Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]
  • Κυρ 9 Φεβ 2025, 07:00
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  (Αναγνώστηκε 203103 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Χανιά
Μπράβο, "εξαιρετική" δουλειά, να τους χαιρόμαστε...  :hammer

Btw, μία διαφορετική έκδοση του χάρτη (δεν ξέρω τι σχέση έχει αυτό το site με τη digea, πάντως έχει το περιεχόμενο της)

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)
Κάτοπτρο: Tecatel 1.10X1.20
LNB: Shаrp BS1REL100W
Μοτέρ: Moteck SG2100

Αποσυνδεδεμένος paulk

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Ηρακλειο κρητη
η νεα τηλεοραση δεν παιζει απο ρογδια απο εχθες και βγαζει μπλε εικονα και μαλιστα και στην δευτερη ονομασια της δεν βγαζει καμια πληροφορια..

Αποσυνδεδεμένος emmsarris

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2014
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
Μια χαρά παίζει σ'εμένα...

Αποσυνδεδεμένος andrant

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ηράκλειο
Τελικά ισχύει για 19/12  για Νότιο Νομό Ηρακλείου ; Αγία Βαρβάρα - Ζαρό κτλπ  για ψηφιακή ;
Ε.Π.Π .......

Αποσυνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Αρτα
για 29/12 ειναι και αν........
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

• Έμπειρο Μέλος
Χθεσινή συνομιλία εμένα (Ε) με υπάλληλο (Υ) γνωστού καταστήματος ηλεκτρικών συσκευών στο Ηράκλειο:
Ε: Γειά σας, ένα δέκτη MPEG4 θα ήθελα.
Υ: Έχουμε από 20 Ευρώ (Crypto ReDi)...
Ε: Ε, ναι, αυτόν.
Υ: Ξέρετε πρέπει να σας ενημερώσουμε όμως ότι είναι καλύτερο να πάρετε αυτόν (σσ 35 Ευρώ, έλεγε DVB-T/DVB-T2, παίζει να ισχύει και να υποστηρίζει και τα 2 πρότυπα;;;) γιατί το σήμα 29 Δεκεμβρίου θα αλλάξει, και δε θα είναι συμβατός.
Ε: Και γιατί τον πουλάς τότε;
Υ:....
Ε: Βρε φέρ'τον εδώ...
Υ: Η μορφή του σήματος θα αλλάξει.
Ε: Δηλαδή;
Υ: Θα γίνει ψηφιακό.
Ε: Γιατί τώρα τι είναι;
Υ: Ναι, αλλά θα αλλάξει, θα είναι άλλης μορφής.
Ε: Τι μορφή δηλαδή θα πάρει; Αν θα γίνει στις 29, που έχω λόγους να πιστεύω ότι θα πάει για Φλεβάρη, θα γίνει αλλαγή συχνοτήτων και απλά θα τον επανασυντονίσω.
Υ: Όχι, ξέρετε, έχουμε ενημέρωση από τη Digea ότι θα αλλάξει το σήμα.
Ε: Άντε πάλι. Ρε παιδιά, DVB-T MPEG4 είναι, με ανάλυση 576i. Αν θα γίνει αλλαγή θα γίνει μετά το 2018 (τυχαία το είπα, δεν ξέρω κάτι) σε DVB-T2.
Υ: Να στο πω κι αλλιώς, ΝΕΡΙΤ HD δε θα βλέπεις μ' αυτόν.
Ε: Πως να δω ρε φίλε HD σε 14αρα CRT του 1998; Και τι να δω; 1-2 αγώνες τη βδομάδα; Το υπόλοιπο πρόγραμμα upscaled είναι...
Υ: Ναι αλλά έτσι θα γίνει το σήμα πια.
Ε: Να δω το καφέ της Χαράς σε HD και τι στον κόσμο... 576i είναι κι έτσι θα μείνει. Το 41 και το 44 θα διατεθούν για HD εκπομπές όταν και όποτε... Η 24 που θα πάει η ΝΕΡΙΤ, η 25 και η 37 που θα πάνε τα πανελλαδικά της Digea και η 55 που θα πάνε τα περιφερειακά, με το ίδιο πρότυπο θα είναι.
Υ: Εγώ όφειλα να σε προειδοποιήσω. Μην έρθεις μετά και μου πεις ότι δεν παίζει.
Ε: Αν έρθω να σου πω ότι δεν παίζει θα είναι επειδή κάηκε, ή έχει άλλο ελάττωμα.

