Η 38 της ΕΡΤ ήταν προβληματική εξ αρχής. Έχω βαρεθεί να το γραφω συνέχεια και να τους στελνω. Απο χθες έχει επανελθει και με ελαφρώς καλύτερη ισχύ (τουλάχιστον όπως την λαμβάνω εγω). Ήταν πριν στο 78-80% και τώρα είναι 92%.
Το ΚΡΗΤΗ1 κατεβαίνει ως ΚΡΗΤΗ1 όχι ΚΡΗΤΗ TV1, πλέον. Επίσης δεν παίζει smile αλλά βίντεο από το youtube χωρίς κάποιο προγραμματισμό. Επίσης έχει ηχώ και δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις.
Το teleΚΡΗΤΗ διανύει ποιοτικά την καλύτερη περίοδο της ζωής του, με παλιά μεν, πολύ ενδιαφέροντα δε ντοκιμαντέρ. Κατεβαίνει βέβαια ακόμη ως ΑΕ TV, τον προγραμματισμό του παλιού Ε (Μενιο,Τραγκα, Αννιτα κλπ), ένα κροουλ για ένα πρόγραμμα ενός ΚΕΚ. Και μια προσωπική παρατηρηση: επειδή έχει screen tearing σε όλα τα προγράμματα κάποιος πρέπει να δει τη διανομή linux που χρησιμοποιούν (το driver ή κάποια παράμετρο στον xserver‐στο σταθερο μου ήταν μια παράμετρος στο xorg.conf, κάτι...)
Τέλος να κάνω το παράπονο μου για μια εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν τα μεγάλα τοπικά (ΚΡΗΤΗ,ΝΕΑ,CRETA). Είναι κρίμα κι ελπίζω στην βελτίωσή τους...