Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]
  • Κυρ 9 Φεβ 2025, 01:53
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  (Αναγνώστηκε 203042 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Εμείς στην υπόλοιπη επαρχία τι να πούμε δηλαδή;
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Ουτε εσεις θα έπρεπε να ξαναπληρώσετε φράγκο. Απο το 2006 μέχρι σήμερα κανάλια ακουτε κανάλια πληρώνετε κανάλια δεν βλέπετε και όπως πάει θα τα δείτε το 2015.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Και πριν το 2006 έπρεπε να πληρώνουμε; Καταλαβαίνω ότι είσαι πικραμένος που η ψηφιακή μετάβαση σε πέρασε ξώφαλτσα, όχι μία αλλά παραπάνω φορές στη περιοχή σου αλλά η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της χώρας δεν ξέρει τι είναι η ψηφιακή τηλεόραση κι ένα μεγάλο κομμάτι δεν ξέρει τι είναι η καθαρή εικόνα. Ήρθα στη Σύρο φέτος το Σεπτέμβριο. Έζησα για 20 χρόνια στην Αθήνα και πιο πριν ήμουν επαρχία. Μεγάλωσα στη Βοιωτία, στον Κορινθιακό και η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό της ημιορεινής Φωκίδας, κοντά στη Λαμία όμως, όπου συνέχιζα και πήγαινα μέχρι και πέρυσι. Φαντάσου ακόμα εκεί είμαι δημότης. Καθαρή εικόνα είδα μόνο στην Αθήνα! Ακόμα κι εδώ που είμαι αν δεν έχεις καλό κεραιοσύστημα δεν έχεις καλή εικόνα. Από την εμπειρία μου, μόνο η ΕΡΤ ήταν αυτή που σεβόταν τον τηλεθεατή κι έφτανε με καθαρή εικόνα στον δέκτη του τηλεθεατή της επαρχίας. Μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα απολάμβαναν καθαρή εικόνα από τα ιδιωτικά κανάλια και φυσικά τα περιφερειακά κανάλια ανύπαρκτα στην υπόλοιπη επαρχία. Δυστυχώς δεν φταίει ούτε η ΕΡΤ, ούτε η Digea ούτε η ΔΤ ή η ΝΕΡΙΤ. Φταίει ότι το κράτος μας είναι Αθηνοκεντρικό κι ότι όλες οι υπηρεσίες, επιχειρήσεις κλπ βρίσκονται εκεί. Είναι κι ένας από τους λόγους που λυπήθηκα όταν έκλεισε η ΕΡΤ.

Η ψηφιακή μετάβαση όταν ολοκληρωθεί, γιατί αυτό που έχουμε δεν είναι ψηφιακή μετάβαση αλλά μπαλώματα κι αν δεν υπήρχε η ITU δεν θα πηγαίναμε ποτέ στη ψηφιακή εποχή, θα μέναμε μόνο με τα plus, κι όταν λέω όταν ολοκληρωθεί μαζί με τα gap fillers, τότε να κρίνουμε και να πούμε δεν πληρώνω. Το δεν πληρώνω είναι κάτι της μόδας τελευταία αλλά αν αναλογιστούμε τα παραπάνω θα καταλάβουμε ότι είναι απλώς μια έκφραση αγανάκτησης, όχι μόνο από σένα αλλά απ' όλους μας κι από μένα φυσικά.

Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο γιατί έχουμε φύγει έτσι κι αλλιώς off topic.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Το "δεν πληρώνω" αναφέρεται στο οτι και ο μλκς κάποτε ξυπνάει. Το "δεν πληρώνω" αναφέρεται στο οτι αν υπολογίσω εχω πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής μου, κανα 1000ρικο πάει, στην ΕΡΤ απο το 2006 για υπηρεσίες που ουδέποτε έλαβα. Δηλαδη ρε παιδιά να μας στέλνει π.χ. η νοβα το λογαριασμό και να εκπέμπει μόνο στην αθήνα θα το ανεχόμασταν; Επαψα πιά να εκτιμώ αυτή την φιλοσοφία. Απλά την αρνουμαι φίλε Γιώργο. Δεν πρόκειται να με πείσει ξανα κανείς. Απλά δεν θέλω τηλεόραση ουτε απο το κράτος ουτε απο ιδιώτες ουτε απο κανένα, και δεν θελω να πληρώνω. Δηλαδή αν δεν ειχα ιντερνετ θα έπρεπε να πληρώνω πάγια συνδρομη στο "δημοτικό ιντερνετ" χωρίς να το χρησιμοποιήσω ποτέ; Εχω κουραστεί να με χρεώνουν πράγματα που δεν οφείλω. Ετσι θα πάει και αυτό. Δεν θα πληρωθει.