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
εφ οσον εδω στην Αρτα και αλλες περιοχες δεν εγινε η ψηφιακη μεταβαση σιγουρα εκει στην Κητη και στα δωδεκανησα θα αργησει και αλλο

ο αλλος ηθελε να σου πουλησει τον HD δεκτη ο οποιος προς το παρον δεν εχει να σου προσφερει κατι παραπανω ιδιως σε μια CRT τηλεοραση οποτε καλα εκανες και πηρες τον απλο.Αν θα βγουν τα ιδιωτικα σε HD θα ειναι επι πληρωμης οποτε μην ανχωνεσαι και μεχρι να βγουνε τα ιδιωτικα σε HD θα εχουν περασει τα χρονια και η CRT θα εχει παραδωσει το πνευμα και θα εχεις αγορασει μια HD τηλεοραση.
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

• Έμπειρο Μέλος
Βρε έχω 32άρα LG full HD 3D στο σαλόνι που την έχω συνδέσει και με το PC για να παίζω 3D παιχνίδια και να βλέπω και διαδικτυακά κανάλια (Euronews, CNN, RAI 1, BFM, France 24, Twit, Aljazeera, RT, RT-D, ET3, ΝΗΚ, Heart, Capital κλπ). Για να μην τη σπάσω όμως στη μεταφορά σαλόνι-υπνοδωμάτιο, όποτε θέλω να δω κάτι το βράδυ, πήρα το δέκτη κι έβαλα σε λειτουργία μια παλιά 14άρα που έχω.

Αποσυνδεδεμένος Serafeim Karakostas

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2006
  • Τόπος: Άρτα
Γενικά πάντως η αγορά sd δέκτη δε συστήνεται. Μικρές οι διαφορές στην τιμή με τους hd, δυνατότητες media player στους hd συν το ότι nerit hd και sports κάποιες φορές δε δείχνουν το ίδιο πρόγραμμα.
Φιλικά, Άκης

Αποσυνδεδεμένος a11

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2007
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ-ΚΡΗΤΗΣ
Ανακοίνωση

6 Φεβρουαρίου 2015: Νέα ημερομηνία για την ψηφιακή μετάβαση στην τηλεόραση
για την Κρήτη και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Στις 6 Φεβρουαρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η μετάβαση από το αναλογικό τηλεοπτικό σήμα στο ψηφιακό για 53 κέντρα εκπομπής στην Κρήτη και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.
Πιο αναλυτικά, το έκτο «περιοχικό» switch-off είχε αρχικά οριστεί για 29 Δεκεμβρίου 2014.
Με στόχο την κάλυψη των αναγκών των περιφερειακών σταθμών της συγκεκριμένης ζώνης και την άρτια κατασκευή του δικτύου σε όλο το Αιγαίο Πέλαγος προς όφελος των τηλεθεατών,
 κρίθηκε αναγκαία η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης μετάβασης στις 6 Φεβρουαρίου 2015.
Τα κέντρα εκπομπής που θα ενεργοποιηθούν στις τελικές συχνότητες τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι:
Για την Κρήτη: Μαλάξα, Πλακάλωνα, Βίγλα, Κοτσυφιανά, Αχενδριάς, Ρογδιά, Πόμπια, Αμάρι, Λιβαδιά, Φανερωμένη, Λιθίνες, Περιστεράς, Σητεία, Σταυρός-Νεαπόλεως

Για τα Δωδεκάνησα: Άξονας (Ρόδος), Μόντε Σμιθ (Ρόδος), Γέρακας (Ρόδος), Αρχάγγελος (Ρόδος), Βίγλα (Ρόδος), Καλυθιές (Ρόδος),
 Φούρκες (Ρόδος), Φαληράκι (Ρόδος), Κέφαλος (Κως), Σύμπετρο (Κω), Άγιοι Πάντες (Πάτμος), Προφήτης Ηλίας (Πάτμος), Αστυπάλαια, Βαθύ
(Κάλυμνος), Βίγλα (Κάλυμνος), Βίγλα (Σύμη), κλ**** (Λέρος), Κάρπαθος, Νίσυρος, Καστελόριζο

Για τις Κυκλάδες: Σύρος, Φοίνικας (Σύρος), Άνδρος, Ξώβουργο (Τήνος), Άνω Μερά (Μύκονος), Πάρος, Αρτεμώνας (Σίφνος), Βαθύ
 (Σίφνος), Καμάρες (Σίφνος), Φιλοτί (Νάξος), Θήρα (Σαντορίνη), Ίος, Μήλος, Αιγιάλη (Αμοργός)
Για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου: Βαθύ (Σάμος), Καρλόβασι (Σάμος), Παγώνδας (Σάμος), Ικαρία, Φούρνοι

Τα κέντρα εκπομπής Μαλάξα και Ρογδιά στην Κρήτη καθώς και Μόντε Σμιθ στη Ρόδο εκπέμπουν ήδη ψηφιακά στις μεταβατικές συχνότητες και θα χρειαστεί οι τηλεθεατές να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους (τηλεοράσεις ή αποκωδικοποιητές) στις νέες συχνότητες.

