Παιδια χερετω, αγόρασα πριν λιγες μερες απο Αθηνα μια 6άμηνη καρτα του digitalb 110ευρω (100 + 10 η κουριερ) ενεργοποιημενη εκτος τα ποδοσφαιρα. ο τυπος πολυ ενταξει, μεσα στο φακελο ειχε και το συμβολαιο στα αλβανικα. Παρ ολο που εχω conax καμ την χρησιμοποιω στο ucas του δεκτη μου (Αριον 1900cxci) και μεχρι στιγμης δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Το μονο, οταν την παρελαβα δεν δουλευαν τα ερωτικα καναλια ετσι την εβαλα στο conax καμ και με κωδικο 1234 απενεργοποιησα το γονικο κλειδωμα και ολα ειναι ενταξει. Επισης σε καποιο υπομενου του καμ αναγραφοταν η ημερομηνια ληξης της καρτας.
Να αναφερω οτι ο τυπος που μιλησα στο τηλ για να κανω την παραγγελια μου ειπε να μην πεταξω την καρτα οταν ληξει γιατι μπορει να ανανεωθει ξανα κερδιζοντας το κοστος της smart card.
Παντος εδω και 3 χρονια ισως και περισσοτερο, εχω επισης συνδρομη σε καναλι που ειναι conax και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα στο ucas του Αριον 1900cxci ακομα και με αρκετα παλιοτερες βερσιον λογισμικου απο αυτη που εχω τωρα. Αν εχω πολυ καιρο (πανω απο μηνα) να χρησιμοποιησω την καρτα πρεπει να περιμενω 1-2 λεπτα στο καναλι που εχω συνδρομη για να παρει τα νεα κλ**** (στο ucas).