Ώπα κάτσε, αυτό είναι είδηση!!!! Για ποια περιοχή μιλάς ακριβώς? Θυμάμαι όταν ήμουν στο κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Ροδόπολη, λαμβάνονταν κάποια σήματα από το Χορτιάτη από αντανάκλαση στο Μπέλες! Μάλιστα ο ALPHA από Χορτιάτη στο 45 έκανε πολύ έντονα κοτλέ τη ΝΕΤ από τον τοπικό πομπό στα Άνω Πορόια, ενώ αν γύρναγες Χορτιάτη εξασθενούσε ως και εξαφανιζόταν!
Θυμάμαι όμως στη Ροδόπολη περνούσε αρκετά καλά στην 29 το αναλογικό STAR από τον Άγιο Ιωάννη! Μήπως τίποτα αυτό αύξησε ισχύ και ταπώνει τα ψηφιακά?
Δες λιγάκι στο αναλογικό 29 τι λαμβάνεις?
Τι άλλο πιάνεις από ψηφιακά στην Κερκίνη?
Νομίζω τα σκοπιανικά στα 40,68,69 θα θερίζουν!
Proton μιλάω για όλη την περιοχή του πρώην δήμου Κερκίνης! Μονο ελάχιστες περίπτωσις κάνουν λήψη απευθείας από χορτιάτη και αυτές είναι Καλοχώρι-Πλατανάκι-K.Πορόια-A.Πορόια.Ειδικά ροδόπολη και αυτή έχουν πρόβλημα στην 29!Όλες η άλλες 23.25.56 συνεχίζουν κανονικά χωρίς πρόβλημα!!Κάτω από την 29 αναλογικά δεν υπάρχει έτσι όπως είναι στραμμένη η κεραία προς το μπέλες για τα ψηφιακά εντελώς τίποτα ακόμα και η διπλανές είναι άδειες!!
Στην κερκίνη κατέβαιναν μέχρι προχτές 23-25-29-56
Πάνω από την ροδόπολη τα σκοπιανά βγαίνουν με foul σήμα αλλα αν συντονίσεις την κεραία για τα δικά μας το σήμα τους εξασθενεί αισθητά!
Πιο κάτω παραθέτω τις μέτρησης μου Test!!