Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]
  • Τετ 22 Ιαν 2025, 02:57
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  (Αναγνώστηκε 201611 φορές)

0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostas_7

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2005
τι να την κανεις την DU δυο αισχρα καναλια σε χαλια ποιοτητα!

Αποσυνδεδεμένος TILEMAXOS

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2010
Φίλε απο ότι διαβάζω την νεά τηλεόραση την έχετε στο ηράκλειο κοντά ενα μήνα. Μπορεί εσύ να την θεωρείς αισχρή αλλα αφού δεν το ξέρεις θα στο πώ. Μένουν και μερικοί Χανιώτες στο ηράκλειο που θέλουν να ενημερόνωνται απο τα δικά τους κανάλια. Και ευτυχώς ήταν το κύδων στα αναλογικά και τώρα παίζει και η νέα τηλ ψηφιακά.
Και την χάλια ποιότητα πού την είδες? Εγώ τα βλέπω και τα 2 πεντακάθαρα στην 32άρα μου. Εκτός και άν εσένα σου μάθανε οτι η ψηφιακή τηλεόραση = εικόνα full hd 1080i με tascam blyray hdmi player . Μπάααααα. Παρόλο που είναι ψηφιακή...παραμένει τηλεόραση...και περιφερειακή. Μήν περιμένεις λαγούς με πετραχήλια. Εκτός και άν οι δέκτες σας είναι μάρκα 楽曲、歌唱、アレ και γιαυτό τα βλέπετε τόσο καλά.

Αποσυνδεδεμένος xaniamike

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Παιδιά οφείλω να πώ οτι ειδικά η μετάδοση της Νεας Τηλεόρασης εχει βελτιωθεί πολύ απο την εποχή των πρώτων τέστ.

Δείτε και πείτε...
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος kostas_7

• Νέο Μέλος
  • *
η εικονα ειναι χαλια εχει συνεχομενο πιξελιασμα.. αλλα ας μην ασχοληθουμε με τετοιου ειδους καναλια που δεν τα βλεπει και κανενας!

στο θεμα μας λοιπον ποτε θα δουμε digea και τα μεγαλα καναλια επιτελους  :(

Αποσυνδεδεμένος Leila

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.eeae.gr
Υπάλληλος της Digea είσαι φίλε Κώστα; Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρουν τα τοπικά κανάλια μην τα βλέπεις, εμάς που είμαστε από επαρχία μας ενδιαφέρουν και μάλιστα πολύ περισσότερο από τα πανελλήνια, που δεν τα νοιάζει το τι συμβαίνει στον τόπο μας. Θα πρέπει να πάρει κανείς ένα πολυβόλο και να σκοτώσει καμμιά πενηνταριά άτομα, για να φιλοτιμηθούν να πουν δυο λόγια για την επαρχία.  Το "δεν τα βλέπει κανένας" μάλλον μου θυμίζει το "εξ ιδίων τα αλλότρια".

Τώρα για τους υπολοίπους που ενδιαφέρονται: Επειδή έχω την τύχη ή ατυχία, λόγω της εργασίας μου να γυρνάω σε όλη την Ελλάδα, μέχρι χθές βρίσκόμουν στο Ηράκλειο και το σήμα της Digital Union όχι μόνο δεν υστερεί από αυτό των πανελληνίων και της ΕΡΤ που βλέπω όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, αλλά είναι καλύτερο.

Είδα ότι στο Ηράκλειο παίζουν με 64QAM και μέτρησα με τον αποκωδικοποιητή που έχω συνδεδεμένο στο laptop 95% σήμα και 99% ποιότητα. Ούτε μία φορά δεν είδα πιξέλιασμα ή πάγωμα, σε αντίθεση με την Digea που έχει αρκετά παγώματα, ειδικά στην Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα η ΕΡΤ και η Digea δεν μου ξεπερνούν το 88% στο σήμα και το 97% στην ποιότητα. Επίσης είδα περίφημη εικόνα και στο Αρκαλοχώρι που πήγα, όπου εκεί δεν βλέπουν την Ρογδιά. Σήμα 75% και ποιότητα 92%. Πολύ καλή δουλειά.

