0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς ανεβαίνοντας για την κορυφή του Μιτσικελίου, υπάρχει ανηφόρα λίγο πριν το απώτερο σημείο που κόβει τη λήψη από νότια, θα είχε όμως ενδιαφέρον να βλέπαμε τι έρχεται και από το νότο (και ψηφιακά) Θα γίνει και αυτό οταν πάω απο την άλλη πλευρά του βουνού Ερωτήσεις1. 22-35 τίποτα? Ούτε καν κάποιο ίχνος από τη Βουλή Nope !2. Το Mile το έλαβες όπως ήταν λογικό, υπάρχει και ένα άλλο μεγάλο αλβανικό Κ.Ε. δίπλα στις Πρέσπες, δεν θυμάμαι πώς λέγεται! Από εκεί βγαίνει με μεγάλη ισχύ ο 107, ο 104 μπορεί να είναι και αυτός από το Mile (Μίλε) εκεί έχει και στους 93 ένα ραδιόφωνο! Πώς και δεν έβγαλες το TV Klan στο 28 και το Vision Plus στο 34? Ειδικά το πρώτο θέριζε στην Κέρκυρα! 107 fm,και 104 fm ακούγονται καμπάνα...Klan και Vision+ δεν περνάει ίχνος 3. Η λήψη από Πολύγυρο ήταν με την κεραία στην ίδια κατεύθυνση με τον Παντοκράτορα? Ναι .Είναι σχεδόν στην ίδια ευθεία (Παντοκράτορας-Πολύγυρος-Θέση λήψης μου) 4. Τα πανίσχυρα του Παντοκράτορα σε σχέση με τα υπόλοιπα είχαν διαφορά εικόνας μεγάλη? Άλλες φωτό δεν έχει? Πώς και δεν έβγαλες ΣΚΑΪ στο 62? Και αυτός είναι πανίσχυρος! Ούτε MEGA έπιασες?Οχι , μόνο αυτά που έγραψα λαμβάνονται.Προφανώς ΑΝΤ1 και ΑLPHA εκπέμπουν με μεγάλη ισχύ που διαμοιράζεται προς όλες τις κατευθύνσεις 5. Έκπληξη η λήψη από Γωνιά και η απουσία λήψης από Φαρμακοβούνι! Νομίζω οτι το "φαρμακοβούνι" έχει αντίθετα (σε σχέση με την θέση λήψης μου) τα panel. O Tόλης θα ξέρει καλύτερα.6. ALTER από Πολύγυρο? Αγνωστο γιατί οχι ! Μήπως ήταν off ο πομπός ?7. Καμιά λήψη από άλλους νομούς (π.χ δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία)? Στην επόμενη επίσκεψη απο το άλλο δρομολόγιο του βουνού.8. Ασπράγγελους και Βασιλικό πώς και δεν έλαβες? Και αυτά τα Κ.Ε είναι σε "Σκιά" (Υπάρχει ψηλότερη κορυφή Βορειοδυτικότερα απο το σημείο λήψης μου)Αυτά μπορώ να θυμηθώ τώρα...πάω για ύπνο γιατί είμαι εξαντλημένος! Ξεκουράσου και περαστικά...έχει πολύ υλικό ακόμη .