Δεν εχω δει ποτε, (και αμφιβαλω αν γινεται και τεχνικα) να φτιαχτει τοσο στενη δεσμη που στο κεντρο της να την πιανεις με 60ρι πιατο (το ελαχιστο standard) και σε ακτινα 100 χιλιομετρων να θελει 2 μετρα.
Εξαλλου γιατι να το κανουν αυτο?
Ολα τα ελληνικα καναλια χωρανε ανετα (και με ποιοτητα) σε δυο transponder, και θα φαινονται και σε ολη την ελλαδα με ενα 80ρι πιατο.
Αν τα βρουν τελικα, (που εχω τις αμφιβολιες μου, καθοτι ο ΟΤΕ ειναι γερμανικη επιχειρηση και οχι κοινοφελες ιδρυμα) τοτε θα ανεβουν ολα κανονικα και στο Connex-Tv. Φυσικα τα καναλια θα ζητησουν λεφτα για κατι τετοιο και εκει θα παιχτουν διαφορα.
Οι υπουργοι σε τετοια πραγματα το μονο που κανουν ειναι να μοιραζουν ευχολογια, αλλα οσο το μαρμαρο το πληρωνει αλλος, ειναι απλως γραφικοι.
Καλο ειναι να γινει σιγουρα, και να εχει και ενα υποτυπωδες κλειδωμα για λογους δικαιωματων των ταινιων. Το αν θα σπαει ευκολα η θα περνας απο το δημαρχειο με ενα λογαριασμο ΔΕΗ και θα περνεις μια καρτα με 5 ευρω, μικρη σημασια εχει.
Φτανει να γινει γιατι στην Ελλαδα το δαχτυλο διχνει το δορυφορο, αλλα οι ηλιθιοι κοιτανε το δαχτυλο..