eutelsat w2 16e help.free football
  • Πεμ 21 Νοε 2024, 13:16
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: eutelsat w2 16e help.free football  (Αναγνώστηκε 48569 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος satmania1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2006
  • Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #30: Δευ 1 Ιαν 2007, 22:27 »
παλι λαθοσ εισαι Φοτισ και τα 2 μαζι κανουνε 235 ευρο
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος fotis17

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #31: Δευ 1 Ιαν 2007, 23:46 »
ΝΑΙ 235 euro είναι αλλα προσοχή δεν δείχνει "ελενικο" πρωτάθλημα δεν ξέρω το γιατί.

Αποσυνδεδεμένος mix21

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Βόλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #32: Τρι 2 Ιαν 2007, 17:07 »
σε dual cam irdeto+conax θα παίζει?
Η πιο όμορφη θάλασσα
είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμη ταξιδέψει
Τις πιο όμορφες μέρες μας
δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα
Κι αυτό που θέλω να σου πω  το πιο όμορφο απ΄ όλα, δε στο΄ χω πει ακόμα.  Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος arno

• Satleo Super V.I.P.
  • Έμπειρο Μέλος
    • http://www.digitaltvinfo.gr
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #33: Τρι 2 Ιαν 2007, 19:09 »
Παίζει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα και σε Dual CAM (Irdeto & Conax σε ένα). Είναι δοκιμασμένο...

Αποσυνδεδεμένος mix21

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #34: Τρι 2 Ιαν 2007, 20:13 »
τελικά 6μηνη υπάρχει? επίσης διάβασα στο τεύχος 13 των Δορυφορικών Νέων ότι στο ενσωματωμένο ucas των δεκτών τύπου metabox (dsn8300, @sat ktl ktl) οτι λειτουργεί κανονικά η κάρτα του digitalb οπότε είμαι οκ απο πλευράς cam :wink:
Η πιο όμορφη θάλασσα
Κι αυτό που θέλω να σου πω  το πιο όμορφο απ΄ όλα, δε στο΄ χω πει ακόμα.  Ναζίμ Χικμέτ

Αποσυνδεδεμένος geodim

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #35: Πεμ 25 Ιαν 2007, 15:14 »
Σε κατάστημα που ρώτησα σήμερα, η κάρτα κοστίζει €146. Αυτό που δεν ρώτησα είναι η διαφορά τιμής basic και full πακέτου γιατί δεν ήξερα ότι παίζουν 2 τύποι συνδρομών. Υποθέτω πως η τιμή αυτή είναι η βασική. Επειδή σκέφτομαι και εγώ την αγορά της αλλά ενδιαφέρομαι μόνο για ταινίες, ξέρει κανείς αν δίνουν και αγγλικό ήχο ;

Δημήτρης

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #36: Πεμ 25 Ιαν 2007, 17:43 »
ναι παιζουν αγγλικο ηχο

Αποσυνδεδεμένος mix21

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #37: Πεμ 8 Μαρ 2007, 02:38 »
τελικά τί λεει το αλβανικό πακέτο?πόσο παει ο μήνας?
Η πιο όμορφη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #38: Παρ 9 Μαρ 2007, 22:38 »
Εγω ηξερα 190 για ενα χρονο. Τωρα δεν ξερω αν αλλαξανε οι τιμες!  :roll:
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

Αποσυνδεδεμένος pink

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #39: Σαβ 17 Μαρ 2007, 23:59 »
ισως βοηθησω
το αλβανικο πακετο digitalb
χωριζεται σε δυο υποπακετα
1.το αθλητικο premium 1.2.3.4.5 σε (conax irdeto  11449 27500 H)
2.και το υπολοιπο οπως ηταν πριν (conax 11092 32000 V)ΧΩΡΙΣ τα αθλητικα αλλα με την προσθηκη του μισου sat plus το οποιο μας χαιρετησε(conax irdeto 11449 27500 H) αρα συνολικα 27 καναλια οπου τα 5 ειναι σε στυλ filmnet (τα τρια μετα τις 12 γινονται τσοντοκαναλα)ενα τσοντοκαναλο 24h και 4 ντοκιμαντεροκαναλα τα αλλα ειναι αλβανικου ενδιαφεροντος ολα εχουν δυνατοτητα επιλογης original γλωσσας
το αθλητικο εχει εβδομαδιαια 9euro και ετησια συνδρομη 180euro
το αλλο εχει εξαμηνιαια 90euro και ετησια συνδρομη 140euro
η αγορα και των δυο ειναι στα 250euro για ενα χρονο
τα αθλητικα εχουν κακη ποιοτητα οικονας για τα συγχρονα δεδωμενα θελουν πολυ απαιτητικο δεκτη για να μην σε κουραζει
η αγορα του πακετου στη αλβανια ειναι 10euro πιο φθηνη στις ετησιες συνδρομες στις αλλες εχει ιδια τιμη
ελπιζω να σας φωτισα
καλες ληψεις
original

