λυθυκε το μυστηριο με το 24 που ειναι κλειστο απο ρογδια τελικα....σημερα που μιλησα με την νεριτ μου ειπαν οτι εβγαλαν τον πομπο απο την ρογδια και το πηγαν στον αχεντρια γιατι επαθε βλαβη ο πομπος εκει και δεν ειχαν αλλο να βαλουν και ετσι εβγαλαν απο την ρογδια και τον πηγαν εκει....οταν εχουνε καινουργιους πομπους τοτε θα βαλουν στην ρογδια παλι στο 24....κατα τα αλλα τα υπολοιπα ειναι οπως ξερουμε για το δευτερο mux δεν ξερουν ποτε θα ξεκινησει..
Συγχώνευση: Τετ 22 Απρ 2015, 14:31
επισης πρεπει να γινει διορθωση στο κεντρο εκπομπης στον αχεντρια μου ειπαν απο νεριτ οτι ο πομπος που μπηκε εκει στο 24 (ισχυς 600 watt) θα παραμεινει και οτι η 44 που τους αναμεταδιδει η digea θα σταματησει μολις εχουν δικους τους πομπους...δηλαδη ο πομπος στην 44 θα ξηλωθει τελειως απο εκει..οποτε πρεπει να γινει διορθωση στο κεντρο εκπομπης στο satleo και να σβηστει η 44 και να μπει η 24...οσο αφορα τον δορυφορο κατα 95 τοις εκατο θα μεινουν στις 3 μοιρες,,,,αλλα δεν ηξεραν οι τεχνικοι να μου πουν αν θα πανε σε multistream πραγμα που και αυτοι δεν το θελουν αλλα απο οτι μαθαινουν και αυτοι ισως εγκαταλειφθει το σεναριο multistream.....ειδομεν...
Συγχώνευση: Τετ 22 Απρ 2015, 14:43
οποτε αν μπορει το μελλος arva η οποις αλλος μπορει να κανει την αλλαγη και να βγαλει το 44 και να βαλει 24 που ειναι η επισημη συχνοτητα...γιατι εγω δεν μπορω να το κανω.
Συγχώνευση: Τετ 22 Απρ 2015, 14:53
ξεχασα να πω οτι αυτη η αλλαγη ισχυει και για τα κεντρα εκπομπης πομπια λειβαδια και αμαρι.