Αποσυνδεδεμένος kgial

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: KOMOTHNH
Γιατι δεν κανουν την μεταβαση στις Αποκριες;  Ψοφαω να δω αρμα της Digea σε καρναβαλικη παρελαση με τον Μαθιο να φερνει την ψηφιακη μεταδοση κ στολες στα χρωματα της Digea.
Ενας υπεροχος καρναβαλιστικος κοσμος!
Έχω εν υπηρεσια τον δέκτη: EDISION  Proton S2. σταθερό στις 13°E

Συνταξιοδοτημένοι: Edision Argus VIP - HUMAX IRCI 5400z - VISIONNET VN8000 - YUMATU MX PLUS - ECHOLINK EL3200

• Έμπειρο Μέλος
Δεν ξέρω αν έχει νόημα, πάντως κάποιες διορθώσεις για τα παιδιά του greek tv, στο παρά 5 της τελικής μετάβασης:
ΡΟΓΔΙΑ: 1. δε φαίνεται το Μακεδονία στο 1ο μπουκέτο τις Digea, 2. Η αναλογική Βουλή, έχει κλείσει οριστικά, 3. Στα κρατικά, από τα ραδιόφωνα φαίνεται μόνο το πρώτο από τα τέσσερα, 4. Το μπουκέτο της Digital Union είναι ΝΕΑ TV, TELE KRITI, ART, NEA TV, με το τελευταίο να είναι μάλλον από οπτική γιατί έχει σαφώς καλύτερη εικόνα από το 1ο (αν και με αραιά πιξελιάσματα), το οποίο έχει και κάποια καθυστέρηση σε σχέση με το 2ο.
ΑΧΕΝΤΡΙΑΣ: Είναι ανακατεμένη η αρίθμηση, δηλαδή πάει 31, 40, 34, 42, 41. Ψιλοπράγματα αλλά προς τέρψιν οφθαλμών  :D.
Καλές Γιορτές.

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Έγινε η επιδιόρθωση! Για τη ΝΕΑ TV πιστεύω ότι εικόνα που στέλνει είναι και στις 2 περιπτώσεις μέσω link αλλά είναι διαφορετικά.

• Έμπειρο Μέλος
Σου ξέφυγε το 42 41 στον Αχεντριά ;-)
Για τη ΝΕΑ, επειδή δεν είμαι τεχνικός και δεν ξέρω λεπτομέρειες, θα σου έστελνα εικόνα για να δεις, αλλά μου έχει χαλάσει η κάρτα τηλεόρασης. Απλά βλέπω ότι στην 1η έχει αρκετή καθυστέρηση στον ήχο και η εικόνα φαίνεται ότι είναι μετατροπή (γιατί πχ το λογότυπο φαίνεται ||ΝΕΑ\, (δεν ξέρω πως λέγεται)), ενώ στη 2η είναι πολύ καθαρό, όπως τα ΚΡΗΤΗ, CRETA, ΚΥΔΩΝ.
Επίσης η ΝΕΡΙΤ στο 49 παίζει με 64QAM και στην 56 με 16QAM, πως γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
Το ΚΡΗΤΗ 1 τι έγινε??

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "emmsarris"
Σου ξέφυγε το 42 41 στον Αχεντριά ;-)
Για τη ΝΕΑ, επειδή δεν είμαι τεχνικός και δεν ξέρω λεπτομέρειες, θα σου έστελνα εικόνα για να δεις, αλλά μου έχει χαλάσει η κάρτα τηλεόρασης. Απλά βλέπω ότι στην 1η έχει αρκετή καθυστέρηση στον ήχο και η εικόνα φαίνεται ότι είναι μετατροπή (γιατί πχ το λογότυπο φαίνεται ||ΝΕΑ\, (δεν ξέρω πως λέγεται)), ενώ στη 2η είναι πολύ καθαρό, όπως τα ΚΡΗΤΗ, CRETA, ΚΥΔΩΝ.
Επίσης η ΝΕΡΙΤ στο 49 παίζει με 64QAM και στην 56 με 16QAM, πως γίνεται;

Τον έφτιαξα τον Αχενδριά.

Αυτό που περιγράφεις στη ΝΕΑ TV λέγεται είδωλο. Έχεις ειδωλάκια στο λογότυπο. Άρα πρόκειται για αναλογική λήψη από κάπου, προφανώς από Αχενδριά;

Νομίζω ότι η ΝΕΡΙΤ στην 56 είναι σε MPEG-2.

@geoavlonitis: Δεν εξέπεμψε ποτέ ψηφιακά το ΚΡΗΤΗ TV1 από Ρογδιά.

