0 μέλη και 88 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη νοτιο-ανατολική Κρήτη, νότια της Σητείας, (Ξηρόκαμπο, Ζίρο για όσους ξέρουν) γίνεται εφικτή η λήψη FM από Κύπρο. Το καλοκαίρι του 2004, άκουγα στη Ζίρο εκτός από Δωδεκάννησα και κάποιους Ρ/Σ της Κύπρου. Μια συχνότητα που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν οι 94.8 που πρεπει να ήταν ένα πρόγραμμα του ΡΙΚ.
Γραψε λαθος. Ηταν αναμεταδοση των BFBS μεσα απο την βαση της Σουδας για την ψυχαγωγια των οπλιτων τους! 8) εγκυρη πηγη απο την γυναικα μου!
Στο Λασηθι (Αγιο Νικόλαο) μερικές φορες (αναλογα το καιρο) εχω ληψη Τουρκικων ραδιοφωνικών σταθμών.Δεν εχω κανει λήψη Κυπριακων FM.Πιανω το ΡΙΚ στα μεσαια κύματα (666)
Oλα τα ραδιοφωνα του ΡΙΚ που εκπεμπουν στην Παφο απο το κ.ε. Μελισσοβουνου, οπως και καποια παγκυπρια ιδιωτικα που εκπεμπουν και απο το Τροοδος, για λογους οικονομιας δεν χρησιμοποιουν link και περνουν σημα απ'ευθειας μεσω RF απο τους πομπους Τροοδους. Ο Μελισσοβουνος ομως, δεν εχει οπτικη επαφη με το Τροοδος, με αποτελεσμα ο ηχος σε καποιους σταθμους να ειναι χαλια, με θορυβο, παρεμβολες και παρασιτα. Μεγαλυτερο προβλημα εχει το Α' Προγραμμα του ΡΙΚ στους 92.4, καθως και ο SUPER FM στους 95.7 που δε βγαζει ουτε και το RDS....