Αποσυνδεδεμένος JackDaniels

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2005
  • Τόπος: Πύργος Ηλείας
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #40: Τρι 19 Ιουν 2007, 09:09 »
Σε λίγες ημέρες λήγει η ετήσια συνδρομή που είχα στο ART Sports. Με δεδομένο το γεγονός ότι έχασε τα δικαιώματα του Αγγλικού Πρωταθλήματος δεν υπήρχε περίπτωση να το ανανεώσω. Έτσι πριν λίγες ημέρες αγόρασα από το eBAY μια ετήσια κάρτα Conax του Digitalb Supersport Premium. Η τιμή του θεωρώ ότι είναι πολύ καλή 210 €.

Όσον αφορά για ποιότητα ήχου και εικόνας μιας και δεν την έχω λάβει δεν είμαι σε θέση να το σχολιάσω, ωστόσο από άποψη περιεχομένου σίγουρα αξίζει τα λεφτά του.

Επίσης οι πωλητές στο eBAY αναφέρουν ότι σύντομα θα προστεθεί και ένα ακόμα αθλητικό κανάλι (SS6) στο μπουκέτο.
Πλέον... Dreambox 800....
New DE 1.0

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #41: Παρ 22 Ιουν 2007, 18:41 »
Παρέλαβα την κάρτα αλλά εδώ και περίπου 3 1/2 ώρες είμαι σε διαδικασία ενεργοποίησης!! Έδωσα τηλεφωνικά το s/n της κάρτας στο ηλεκτρονικό κατάστημα και από τότε έχω ανοιχτό τον δέκτη στο Premium 1 και περιμένω το "δεύτε λάβετε φως..."
New DE 1.0

Αποσυνδεδεμένος fotis17

• Αρχάριο μέλος
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #42: Παρ 22 Ιουν 2007, 19:54 »
Mborite ke apo to  DIGI+ na to aniksete meta apo 10 lepta episis opos exi anakinosi to digitalb tha prostheti ala 13 kanalia diladi sto sinolo 50 kanalia me tin idia syndromi agnosto pia kanalia peripu septemvrio tha anevune sto eutelsat w2.

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #43: Παρ 22 Ιουν 2007, 20:08 »
Απο το DIGI+ μου είπαν είναι για όλο το πακέτο. Εγώ έχω πάρει το αθλητικό. Δυστυχώς όμως έχω την κάρτα στο δέκτη για πάνω από 5 ώρες κ ακόμα τίποτα. Θα τους κάνω ακόμα ένα τηλ.

edit:Τελικά για να ενεργοποιηθεί η κάρτα χρειάζεται Conax cam. Εγω την είχα βάλει στο diablo αλλά τίποτα! Επίσης η θύρα του Edision η οποία είναι conax αν και την αναγνωρίζει δεν την ανοίγει με τίποτα!
New DE 1.0

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #44: Παρ 22 Ιουν 2007, 21:34 »
Παράθεση από: "JackDaniels"
Απο το DIGI+ μου είπαν είναι για όλο το πακέτο. Εγώ έχω πάρει το αθλητικό. Δυστυχώς όμως έχω την κάρτα στο δέκτη για πάνω από 5 ώρες κ ακόμα τίποτα. Θα τους κάνω ακόμα ένα τηλ.

edit:Τελικά για να ενεργοποιηθεί η κάρτα χρειάζεται Con@x cam. Εγω την είχα βάλει στο diablo αλλά τίποτα! Επίσης η θύρα του Edision η οποία είναι Con@x αν και την αναγνωρίζει δεν την ανοίγει με τίποτα!
Η εν λογω καρτα αργει να ενεργοποιηθει.Ειχε παρει ο πατερας μου και δεν δουλευε με τιποτα.Πηρε και conax cam και παλι τιποτα.Και ξαφνικα μετα απο λιγες μερες επαιξε απο μονη της(και μαλιστα χωρις cam γιατι ετσι κολλαγε η εικονα).Ολα αυτα σε δεκτη metabox.Πιστευω να βοηθησα...

