Εδώ και λίγη ώρα το Κανάλι 10 εκπέμπει στην Θεσσαλονίκη στην συχνότητα 49 UHF.
Η εικόνα εδώ που μένω εγώ (Νεάπολη) είναι χάλια.Στην ίδια συχνότητα παίζει η ΕΤ1 απο Φιλλίπειο και έτσι τις δημιουργεί παρεμβολές.
Δεν ξέρω πως παίζει στο κέντρο.
Αν μπορεί ας μας ενημερώσει κάποιος φίλος που μένει κέντρο πως παίζει εκεί.
Ας όψεται βρε που ήμουν στη δουλειά και δεν πρόλαβα να το γράψω πρώτος! Το πρωί γύρω στις 11 που έκανα ένα μικρό ζάπινγκ δεν έπαιζε! Το παρατήρησα γύρω στις 12:30 (έχω την τηλεόραση στη δουλειά και βάζω κανά κανάλι με τραγούδια, π.χ b, Πανόραμα, Γνώμη - πειράζει ή θα μου τα ζητάει η AEPI
)! Μάλλον εκείνη την ώρα ξεκίνησε!
Τώρα για την εικόνα ήταν δράμα! Το κανάλι 10 (ή όποιος το αναμεταδίδει) δεν έχει και τεράστια ισχύ, αλλά και ο πομπός εκείνος της ΕΤ1 είναι τελείως ξεχαρβαλωμένος και έχει τόση υπερδιαμόρφωση που βγαίνει και στα πιο περίεργα μέρη (Νάουσα παράδειγμα χτυπάει καμπάνα)! Το αποτέλεσμα είναι στο κέντρο της πόλης να εμφανίζεται το 10 με πολλές γραμμές, αν και φυσικά υπερισχύει! Ο ήχος του είναι καθαρός αλλά πολύ χαμηλός!
Στη Σταυρούπολη πιάνουμε όπως είναι λογικό το ακριβώς αντίθετο! Την ΕΤ1 με πολλές γραμμές από το 10!
Εσύ είσαι ακριβώς στη μέση! Έχεις μερική οπτική επαφή με το Χορτιάτη και γι αυτό αν και πιάνεις και από Φιλίππειο σου έρχεται πολύ πιο δυνατό σήμα από μένα! Γι αυτό άλλωστε και πιάνεις το ALTER στο 41 χωρίς είδωλα, σε μας έχει πολύ πράμα....