Καιρός είναι να διορθώσουν και την Θεσσαλονίκη, όπου πράγματι έχει πρόβλημα το σήμα της Digital Union, αν και εκεί, μάλλον τα link των σταθμών τους δεν είναι καλά, από ότι μου είπε ένας τεχνικός.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος - Περιβαλλοντολόγος

Αποσυνδεδεμένος kostas_7

• Νέο Μέλος
  • *
το ποιος ειναι υπάλληλος τίνος φαίνεται απο το τελευταίο μήνυμα σου.

εγω απλά κρίνω σαν τηλεθεατής Η εικόνα λοιπόν που λαμβάνω στις τηλεοράσεις μου είναι απλά απαράδεκτη το μεν σήμα της ΝΕΑΣ TV έχει αχνές μαύρες γραμμές που πάνε πάνω κάτω και πιξελιαζει. Αν γίνεται τόσος ντόρος για αυτή την ποιότητα μια χαρά ήταν η αναλογική Και επειδή λοιπόν και εγώ ταξιδεύω η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με την Αττική.

Πραγματικά πιστεύεις οτι βλέπει κανείς αυτά τα κανάλια ? Ας γελασω..

το θέμα είναι ποτε θα δούμε τα μεγαλα. Αυτά τα δυο απλά δεν υπάρχουν...τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? πραγματικά δεν ξερω κάποιον να βλέπει αυτά τα 2 κανάλια ..ισως κάποιοι χωρικοί.

Αποσυνδεδεμένος xaniamike

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
την ΝεαTV την παρακολουθω εγω... οπως και τα αλλα τοπικα...
τα μεγαλα αθηναικα δεν τα παρακολουθω...

Αποσυνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια
Παράθεση από: "kostas_7"

εγω απλά κρίνω σαν τηλεθεατής Η εικόνα λοιπόν που λαμβάνω στις τηλεοράσεις μου είναι απλά απαράδεκτη το μεν σήμα της ΝΕΑΣ TV έχει αχνές μαύρες γραμμές που πάνε πάνω κάτω και πιξελιαζει. Αν γίνεται τόσος ντόρος για αυτή την ποιότητα μια χαρά ήταν η αναλογική Και επειδή λοιπόν και εγώ ταξιδεύω η εικόνα δεν έχει καμία σχέση με την Αττική.

Πραγματικά πιστεύεις οτι βλέπει κανείς αυτά τα κανάλια ? Ας γελασω..

το θέμα είναι ποτε θα δούμε τα μεγαλα. Αυτά τα δυο απλά δεν υπάρχουν...τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? πραγματικά δεν ξερω κάποιον να βλέπει αυτά τα 2 κανάλια ..ισως κάποιοι χωρικοί.

φιλε, λιγο σεβασμο προς ολους τους τηλεθεατες, τους υποβαθμιζεις αποκαλωντας τους ...χωρικους και πιθανοτατα εννοεις..χωριατες!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Γενικα σεβασμο στα τοπικα καναλια.Αν δεν υπήρχαν αυτα δεν θα ηξερες τι γινεται στον τοπο σου.

Μαλλον εκει κατω δεν μαθανε ακομα τα ψηφιακα λινκ γιαυτο και ολα αυτα τα προβληματα.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος egaleonews

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2008
  • Τόπος: Αττική
  • Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία
    • Ειδησεογραφική ιστοσελίδα γι αυτούς που αγωνίζονται
Και να θυμάται ο φίλος, ότι το τότε νομοσχέδιο με το οποίο ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση, ήταν "Τοπική ραδιοφωνία και τηλεόραση". Ήταν κατηγορηματικός τότε ο Απόστολος Κακλαμάνης στη Βουλή ότι τα κανάλια θα ήσαν τοπικά και θα απαγορευόταν η δικτύωση. Φαντάζεστε τι ανάπτυξη θα είχε η επαρχία αν γινόταν αυτό πράξη;
Βέβαια μετά, όπως σε ένα σωρό άλλα πράγματα, το ΠΑΣΟΚ υπέκυψε στους καναλάρχες και ο "πολύς" κ. Κακλαμάνης ποτέ δεν έκανε την αυτοκριτική του για την ασυνέπειά του και την υποδούλωσή του στα συμφέροντα, όπως βέβαια και οι συνάδελφοί του στο κόμμα αυτό...
1) Δέκτης Edision Piccollino LED, κάτοπτρο edision 88X10X99 εκατοστά, με μοτέρ Power Τech DG240, lnb Televes. Λήψη δορυφόρων ανατολικά: 1,9 μοίρες - 5 - 7 - 9 - 10 - 13 - 16

