Λοιπόν αφού επέστρεψα χτές στο Ηράκλειο σας παρουσιάζω την αναφορά μου για τα ψηφιακά της Digital Union.
Μέτρηση σήματος της D.U στο κανάλι 61 απο το σπίτι μου (περιοχή καμίνια - κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ) απο τον δέκτη της τηλεόρασης μου (philips 32'' με δέκτη mpeg2)Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΟι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΕικόνα των καναλιών 4u και Νέα tv κρήτης απο την τηλεόραση μου:Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΤα παραπάνω είναι φωτογραφίες απο την τηλεόραση στο σπίτι μου (μόνο με εξωτερική κεραία, χωρίς κεντρικό ενισχυτή η οποία δέν έχει οπτική επαφή με την ρογδιά. Με κόβει μια πιό ψηλή πολυκατοικία και τα περισότερα αναλογικά τα πιάνω με είδωλα. Οι εικόνες είναι τραβηγμένες απο κινητό sony ericson με 3 mpixel camera.
Το πιό εντυπωσιακό απο θέμα λήψης όμως είναι στο σπίτι ενώς φίλου ο οποίος ούτε αυτός έχει κεντρικό ενισχυτή, μένει κοντά στη ΣΕΑΠ (δίπλα στο praktiker) και έχει τηλεόραση με δέκτη mpeg 4. Σας κάνω και μια αναφορά απο εδώ. Λήψη σήματος της 61
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΤο εντυπωσιακό είναι οτι η εικόνα στην τηλεόραση του φίλου μου με τον δέκτη mpeg 4 είναι πιο καθαρή με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Και η ισχύς του σήματος είναι 100% με τέλεια ποιότητα παρόλο που είναι αρκετά πιο μακριά απο εμένα σε σχέση με το βουνό.
Φυσικά οι γραμμές που πάνε πανω κάτω που ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω στην εικόνα της Nέας τηλεόρασης φυσικά δέν υπάρχουν. Η εικόνα και στα 2 κανάλια είναι πάρα πολύ καλή άν και μερικές φορές το 4u κάνει κάτι "πηδήματα" και "σπασίματα" η εικόνα του ανα 10 δευτερόλεπτα. Πιθανόν να είναι κάποια παρεμβολή στο link.
Aυτά απο εμένα.