Αναμένεται να ειναι δυσκολη η λήψη της DIGEA στο αρκαλοχώρι σε κάποια σημεία οπου ειναι οι κεραίες στραμμένες προς ρογδιά αλλά περνά καλά ο Αχεντριάς. Επίσης για δυσκολους λύτες η λήψη σε κάποια χωριά αναμεσα Αγ. Θωμά και Ασήμι, οπου εβλεπαν απο Ρογδιά κοντά στον αγ. θωμά. Τα ίδια και κάποια σπίτια χαμηλά στο Παρθένι κοντά στο Χουδέτσι.
Το Καστέλι ισως επίσης να εχει θέματα καθως περνά ισχυρά ο Α στο 25. Τα όμοια ισχύουν και για το 38 με τον ΣΚΑΙ. Θα περίμενα να αλλάξουν συχνότητα τα αναλογικά απο Αχεντριά. Ειδικά ο Alpha εχει κάθε λόγο να το κάνει, καθως απο τις απαρχές του χρόνου δέχεται στα ορεινά της ενδοχώρας αλλά και στα νότια παράλια εξαιρετικά ισχυρές παρεμβολές απο την Αιγυπτο σε σημείο που δεν ειναι παρακολουθήσιμος. Το πρόβλημα εχει αναφερθεί πολλάκις στους τεχνικους του A αλλά αυτοι επικαλουνται διάφορα. Ειναι γεγονός οτι ο ΣΚΑΙ μετακόμισε στο 59 απο το 61 στην Ρογδια με την εκκίνηση της DU αλλά δεν ξερω αν υπαρχει αντίστοιχη πρόθεση απο την Digea στον τρέχοντα χρόνο για τα κανάλια του αχεντριά. Θα έπρεπε όμως.
Εν τω μεταξύ η Media Graphics (38) είχε ένα εντονο πρόβλημα προ λίγου, έκλεισε ο πομπός και πλέον εχουν ξαναξεκινήσει με τις ίδιες παραμέτρους.
Γιώργο δεν ξέρω πως και απο που παιζει η NETMED. Εχω πολυ καιρο να ανέβω πάνω και μάλλον θα κανω καιρό να ανέβω ξανά. Ξέρω όμως οτι μόνο 3 άτομα εχουν κλ**** για τα ΚΕ της ΕΡΤ και οτι κανείς άλλος δεν μπαίνει ετσι απλά στα σπιτάκια για να ανοιξει τους ψηφιακους και να στρημάρει τα σκουπίδια της DIGEA που κατέλαβαν τις συχνότητες της ΕΡΤ.