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #45: Σαβ 23 Ιουν 2007, 23:53 »
Τελικά ύστερα από αρκετή ταλαιπωρία κατάφερα να την ενεργοποιήσω. Η κάρτα θέλει Conax Cam για να ενεργοποιηθεί! Παρόλο που η θύρα του δέκτη μου είναι συμβατή με το παραπάνω σύστημα κωδικοποίησης, δεν γινόταν. Έτσι αναγκάστηκα και βρήκα ένα cam. Μετά από πολλά τηλ στον πωλητή στην Αγγλία (ας είναι καλά το Skype!) κατάφερα και είδα φως!

Γενική συμβουλή σε όποιον προχωρήσει σε αγορά μιας τέτοιας κάρτας: να ζητήσει αρχικά την ενεργοποίηση της.

Επίσης αρνητική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι ο πωλητής δεν μου έστειλε το s/n της scratch card που συνοδεύει την κάρτα ώστε να μπορώ να την ενεργοποιήσω και εγώ από εδώ με ένα απλό sms.

Τελικά αν και προβληματίστηκα αρκετά του έβαλα θετική ψήφο στην ανατροφοδότηση.

υ.γ. Μιλώντας για Conax, έχει "σπάσει" αυτό το σύστημα ποτέ;
New DE 1.0

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #46: Κυρ 24 Ιουν 2007, 08:43 »
ναι και κάποια softcam emu εχουν κλαδιά και γι αυτό αλλά λιγοι δεκτες το κάνουν. (και φυσικά δεν συνιστάται να γινει, ακαδημαική η συζήτηση)
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #47: Κυρ 24 Ιουν 2007, 19:00 »
Ι κάρτα αυτή πεζή και με MATRIX REVOL   2.19 2.20 ανάλογα με τους δέκτες  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος mix21

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #48: Πεμ 5 Ιουλ 2007, 01:29 »
Παράθεση από: "marios1234"
Η εν λογω καρτα αργει να ενεργοποιηθει.Ειχε παρει ο πατερας μου και δεν δουλευε με τιποτα.Πηρε και Con@x cam και παλι τιποτα.Και ξαφνικα μετα απο λιγες μερες επαιξε απο μονη της(και μαλιστα χωρις cam γιατι ετσι κολλαγε η εικονα).Ολα αυτα σε δεκτη metabox.Πιστευω να βοηθησα...

τελικά λειτούργησε σε metabox χωρίς cam?
Η πιο όμορφη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #49: Πεμ 5 Ιουλ 2007, 02:00 »
Ναι,δουλευει αψογα στον metabox χωρις cam.οπως αναφερω,με το cam ηταν αδυνατο να παρακολουθησεις.η εικονα ηταν μαυρη και ακουγοταν μονο ενας διακεκομμενος ηχος σα να μην ειχε επαρκες  σημα το καναλι...

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #50: Πεμ 5 Ιουλ 2007, 17:54 »
Με το mrv ι καρτα αυτή δούλενη  μια χαρά απλα δεν πεζή το κανάλι X και μετά τής 12 τάλα τα κανάλια που παίζουν και αυτά τσόντα…..
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #51: Τετ 25 Ιουλ 2007, 07:39 »
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά!!

Από χτες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα. Ειδικότερα τις τελευταίες μέρες η μοντούλα που χρησιμοποιώ (Diablo με την τελευταία έκδοση) ανα χρονικά διαστήματα δεν έβλεπε την κάρτα! Μετά από διάφορες αλχημείες (βγάλε-βάζε, reboot δέκτη) κατάφερνα και την έκανα και δούλευε.

Από χθές όμως έχω απόλυτο σκοτάδι! Μέσα από τα μενού του cam δεν την βλέπει καθόλου. Ούτε  ATR αναφέρει, ούτε Coding System αλλά ούτε και κάποια άλλα μενού όπως Subscription, Tokens, Change PIN!!

Δοκιμάζωντας μια άλλη κάρτα (INXTC) την αναγνωρίζει κανονικά ως dreamcrypt και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα δεν λύθηκε ούτε βάζωντας κάποια παλαιότερη έκδοση στο CAM. Οπότε αυτό που σκέπτομαι μετά από όλα αυτά είναι η αγορά ενός original Conax CAM.

