Στον βαθμό που μπορώ, Γιάννη μου, να μην αγοράζω προϊόντα τα οποια διαφημίζονται στην τηλεόραση δεν τα αγοράζω. Συνιστά ενα τεράστιο ποσοστό του καλαθιου μου, ουτε 5% απο τα προϊόντα που αγοράζω δεν διαφημίζονται στην τηλεόραση. Αυτό όσον αφορά τα σουπερ μαρκετς.
Για τα υπόλοιπα, χαίρομαι που το επισημαίνεις, αλλά αν ψαχτουμε ποιοί μας κλέβουν κι απο που, θα δικαιολογήσουμε τις 2 αυτοκτονίες την μέρα. Πιστευω οτι ειναι άτομα που συνειδητοποιουν το μέγεθος της απάτης στην οποια ζουνε, και για μιά στιγμή "φλιπάρουν" και προβαινουν στο αποννενοημένο διάβημα. Τόσο οικτρή ειναι η κατάσταση σήμερα. Ειναι ο λόγος για τον οποίο τα έξοδά μου περνάνε απο ενα απίστευτο φίλτρο άμεσης χρησιμότητας ενώ ξεπουλάω ο'τι δεν εχω ανάγκη. Αντι-καταναλωτισμός.
Μονο πανάκριβα συγγράματα επιστημών θεμελιωμένων εδω και δεκαετίες με αλήθειες παντοτινές συλλέγω πλέον, και αυτά απο τα κακέκτυπα και τις προσφορές των εκδοτών! Παράδειγμα:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
Συνδεθείτεκι άλλο παράδειγμα:
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες.
Εγγραφείτε ή
ΣυνδεθείτεΒιβλία που, και να μπουνε να σε κλέψουνε, θα τα προσπεράσουνε, αλλά κρύβουν τόσο πλουτο που κανένας τζόγος δεν μπορει να σου δώσει!
Αλλά ειμαστε ολιγον εκτός θέματος εδω.