Ευχαριστώ! Και ξεκινάω!
Οι δυνατές συχνότητες του Πηλίου που φτάνουν ως τη Λήμνο πεντακάθαρα:
25. ALPHA
31. MEGA
41. NET
44. ET3
49. TILEASTY
50. Ανώνυμο 9011, πρώην SUPER-KΟΣΜΟΣ, πρώην Tempo. Xρησιμοποιεί τον πομπό του Tempo (καμία ενίσχυση-κανένα χάσιμο στο σήμα από τότε).
51. ASTRA tv
54. ΣΚΑΙ
58. STAR CHANNEL
64. ALTER - πεντακάθαρα αλλά και με σκιά της ΕΤ3 (Θάσος η Καβαλα)
Oι ελαφρώς πιο αδύναμες
21. Μακεδονία TV - μου το κάλυψε πρόσφατα η ΕΤ1 από αναμεταδότη σε κοντινό μου χωριό
23 Cosmo - Χρηστίδη - μου το καλύπτει η ΝΕΤ από Θάσο/Καβάλα αν και η κεραία δεν είναι στραμμένη προς τα εκεί
24. TRT (εννοείται το Θεσσαλικό)
35. ANT1
62. ET1
63 Κ- Χρηστίδη
Με πολύ χιόνι:
37. Θεσσαλία, αποκαλύπτεται μόνο όταν χαλάει ο τοπικός αναμεταδότης της ΝΕΤ.
42. Σπόρ+ αναλογικό.
Το σήμα μεταβάλλεται ανάλογα με τον καιρό. Μπορεί από εκεί που πιάνω ένα κανάλι πεντακάθαρα να αρχίσει να χαλάει και να εξαφανιστεί εντελώς αλλά συνήθως είμαι σε μία μέση κατάσταση.
Με την ευκαιρία: Δεν έχω λήψη από τα ψηφιακά στα 53 uhf με αποκωδικοποιητή που δοκίμασα στην Αθήνα και ήταν όλα ΟΚ. Μπορεί να φταίει το ότι η ΕΤ3 εκπέμπει στη Λήμνο σε αυτή τη συχνότητα βέβαια, αλλά γιατί όταν είχε χαλάσει ο αναμεταδότης της, πάλι δεν είχα λήψη ψηφιακών τη στιγμή που τα μεγαλύτερα κανάλια (αναλογικά) μας έρχονται "κρύσταλλο"; Μπορεί κάποιο αναλογικό σήμα που ούτε εγώ φαντάζομαι ότι λαμβάνω, από μακριά, να μην μου επιτρέπει τη λήψη των ψηφιακών; Ή εκπέμπουν με ασθενές σήμα ανίκανο να ταξιδέψει στο αιγαίο; Γιατί έχω διαβάσει πως τα ψηφιακά υποτίθεται έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια από τα αναλογικά.
Επίσης, στο φόρουμ εδώ ανακοινώθηκε πως η ΕΕΕΤ είχε ξεκινήσει επιχείρηση σκούπα σε Υμηττό, Χορτιάτη και Πήλιο. Πως και συνέχισαν να εκπέμπουν τα 3 χρηστιδοκάναλα 23-50-63 και το Τηλεάστυ σαν να μην τα έλεγξε κανείς;
Θα ήθελα τέλος κάποιος να γράψει μια "καθαρή" λίστα με τα κανάλια που εκπέμπουν από Πήλιο και μόνο για να δω ποιες συχνότητες και τι κανάλια χάνω. Sorry για το μεγάλο ποστ.