Έχει ξανασυμβεί και σε κάποιον άλλο κάτι τέτοιο;

υ.γ. Να σημειώσω ότι η ενεργοποίηση (activation) της κάρτας έγινε σε επίσημο Conax CAM και μετά την έβαζα στην Diablo όπου μέχρι πρότινος δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα.
New DE 1.0

Αποσυνδεδεμένος milis

• Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #52: Τετ 25 Ιουλ 2007, 11:15 »
μπορει κανεις να ενημερωσει αν η καρτα παιζει σε arion?
ARION AF2000CICR
ASTRA-HOTBIRD-EUTELSAT

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #53: Τετ 25 Ιουλ 2007, 12:37 »
O arion αν δεν κάνω λάθος έχει UCAS. Πάντως έχε υπόψιν σου ότι πρόκειται για μια "ιδιότροπη" κάρτα! Σε εμένα παρόλο που έκανα κανονικά activation σε origina Conax Cam μετά την έβαλα σε diablo και έβλεπα κανονικά. Όμως τώρα δεν δέχεται τα νέα κλ**** του Αυγούστου γι αυτό μάλλον θα αγοράσω ένα αυθεντικό Conax Cam να έχω το μυαλό μου ήσυχο.
New DE 1.0

Αποσυνδεδεμένος milis

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #54: Τετ 25 Ιουλ 2007, 12:55 »
οντως εχει ucas.
παρολ'αυτα δεν ξερω αν θα μπορεσει να την ανοιξει.
δεν με πειραζει να αγορασω ενα cam conax αφου η καρτα θα μου κοστισει
περιπου 100 ευρω και θα ειναι ενεργοποιημενη.
αν εχεις καποια εξτρα πληροφορια για το πακετο(αθλητικα), ενημερωσε.
thanks
ARION AF2000CICR
ASTRA-HOTBIRD-EUTELSAT

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #55: Τετ 25 Ιουλ 2007, 13:19 »
Και εγώ έχω αγοράσει αυτήν την κάρτα. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις κ εσύ το original conax cam (δεν είναι και τόσο ακριβό). Εγώ ήδη το παρήγγειλα διαφορετικά θα πρέπει μία φορά το μήνα (σε συγκεκριμένη ημερομηνία ανάλογα με το πότε ενεργοποιήθηκε) να το τοποθετείς σε conax cam ώστε να λαμβάνει τα κλ**** κάθε μήνα.
New DE 1.0

Αποσυνδεδεμένος milis

• Νέο Μέλος
  • *
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #56: Τετ 25 Ιουλ 2007, 13:39 »
θα δοκιμασω στο ucas του δεκτη και να δεν δουλεψει θα παρω την μοντουλa της conax.
σαν πακετο τι λεει?εχει αυθεντικα σχολια στα παιχνιδια της premier?
ARION AF2000CICR
ASTRA-HOTBIRD-EUTELSAT

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #57: Τετ 25 Ιουλ 2007, 13:55 »
Πιστεύω ότι αρχικά θα σου δουλέψει. Αργότερα όμως όταν θα χρειαστεί να πάρει τα κλ**** για τον επόμενο μήνα θα έχεις προβλήματα. Ο ήχος στα παιχνίδια είναι ο αυθεντικός αγγλικός.
New DE 1.0

Αποσυνδεδεμένος mix21

• Satleo Maniac
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #58: Τετ 25 Ιουλ 2007, 15:44 »
δηλαδη πρεπει μια φορά το μήνα να παίρνει τα κλ**** μεσω κανονικού conax cam?οσοι την εχουν σε metabox πρεπει να κάνουν το ίδιο?
Η πιο όμορφη θάλασσα

• Τακτικό Μέλος
  • **
(Χωρίς τίτλο)
« Απάντηση #59: Τετ 25 Ιουλ 2007, 15:56 »
Αν την έχεις παραπάνω από μήνα και δεν σου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα τότε προφανώς δεν θα χρειάζεται.

Πάντως εμένα με το diablo μετά από ένα μήνα παρουσίασε πρόβλημα και γι αυτό οδηγήθηκα στο να παραγγείλω το αυθεντικό cam.
New DE 1.0

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/11/2024 (11:54)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/11/2024 (10:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (08:57)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (04:15)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Hacker?pcs Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/11/2024 (01:08)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/11/2024 (00:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:39)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: maarinos Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (22:37)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:38)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (21:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: xristakos22 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (19:17)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: first Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (19:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (19:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: anfoukas Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (18:01)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (17:53)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Ερευνητής Αλήθειας Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (15:47)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:52)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:50)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (14:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΡΗΤΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/11/2024 (12:57)
* Απ: CB Radio   Μέλος: babis3g Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 20/11/2024 (12:46)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:17)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (12:06)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:36)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:32)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:31)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: johnpapad24 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:13)
* Απ: Το MEGA στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)   Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 20/11/2024 (11:10)