ (Σωρός) - ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΩΣ .... ΚΑΝΕΝΑ Η ΚΑΚΟ ΣΗΜΑ !
59 ENA TV (?)
60 ΑΝΩΝΥΜΟΣ (ΜΕ DVD PLAYER TELEMARKETING 2310 685810 - ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ)
61 ΣΚΑΙ (Σωρός)
62 ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΝΕΝΑ DVD PLAYER ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ...ΧΑΛΙΑ ΣΗΜΑ ! ΣΤΟΠ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ...
63 ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ EXTRA ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΗΣΤΙΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ...ΠΙΑΤΑ (Hotbird,HellasSat) ...ΣΤΟΠ !
65 Eurosport German (Σωρός) - off air
66 TVE (Σωρός) - off air
68 Real Madrid TV Satellite relays(Σωρός) ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ??? Η ΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ? ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΠΙΑΝΩ !

ΤΑ OFF AIR ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ/ΝΟΜΑΡΧΗ !

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
Παράθεση από: "PilGalanis"
ΑΠΟ ΠΗΛΙΟ:

39 NET (ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΗΣ) ΚΑΙ ΚΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΩΓΩ ΠΡΩΗΝ FASHION TV/TV CHAT

Λες να ναι απο τι ιδιο κεντρο εκπομπης που επιανα και εγω εδω στη Θηβα στο 39 με χιονι?Τωρα πανω του ειναι ο Σκαι και του κανει κυματωση.

Αποσυνδεδεμένος filippos

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #57: Σαβ 25 Νοε 2006, 12:23 »
To real madrid tv το πιάνω κι εγώ, περιοχή Αγ. Γεωργίου

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #58: Σαβ 25 Νοε 2006, 13:32 »
Ποιά περιοχή Αγ Γεωργίου;;;; Βελεστίνο;;;;
Πλάκα μου κάνεις; Με τέτοια απόσταση απο το σπίτι μου μέχρι εκεί μιλάμε και για χιλιόμετρα! Μήπως το στέλνει κανείς απο Πήλιο; Δεν νομίζω να ναι απο τους πομπούς του Πηλίου μέσα αλλά λίγο πιο κάτω ! Κανένα παράνομο!

Αποσυνδεδεμένος filippos

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #59: Σαβ 25 Νοε 2006, 14:58 »
εχεχε οχι, να το γράψω καλύτερα... ενορία Αγ. Γεωργίου στον Βόλο

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (08:32)
* Απ: Άθλια λήψη μιάς νεκρής αναμετάδοσης στην συχνότητα 31.  Μέλος: kyria_kous_tv_archive Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Τηλεόραση 03/02/2025 (01:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (00:41)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 03/02/2025 (00:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στις ΣΕΡΡΕΣ  Μέλος: jinn42 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 03/02/2025 (00:00)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (23:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/02/2025 (23:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (22:55)
* Απ: kontra IPTV  Μέλος: neoktistos Φόρουμ: IPTV Γενικά 02/02/2025 (22:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στον ΕΒΡΟ  Μέλος: kgial Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (22:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (20:40)
* Απ: Περιοδικά Δορυφορικής που κυκλοφορούν στην Ευρώπη  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 02/02/2025 (15:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (15:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 02/02/2025 (14:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (14:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (13:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/02/2025 (13:35)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 02/02/2025 (13:32)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/02/2025 (11:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (10:41)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (10:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (10:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 02/02/2025 (09:06)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 02/02/2025 (06:22)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 01/02/2025 (22:55)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/02/2025 (20:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (17:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 01/02/2025 (16:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (16:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 01/02/2025 (15:53)