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
kostas_7    

η  αληθεια  ειναι τον ρολο της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗς,
 τον χρησιμοποιει  πολυ καλα  ο σκαι με το ειδος του προγραμματος που εχει,αν  και θελει βελτιωση..και αλλο
  επισης πολυ καλο προγραμμα  εχει το ΕΤ3 και γενικα τα κρατικα,[οχι και τοσο   το ΕΤ1, αλλα  που και που βαζει ενδιαφερουσες εκπομπες]

ειμαι κατα των ιδιωτικων   καναλιων  κυριως αλτερ,σταρ, μεγκα αντεννα, γιατι  δεν προσφερουν ενημερωση και ψυγαχωγια  αλλα   , αιμα και σπερμα  και  και δυστυχια μονο,[δεν θα κρινω ομως αυτους που τα βλεπουν]
με  τις εξαιρεσεις τους να ειναι ελαχιστες,  πχ [πρωταγωνιστες], η  το   ΝΗΣΙ, και αλλες.......
εγω προσωπικα δεν βλεπω καν αυτα τα αθηναικα  ... [αληθεια] και προτιμω αυτα που αναφερα, πιο πανω,[ΣΚΑΙ   ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ] και τα    τοπικα για την ενημερωση μου, και ψυγαχωγια....  
για  τοπικα μιλαω   αυτα που εχουν προγραμμα συγκροτημενο  βεβαια οχι αυτα με τηλεπωλησεις ολη μερα  ....
 ...αρα  ευτυχως ειμαι και εγω ενας ΧΩΡΙΚΟΣ,  Η ΧΩΡΙΑΤΗς,  που παρακολουθει αυτα τα προγραμματα....δεν  με προσβαλει η εκφραση αυτη, αντιθετα  χαιρομαι που δεν ειμαστε  ολοι ιδιοι  ...εξαλλου ολοι χωριατες
   ειμαστε, ειτε πρωτης γενιας ειτε δευτερης...
ΥΓ= επισης εχω και  βλεπω αρκετα  δορυφορικα πακετα, και εχω και  conn-x tv,  
 για  χωρικος   καλα  τα παω,   ετσι;;;  
φιλικα  παντα  και χωρις ιχνος ενοχλησης  για τα γραφομενα  σου

ΥΓ2=αν νομιζεις οτι τα καναλια τα αθηναικα  εχουν καλυτερη εικονα απο  τα τοπικα και γιαυτο κανουν την διαφορα  εισαι γελασμενος.....αν μου πεις για τον σκαι, που  πραγματικα εχει εικονα  αληθινη, και σε 16.9. συμφωνουμε

Αποσυνδεδεμένος Leila

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.eeae.gr
Παράθεση από: "kostas_7"

εγω απλά κρίνω σαν τηλεθεατής ..........
Η εργασία μου είναι περιβαλλοντολόγος και γυρνάω την Ελλάδα φτιάχνοντας μελέτες για ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και ως εκ τούτου ανεβαίνω και στα βουνά και έχω αρκετή ενημέρωση από τους τεχνικούς που συναντώ εκεί για τις εκπομπές. Μέχρι στιγμής δεν έχω φτιάξει κάποια μελέτη για την Digital Union, αλλά που θα μου πάει, θα τους πιάσω πελάτες, για να βγεις και εσύ αληθινός.    :mrgreen:
Φυσικός Ραδιοηλεκτρολόγος - Περιβαλλοντολόγος

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
Kύριοι , μην αναλώνεστε σε ανούσιες συζητήσεις ,προσωπικές έριδες και άστοχους χαρακτηρισμούς .Eπι του θέματος plz ...