Και για το αν και κατα πόσο γίνεται για κάποιο φίλο που ρώτησε με ΠΜ, θα πώ πως:

Δεν πληρωσα το χαράτσι στον λογαριασμό του ρευματος που ερχεται στο ονομα μου. Πηγε και καλά στην εφορία, αλλά δεν εχω κάνει ποτέ Ε9 διότι δεν εχω ακίνητη περιουσία. Μενω σε ενα σπίτι το οποιο ειναι παραχωρημένο απο κάποιον με την προυπόθεση να καλύπτω απορρέουσες υποχρεώσεις εγω ο ίδιος, αλλά η εφορία δεν αναγνωρίζει το οτι ειμαι ανεργος εδω και 3 χρόνια (μακροχρόνια) να ρίξει το χαράτσι στα 40 ευρω που πάει για τους ανέργους. Δεν το δικαιολογεί παρ' όλο που ο λογαριασμός ειναι στο όνομά μου, και τον πληρώνω εγω, και μου ζητά το χαράτσι. Ετσι και εγω απλά το άφησα να παέι εφορία. Για τον ιδιοκτήτη το σπίτι δεν ηλεκτροδοτείται και εχει και χαρτί απο το 2010 προ χαρατσιου και τα ρέστα οτι με φιλοξενεί σε μη ηλεκτροδοτημένο σπίτι. Πως αυτός θα κληθει να πληρώσει τελος ηλεκτροδοτουμενων επιφανειών; Δεν θα κληθεί. Εγω θα κληθώ. Τωρα αρχίσανε και τις εξυπνάδες με τα ρολόγια. Μα δεν υπάρχει ο κωδικός του ρολογιου στον ιδιοκτήτη - το ρευμα το εβαλα εγω απο την αρχή. Ο ιδιοκτήτης ουδέποτε αποδεχθηκε την ηλεκτροδότηση του ακινήτου. Αρα πρέπει να το πληρώσω εγω που ειμαι μακροχρόνια ανεργος και δεν με δέχονται σαν τετοιο να μου προσαρμόσουν το χαράτσι. και πάει ετσι η δουλειά. Ουτε ενα ευρώ απο το χαράτσι δεν εχει πληρωθεί απο μέρους μου, και αν ποτέ κληθώ (και πάω, καθως δεν υπαρχει ουτε κάν γι αυτό απορρέουσα υποχρέωση, είπαμε δεν υπάρχει Ε9), πάλι θα προτείνω εκκαθάριση 2 ετών με 80 ευρώ, το ΝΟΜΙΜΟ.
.

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Φίλε Γιάννη.

Το χαράτσι και την ΕΡΤ, του λογαριασμού της ΔΕΗ, αν θέλεις μπορείς να μην τα πληρώνεις, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ - όπως όλοι μας - την απάτη που κάνει η ΔΕΗ με τις "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις" που αναφέρει στο πίσω μέρος ο λογαριασμός της και που αφορούν αποκλειστικά και μόνο έξοδά της εταιρείας.

Δηλαδή πληρώνουμε έξτρα τα έξοδα της εταιρείας, που αντί να μπαίνουν στην τιμή της κιλοβαττώρας χρεώνονται ξεχωριστά.

Τα έξοδα αυτά αφορούν την μεταφορά του ρεύματος στην περιοχή σου, που είναι υποχρεωμένη να το κάνει, όπως και τα πρόστιμα που της επιβάλλονται επειδή δεν τοποθετεί φίλτρα για τα καυσαέρια στα εργοστάσιά της.

