Βρε δεν διαβάζεις τα post μου!
Έχω ήδη αναφέρει ότι στο κέντρο έχει παρεμβολές από την ΕΤ1 αλλά υπερισχύει! Αν δεν υπήρχε η μετάδοση από Φιλίππειο θα έβγαινε τζάμι!
Στο κέντρο οι παρεμβολές παίζουν από αρκετές ως πολύ λίγες, ανάλογα με το σημείο και το κατευθυντικότητα της κεραίας! Όσοι έχουν τριπλέτα τύπου Televes πιάνουν καλύτερα, όσοι έχουν πλέγμα όπως εγώ πιάνουν χειρότερα!
Ο φίλος σου που που μένει πάνω από τον ΟΑΕΔ είναι πραγματικά κ****φαρδος γιατί προφανώς στο σημείο που βρίσκεται κάτι του μπλοκάρει τελείως τη λήψη από Φιλίππειο με αποτέλεσμα να του έρχεται όλος ο Χορτιάτης καμπάνα!
Ακριβώς πίσω από τον ΟΑΕΔ στη Λαγκαδά μένει μία φίλη μου που έχει μία πολυκατοικία στα ΒΑ της ακριβώς μπροστά από την κεραία της! Το αποτέλεσμα είναι να βγάζει το b γυαλί (και πιθανότατα και το κανάλι 10)!
Στο 31 το κανάλι 10, που ακόμα αμφιβάλλω αν είναι αυτόνομη μετάδοση, δεν είναι εύκολο να πάει!
Το MEGA σ' εκείνη τη συχνότητα δεν βγαίνει από Πήλιο, όσον αφορά τη Θεσαλονίκη, αλλά από τον ΟΤΕ του Καλοχωρίου με χαμηλή ισχύ!
Στο κέντρο με κεραία στραμένη αποκλειστικά στο Χορτιάτη έρχεται χάλια, το αξιοσημείωτο είναι ότι κάποιες ώρες έρχεται και ελάχιστα το σήμα από Πήλιο και το MEGA μπαίνει μέσα στο MEGA! Και μάλιστα με καθυστέρηση αφού η μετάδοση από Πήλιο είναι μέσω ΝΟΒΑ, ενώ του Καλοχωρίου μέσω λινκ!
Αλλά δεν ξέρω τι αξίζει να δεις στο 10; Σιγά το κανάλι!