• Έμπειρο Μέλος
:thumbup:
Νομίζω ο sagabeat είχε γράψει ότι φτάνει στη Ρογδιά με 2 Link από Μαλάξα. Έτσι κι αλλιώς ο Αχεντριάς ενεργοποιήθηκε φέτος, ενω η 61 της DU παίζει από το 2010.
Δύο απορίες για mpeg2:
1. Υπάρχει τρόπος να το δούμε;
2. MPEG2 και HD γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Όχι δεν πρέπει να είναι σε MPEG2 τελικά...

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "emmsarris"
2. MPEG2 και HD γίνεται;

Αυτο επιανε πολυ χωρητικοτητα στην δορυφορικη εκπομπη που εχει μεγαλυτερο ευρος η συχνοτητα 36MHZ χωραγε με τα βιας 2 καναλια σε HD kai MPRG2 φαντασουν τοτε ποσο δυσκολο ειναι στην επιγεια που η συχνοτητα εχει ευρος 8ΜΗΖ. Επεισης η ποιοτητα εικονα στο MPEG2 ειναι κατωτερη σε σχεση με το 4
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος geoavlonitis

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2014
  • Τόπος: Κέρκυρα/Ξάνθη
@arva:Από Μαλάξα θυμάμαι το καλοκαίρι εξέπεμπε το ΚΡΗΤΗ 1

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος sotos65

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2006
  • Τόπος: Χανιά
Και συνεχίζει να εκπέμπει. Στο Ηράκλειο φαίνεται δεν έφτασε...
Δέκτες: Edision Argus, Technomate TM-5300D+ USB, Skystar HD2, Skystar2 (4.4.3 driver)
Κάτοπτρο: Tecatel 1.10X1.20
LNB: Shаrp BS1REL100W
Μοτέρ: Moteck SG2100

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Ακριβώς! Μόνο από Μαλάξα παίζει ψηφιακά.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
τον πρώτο καιρό που άνοιξε η ΝΕΡΙΤ πριν ανέβει στις 3 μοιρες επαιρνε εικόνα απο NOVA και το stream εφευγε mpeg-2. Πλέον και οι 2 συχνότητες 49 & 56 παίζουν ολο το 1ο στρημ της ΝΕΡΙΤ σε mpeg-4.
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• Έμπειρο Μέλος
Arva, δε βάζεις και τη Βουλή στις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ, σε Ρογδιά και Μαλάξα...  :D

Καλή χρονιά νά'χουμε παιδιά...

Αποσυνδεδεμένος antarths

• Νέο Μέλος
  • *
Καλημερα σε ολους!! χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε!! να σας ρωτησω κατι!! επειδη βλεπω και μιλατε για συχνοτητες απο αχεντρια!! υπαρχουν στον αχεντρια ενεργοποιημενες συχνοτητες σε ψηφιακα καναλια? να στε καλα!!!

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Όχι ακόμα! Στις 6/2 αν δεν πάρει κι άλλη αναβολή η μετάβαση. Αν ήταν θα ήταν περασμένες στο GreekTV.

@emmsarris: Ωχ κι εσύ! Ένα-ένα μου τα λες!  :lol:   :lol:   :lol:

Αποσυνδεδεμένος antarths

• Νέο Μέλος
  • *
να σαι καλα!! ευχαριστω πολυ!!!

• Έμπειρο Μέλος
Καταρχήν χρονιά πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Υγεία, ευτυχία, ειρήνη αγάπη κι ότι σας στέρησ' ο παλιός ο νέος να τα δώσει...

@arva Έχεις κι εσύ τα δίκια σου...  ;) Αλλά δεν έβαζες ευθύς εξαρχής αυτό: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε να μη σε πρήζω κι εγώ! :lol:
BTW για την απορία μου γιατί "η ΝΕΡΙΤ στο 49 παίζει με 64QAM και στην 56 με 16QAM" δεν έχει κανένας γνώμη ή άποψη, ε; :think:

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
H 49 εχει το HD? για αυτο μαλλον παιζει σε 64 για να εχει περισσοτερη χωρητικοτητα
GATE 7

Δεκτης Octagon SF8008
LNB Mti λευκό

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
Και τα 2 έχουν το HD.

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (01:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 09/02/2025 (00:40)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (23:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (21:46)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 08/02/2025 (20:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (18:12)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: pythvenn Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (17:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:31)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΠΑΤΡΑ - ΝΟΜΟ ΑΧΑΪΑΣ  Μέλος: ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 08/02/2025 (17:14)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:58)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: ch10 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (16:50)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:52)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: winlink Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (13:38)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (13:05)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: deepbluesky Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (12:30)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (11:06)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 08/02/2025 (09:26)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 08/02/2025 (09:12)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (22:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 07/02/2025 (21:19)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:46)
* Απ: Λήψη Amos 3,7 (4°W)  Μέλος: athmich Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:37)
* Απ: NSS 12 στις 57°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 07/02/2025 (19:28)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: pepis68 Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (18:33)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (18:21)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 07/02/2025 (17:49)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 07/02/2025 (17:23)