Μάλιστα μας κλέβει δύο φορές, γιατί πληρώνουμε τα ίδια και στην προκαταβολή και δεν τα αφαιρεί από τον εξοφλητικό λογαριασμό. Από τα χρήματα της προκαταβολής, αφαιρεί μόνο τις κιλοβαττώρες.

Επί πλέον μας κλέβει γιατί εκδίδει τους λογαριασμούς της ανά τετράμηνο και έτσι αναγκαστικά υπερβαίνοντας ο καταναλωτής το όριο των 1600 KW του "λογαριασμού" (αντί του "μηνός" που ορίζει η διάταξη), όλες οι χρεώσεις και των κιλοβάττ και των "Ρυθμιζομένων Χρεώσεων" γίνονται με % επιβαρυντικές προσαυξήσεις και μπορεί να υπερβαίνουν κατά πολύ το κόστος της κατανάλωσης του ρεύματος.

Αν δεν αντιδράσουμε συλλογικά και δικαστικά είμαστε καταδικασμένοι, αυτοί να μας κλέβουν και εμείς να τους πληρώνουμε για να πλουτίζουν και για αυτούς που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους υπερχρεωμένους λογαριασμούς, να τους κόβεται το ρεύμα και τα παιδιά τους να πεθαίνουν από ένα μαγγάλι.

Όσον αφορά τα Πανελλήνια κανάλια, συμπεριλαμβανομένων και των Δημοσίων, που σε πολλά μέρη της επαρχίας ηλεκτροδοτούνται δωρεάν από τον εκάστοτε Δήμο (π.χ. στο Δίστομο, μόνο εγώ έχω δικό μου ρολόϊ και πληρώνω), τα πληρώνουμε στα σούπερ μάρκετς και τα λοιπά πολυκαταστήματα, διότι στην τιμή του κάθε προϊόντος, περιλαμβάνεται και το έξοδο της ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής διαφήμισής του.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Στον βαθμό που μπορώ, Γιάννη μου, να μην αγοράζω προϊόντα τα οποια διαφημίζονται στην τηλεόραση δεν τα αγοράζω. Συνιστά ενα τεράστιο ποσοστό του καλαθιου μου, ουτε 5% απο τα προϊόντα που αγοράζω δεν διαφημίζονται στην τηλεόραση. Αυτό όσον αφορά τα σουπερ μαρκετς.

Για τα υπόλοιπα, χαίρομαι που το επισημαίνεις, αλλά αν ψαχτουμε ποιοί μας κλέβουν κι απο που, θα δικαιολογήσουμε τις 2 αυτοκτονίες την μέρα. Πιστευω οτι ειναι άτομα που συνειδητοποιουν το μέγεθος της απάτης στην οποια ζουνε, και για μιά στιγμή "φλιπάρουν" και προβαινουν στο αποννενοημένο διάβημα. Τόσο οικτρή ειναι η κατάσταση σήμερα. Ειναι ο λόγος για τον οποίο τα έξοδά μου περνάνε απο ενα απίστευτο φίλτρο άμεσης χρησιμότητας ενώ ξεπουλάω ο'τι δεν εχω ανάγκη. Αντι-καταναλωτισμός.

Μονο πανάκριβα συγγράματα επιστημών θεμελιωμένων εδω και δεκαετίες με αλήθειες παντοτινές συλλέγω πλέον, και αυτά απο τα κακέκτυπα και τις προσφορές των εκδοτών! Παράδειγμα:

κι άλλο παράδειγμα:

Βιβλία που, και να μπουνε να σε κλέψουνε, θα τα προσπεράσουνε, αλλά κρύβουν τόσο πλουτο που κανένας τζόγος δεν μπορει να σου δώσει!

Αλλά ειμαστε ολιγον εκτός θέματος εδω.
.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ναι παιδιά! Έχετε δίκιο αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος!

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
Είναι όμως πολύ ενδιαφέροντα, δείχνοντας ότι σαν πολίτες μπορούμε να έχουμε μια διαφορετική στάση ζωής ...
Δεν επεκτείνομαι βέβαια εδώ, αλλά σημειώνω πως αυτά τα ποστ έχουν αξία.  :thumbup:
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος andrant

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ηράκλειο
δτ HD εδώ σε ποιά συχνότητα θα παίξει; Ξέρουμε ;
Ε.Π.Π .......

