’ντε με το καλό να αυξάνονται και να πληθύνονται!
Η Θεσσαλονίκη ήταν πάντα πόλη μερακλήδων στα γεννοφάσκια της ιδιωτικής τηλεόρασης αλλά και λίγο πριν με την επίγεια αναμετάδοση των δορυφορικών!
Μετά βέβαια χάλασε πολύ το πράγμα!
Όμως φαίνεται ότι ίσως μετά από 18 χρόνια άρχισε να αναλαμβάνει μία νέα γενιά καναλαρχών που μακάρι να έχουν το μεράκι και την καινοτομία των παλιών προκατόχων τους!
Είναι πάντως κρίμα που το ανύπαρκτο νομοθετικό πλαίσιο καθιστά όλες αυτές τις προσπάθειες παράνομες εκ προοιμίου!
Όμως δεν παύουν να είναι προσπάθειες!
Όσον αφορά την εκπομπή του Γνώμη εξεπλάγην ευχάριστα παρότι δεν περίμενα το συγκεκριμένο κανάλι να εκπέμψει τόσο γρήγορα ψηφιακά!
Παρά την αναμόρφωση του προγράμματός τους και τη στερεοφωνική εκπομπή, η εμμονή τους στο να εκπέμπουν με πολύ μικρή ισχύ (ανεβασμένη μεν σε σχέση με πριν αλλά ακόμα μικρή) και συγκεντρωμένη μόνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δεν μου έδειξε ότι θα βγαίνανε ψηφιακά και μάλιστα με σήμα ικανό να κάνει ψηφιακό χιονάκι μέσα στο Star από Φιλίππειο στο 59 και μάλιστα εμφανές ακόμα και στις Δ.Σ!!!!
Σε φίλο μου που ήμουν μέχρι πριν δυο ώρες έψαξα την Samsung του και στο 59 μόνο σταματούσε η μπάρα χωρίς να κατεβάσει κάτι (απόλυτα λογικό για την περιοχή μας)!
Αναλογικά ήταν εμφανές το χρωματιστό χιονάκι στο Star!
Γυρνώντας σπίτι αυτή την ώρα δε βλέπω να εκπέμπει τίποτα, στο 59 έχω τη γνωστή εκπεμπόμενη θολούρα του Star με μικρές διαγώνιες γραμμές από τον ΣΚΑΪ της Αριδαίας!
Θα δούμε αύριο, αλλά έχω να ρωτήσω το εξής!
Αφού έτσι κι αλλιώς είναι που είναι παράνομοι λόγω νομοθετικού πλαισίου, γιατί δεν έβγαλαν το test τους στην 67 ή 68 να το βλέπαμε κι εμείς εδώ στις δυτικές?