Αποσυνδεδεμένος teris30

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
καλησπερα.ξερει κανεις να μου πει ποτε σκοπευει να ερθει στο ηρακλειο ι digea και κυριως η ert ψηφιακη που την χρυσοπληρωνουμε μεσω της δεη???

Μην ανοίγετε ασκόπως νέα θέματα σε λάθος ενότητες.

Αποσυνδεδεμένος channelos

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Τηλέμαχε μπορείς να ανεβάσεις screenshots με τα ψηφιακά κανάλια της DIGITAL UNION στο 61 (ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 4U)?
Για να δούμε και εμείς την ποιότητα της εικόνας τους!

• Νέο Μέλος
  • *
Είμαι στα Χανιά αυτές τις μέρες για τις εκλογές. Όταν επιστρέψω Ηράκλειο θα το κάνω...αν δέν με προλάβει κάποιος άλλος.
Καλό Σσβ/κύριακο.

• Νέο Μέλος
  • *
Παίδες θα κάτσω άλλη μια εβδομάδα Χανιά.
Δέν μπορεί κανείς άλλος απο Ηράκλειο να βάλει screen caps?

• Νέο Μέλος
  • *
Κανείς ακόμα? Τί έγινε ρε παιδιά? Δέν πουλάνε ψηφιακούς δέκτες στο Ηράκλειο ή δεν έχετε φωτογραφική μηχανή? Αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα.
Να μου ζήσετε σύντεκνοι.
Δεν πειράζει, θα το κάνω εγώ! Αρκεί να επιστρέψω στο ηράκλειο την άλλη εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος antarths

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
παιδια γνωριζει κανεις μεχρι που υπαρχει καλυψη προς νοτια πλευρα ηρακλειου μεσσαρα ας πουμε μοιρες της DU!!!
Η αν υπαρχει χρονοδιαγραμα για το ποτε θα δουμε εμεις εδω κατω!!!
ευχαριστω πολυ!!!

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ο Αχεντριάς και γενικότερα η νότια και ανατολική Κρήτη δεν προβλέπεται να δούνε ψηφιακό σήμα κατά τη μεταβατική περίοδο! Μιλάμε για ελληνικό ψηφιακό σήμα, από όμορες χώρες ήδη κάτι γίνεται....
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος antarths

• Νέο Μέλος
  • *
φιλε μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!!!
Υ.Γ. οταν λες οτι κατι γινετε ιδη απο ομορες χωρες.... μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος!!! υπαρχει ληψη σηματος ψιφιακου απο καπου αλλου!!!

σε ευχαριστω και παλι!!!

Μην κάνετε παράθεση του αμέσως προηγούμενου μηνύματος!

• SatLeo Legend
Κότσαρε την κεραία σου προς το νότο και θα έχεις άνετα τα ψηφιακά της Αιγύπτου και της Λιβύης, ειδικά αν είναι καλοκαίρι!

Αποσυνδεδεμένος antarths

• Νέο Μέλος
  • *
νασε καλα θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκερια!!!

• SatLeo Legend
Ξέχασα να αναφέρω ως βασική προϋπόθεση να βλέπεις θάλασσα! :o
Αυτό σημαίνει να μένεις σε μια περιοχή με θέα προς το Λυβικό πέλαγος! Αν μένεις κάπου εκεί, θα περιμένουμε αναφορά λήψης!

Αποσυνδεδεμένος antarths

• Νέο Μέλος
  • *
ααα δυστυχως δεν βλεπω παρα την θαλασσα του κοκκινου πυργουη οποια ειναι νοτιοδυτικα απο μενα θα δοκιμασω παντως!!!

Μην κάνετε παράθεση του αμέσως προηγούμενου μηνύματος!

Αποσυνδεδεμένος themaxx

• Banned
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2005

Δικό σας  :lol:  :lol:  :lol:

• Νέο Μέλος
  • *
Λοιπόν αφού επέστρεψα χτές στο Ηράκλειο σας παρουσιάζω την αναφορά μου για τα ψηφιακά της Digital Union.