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ο κανόνας είναι απλός! Αν δεν βγουν τα streams από δορυφόρο όπως βγαίνουν της Digea, κανένα νησί δεν θα δει ΔΤ ψηφιακή (εκτός αν λαμβάνει από ενδοχώρα)!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ξέρουμε τι έχει γίνει στον Κρουσώνα; Σύμφωνα με Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε υπάρχουν ψηφιακές εκπομπές.

Αποσυνδεδεμένος sg

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
κρουσσώνας
 c34 mega/star/Etv/σκάι
c36  my/creta/4u/κρήτη/κύδων
c42

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
Είναι στις ίδιες συχνότητες με τη Ρογδιά ή έχουν ξεφύγει?
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ευχαριστούμε! Απ' ότι βλέπω ναι. Στο 42 τι εκπέμπει; Επίσεις τα αναλογικά σταμάτησαν;Ποιος εμφανίζεται ως πάροχος δικτύου σε κάθε δίαυλο;

Αποσυνδεδεμένος manosat

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
Τις τελευταίες μέρες εμφανίζονται αυτές οι 2 οριζόντιες γραμμές στη NEA TV. Μοιάζει σαν παρεμβολή.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Άσε κιόλας που έχει ειδωλάκι... Θεωρώ ότι κάποιο καλώδιο δεν έχει καλή θωράκιση.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "Thanassis"
Είναι στις ίδιες συχνότητες με τη Ρογδιά ή έχουν ξεφύγει?
σε εντελώς άσχετες.

Ψηνομαι να βάλω μια μεγάλη κατευθυνόμενη να τα βγάλω απο την αρχή. Το λογικό ειναι οτι κάνουνε transpose όλο το φάσμα ελπίζω με regeneration.
.

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
Αν είναι σε άσχετες Γιάννη, νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα.

Είναι φανερό πως το σημείο-κλ**** σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι να μην καταληφθούν άλλες συχνότητες πέρα από τις επίσημες σε κάθε allotment.
Επομένως λυσεις με μεταλλάκτες και regenerators, αν και φθηνότερες, δεν παίζουνε:
- Ότι υπάρχει στο δορυφόρο θα πρέπει να παίξει με transmodulator DVB-S2 σε DVB-T, ενώ εκτός από την ίδια συχνότητα θα πρέπει να κρατηθού ίδιες και όλες οι άλλες παράμετροι της εκπομπής (QAM, GI, Code Rate κλπ).
- Εναλλακτικά και μόνο αν στη σημείο αναμετάδοσης υπάρχει καλή επίγεια λήψη, τα Echo Cancellers κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Βάλε μια μεγάλη κατευθυνόμενη να μας πεις τι θα διαπιστώσεις.  :)
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
ναι αλλά κάνουν λ7.

Με transmodulation χωρίς συγχρονισμό στην ίδια συχνότητα θα δημιουργουσαν τρελά προβλήματα. Δεν το μέτρησα, αλλά μεσα στο Ηράκλειο ερχοταν  καμιά 25ρια dbuV αναλογικά απο το σημείο. Αν τώρα ειναι με ρολόγια κουκουρουκου θα σηκώνει θόρυβο τρελό σε κάποιες περιοχές.

Ακόμα και fb cancelled να επαιζαν το GI δεν επαρκεί ειναι 20 χιλιόμετρα στην ευθεία απο πολλά σημεία  στα οποία ερχεται το πεδίο τους και εχει κι ενα hop άλλα 15 για την πρωτευουσα λήψη στον αναμεταδότη, εδω θα εφταναν σε μένα καμιά 25ρια χιλιομετρα equivalent delay με το πρώτο μέτωπο στα 10. Σε κάποιες περιοχές θα εκαναν ζημιά. μονο αν ληφθουνε ολοι οι πομποι υπ' όψη στον χρονισμό δεν θα υπάρχουν προβλήματα.
.

