Γιατί βρε Γιάννη δεν θες να απολαύσεις την τέλεια εικόνα και τον κρυστάλλινο ήχο ; :wink
Διότι εχω πληρώσει ήδη μιά φορά αποκωδικοποιητές και δεν θεωρώ σκόπιμο να ξαναπληρώσω για αυτους.
Διότι ειδικά τα Ιδιωτικά με την ακατάσχετη τρομολαγνεία και μπουρδολογία τους περισσευουν απο τις μνήμες της τηλεόρασής μου.
Διότι "τελεια εικόνα και κρυστάλλινο ηχο" περιμένει κανείς απο HD περιεχόμενο, και τα κανάλια επιμένουν SD και στα αγορασμένα παλαιότερα, 4/3.
Διότι μόνο τα τοπικά εξακολουθουν να εχουν κάποιο ελάχιστο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον.
Ηλία, δεν ειμαι "κατά". Ειμαι ισως ο μεγαλύτερος υπέρμαχος. Αλλά βλέπω οτι δεν ειναι η τεχνολογία μετάδοσης το πρόβλημα, αλλά το περιεχόμενο. Αν εγω εχω εναν DVB-T2 πομπό ικανό να πατήσει σε mpeg-4 4 διακριτά HD1080i προγράμματα, και 4 θύρες SDI για να τον τροφοδοτήσω, εχω ενα ωραίο μπιχλιμπίδι αλλά χωρίς πρόγραμμα δεν εχω ΤΙΠΟΤΕ. Τι πρόγραμμα να παιξω να τον κάνω να αξίζει; Λογω κρίσης παιζουν μόνο δωρεάν προπαγανδιστικό πρόγραμμα των τουρκων. Και δεν τους έχει πατήξει απο 1 εκατομμύριο ευρώ το ΕΣΡ πρόστιμο στον καθένα ΑΚΟΜΑ. Τι να πεις;
Νεκτάριε, τα Ακαρνανικά ειναι δυσκολο βουνό.
Απο την δεκαετία του 80 οι παλιοι θα θυμουνται τότε που το βουνό λογω χιονόπτωσης εβγαινε εκτός ηλεκτροδοτικά και εμεναν για μια βδομάδα χωρίς τηλεόραση.
Οι καινουριοι πομποι εχουν ικανή αντοχή σε προβλήματα, τα προβλήματα συνήθως εστιάζουν στην τροφοδοσια απο δορυφόρο, οπου θελεις οπως και δήποτε Radome στο πιάτο, αλλά καθως αυτό κοιτά μπρος τα πάνω, οι κατάλληλες συνθήκες μπορουν και πάλι να το βγάλουν εκτός (παγοποίηση).