Μέτρηση σήματος της D.U στο κανάλι 61 απο το σπίτι μου (περιοχή καμίνια - κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ) απο τον δέκτη της τηλεόρασης μου (philips 32'' με δέκτη mpeg2)

Εικόνα των καναλιών 4u και Νέα tv κρήτης απο την τηλεόραση μου:

Τα παραπάνω είναι φωτογραφίες απο την τηλεόραση στο σπίτι μου (μόνο με εξωτερική κεραία, χωρίς κεντρικό ενισχυτή η οποία δέν έχει οπτική επαφή με την ρογδιά. Με κόβει μια πιό ψηλή πολυκατοικία και τα περισότερα αναλογικά τα πιάνω με είδωλα.  Οι εικόνες είναι τραβηγμένες απο κινητό sony ericson με 3 mpixel camera.

Το πιό εντυπωσιακό απο θέμα λήψης όμως είναι στο σπίτι ενώς φίλου ο οποίος ούτε αυτός έχει κεντρικό ενισχυτή, μένει κοντά στη ΣΕΑΠ (δίπλα στο praktiker) και έχει τηλεόραση με δέκτη mpeg 4. Σας κάνω και μια αναφορά απο εδώ. Λήψη σήματος της 61

Το εντυπωσιακό είναι οτι η εικόνα στην τηλεόραση του φίλου μου με τον δέκτη mpeg 4 είναι πιο καθαρή με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Και η ισχύς του σήματος είναι 100% με τέλεια ποιότητα παρόλο που είναι αρκετά πιο μακριά απο εμένα σε σχέση με το βουνό.

Φυσικά οι γραμμές που πάνε πανω κάτω  που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω στην εικόνα της Nέας τηλεόρασης φυσικά δέν υπάρχουν. Η εικόνα και στα 2 κανάλια είναι πάρα πολύ καλή άν και μερικές φορές το 4u κάνει κάτι "πηδήματα" και "σπασίματα" η εικόνα του ανα 10 δευτερόλεπτα. Πιθανόν να είναι κάποια παρεμβολή στο link.

Aυτά απο εμένα.

Αποσυνδεδεμένος ththan

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
Ιδού σημερινές λήψεις. Η ποιότητα έχει βελτιωθεί πολύ.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
To 4U "καίει" λίγο τα λευκά του, πιθανότατα λόγω "ασυμβατότητας" του κοντράστ εκπομπής του αναλογικού λινκ (κεντρικου απο τα στουντιο) με το δέκτη στο βουνό, στον οικίσκο της DU.

Η ρύθμιση που απαιτεί είναι η άυξηση του ευρους ζώνης απο τα 18 στα 36 ΜΗz στον δέκτη (και ενας έλεγχος αν υπάρχει ενεργή λειτουργία χαμηλού κατωφλίου). Οταν "καιγεται" το λευκό περνάει και στον ήχο. Ειναι κρίμα, γιατί εχει το δυναμικό να παιξει το ίδιο καλά με την Νέα.

Εχω κατεβάσει το λινκ του στο σπίτι μου μεσω του συστήματος λήψης μου για αυτές τις συχνότητες,  και είναι ολοφάνερη η πολυ πλατιά του λειτουργία.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (01:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (00:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/01/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/01/2025 (00:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 21/01/2025 (22:50)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:23)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:18)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (22:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (21:24)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: Satmanic Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 21/01/2025 (18:54)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (17:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 21/01/2025 (14:28)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: panostvtv Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (13:30)
* Απ: ASTRA 1P στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 21/01/2025 (12:35)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (12:01)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: listarxos Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (11:30)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (11:15)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: nikos.x Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (11:01)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/01/2025 (10:52)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 21/01/2025 (10:40)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (10:36)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: NetSurfer_g7 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 21/01/2025 (08:40)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/01/2025 (00:41)
* Απ: O ΑΝΤ-1 στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/01/2025 (00:12)
* Απ: Το OPEN (πρώην Epsilon) στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 21/01/2025 (00:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 20/01/2025 (23:41)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: music_1896 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (23:25)
* Απ: HbbTV/Hybrid - Οι υβριδικές υπηρεσίες στην ελληνική ψηφιακή τηλεόραση  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 20/01/2025 (22:57)