Αποσυνδεδεμένος johnny1

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
Δηλαδή αυτοί οι κύριοι, αντι να καλέσουν τον πάροχο να βάλει ένα νόμιμο gap-filler και να είναι σύννομοι, (ούτε διαγωνισμός δεν χρειάζεται) αποφάσισαν να δώσουν χρήματα και να κάνουν παράνομη εκπομπή.
Καταλαβαίνω την ανάγκη του κοινού για τηλεόραση, αλλά περίμενα καλύτερες κινήσεις από κάποιον δήμο.
Και αν αυτά τα μηχανήματα που αγόρασαν τώρα ΔΕΝ μπορούν παίξουν SFN σε λίγους μήνες τι θα πουν στους πολίτες?
"Θέλουμε άλλα τόσα για να παίξουμε νόμιμα, ή θα μας το κλείσει η ΕΕΤΤ"?

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Παράθεση από: "arva"
Άσε κιόλας που έχει ειδωλάκι... Θεωρώ ότι κάποιο καλώδιο δεν έχει καλή θωράκιση.
Αυτό πάντως που βλέπουμε στην εικόνα δεν είναι ειδωλάκι. Με κυμάτωση μοιάζει στο Studio ή σε κάποιο αναλογικό link.

Αποσυνδεδεμένος teris30

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2010
καλημερα θελω να μου πει καποιος αν ξερει γιατι στην συχνοτητα 61 εμφανιζονται 2 καναλια νεα τηλεοραση?

Αποσυνδεδεμένος manik

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
Από ότι είδα το ένα έχει MPEG1 ήχο ενώ το άλλο MPEG2.
1.40 fixed πιάτο -- 1 Quad + 1 twin LNB (19,2Ε, 13Ε) -- 2x 4/1 DiSEqC\'s
TT S3200 - Crypto ReDi PC 50A (realtek)
DM-500S - DM-500HD

Αποσυνδεδεμένος manik

• Αρχάριο μέλος
Εδώ και 2-3 μέρες έβαλαν και στο Χουδέτσι ψηφιακά!
Digea και Media Graphics εκπέμπουν προς το παρόν.
Λείπουν τα κανάλια της NOVA, ΔΤ και της D.Union.
DM-500S - DM-500HD

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Το Χουδέτσι από ποιο Κ.Ε. εξυπηρετείται?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος manik

• Αρχάριο μέλος
Αν και δεν γνωρίζω σίγουρα, αναμεταδότης πρέπει να είναι και το πιθανότερο ότι παίρνει σήμα από δορυφόρο ή από Γιούχτα.
DM-500S - DM-500HD

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ο Ηλίας εννοεί, το χωριό Χουδέτσι από που "βλέπει"; Σε ποιο κέντρο εκπομπής είναι στραμμένες οι κεραίες των κατοίκων του χωριού;

Αποσυνδεδεμένος GTelect

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2014
To Χουδέτσι μπορεί να δει από τα Πεζά, από τους αναμεταδότες που είναι στο εργοστάσιο της Ένωσης Πεζών, έχει και δικούς του αναμεταδότες σε ένα λοφάκι δίπλα στο δρόμο, βλέπει και από τις Μελέσες από αναμεταδότες που είναι στο σχολείο.
Τώρα που έχουν βάλει ψηφιακά άγνωστο!

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Δεν ξέρω αν τα ανατολικότερα ψηλά σπίτια του χωριού πιάνουν απο τα Πεζά, αλλά το βλέπω σχεδόν αδύνατο να πιάνουν τα δυτικά απο κει. Δεν εχω πάει ποτέ μου να μετρήσω, αλλά εχω δει όλο το χωριό και μου φαινεται αδυνατο να πιανουν απο πεζά.
Μένει ενα καλό φιλαράκι και θα το ρωτήσω μόλις το δω. Ραδιοερασιτέχνης ειναι, θα ξέρει.
.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Έχουμε συντεταγμένες;

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (01:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (00:40)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (23:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (21:46)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (20:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:14)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: ch10 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:50)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:52)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: winlink Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:38)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (13:05)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (12:30)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (11:06)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (09:26)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (09:12)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (22:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (21:19)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:46)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: athmich Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:37)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (18:33)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (18:21)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (17:49)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/02/2025 (17:23)