ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ MTV
Επειδη πολυς λογος εγινε τελευταια και επειδη κρυφτο δε μου αρεσει να παιζω
θελω να σας ενημερωσω οτι το mtv θα σταματησει τη μεταδοση του στην πολη και θα αντικατασταθει απο το nickelodeon
Είναι μια πληροφορια που την έχω απο το καλοκαιρι και την κρατησα τοσους μηνες κρυφη , σεβόμενος το επιχειρηματικό τους πλάνο και επειδη ενδόμυχα πίστευα οτι ισως αλλαξουν απόφαση![font=Verdana:2hr8zahu][highlight=#f1f4f5]Εγω σεβάστηκα εκείνους , εκείνοι ,όμως , εδώ και 2 χρόνια δε σέβονται την πολη μας![/highlight][/font:2hr8zahu]
Μόλις πριν λιγες ημέρες μου την επιβεβαιωσε εμμεσως πλην σαφώς το επισημο γραφειο τυπου του καναλιού , που μου ειπε να περιμενουμε και ανακοινωση!
Ωστόσο το mtv εμπαιζει τους τηλεθεατες της πολης μας , οι οποιοι 2 χρονια τωρα το στηριξαν , παρολο που ειχε χιλιαδες τεχνικα προβληματα, εξεπεμπε απο μια συχνοτητα που δεν φαινόταν απο πουθενα, ειχε συνεχως προβληματα στον ηχο , προβληματα με παρεμβολες , προβληματα, προβληματα, προβληματα!
Μόλις λοιπόν ήρθε η ώρα να τα λύσει όλα αυτά με τη ψηφιακή του εκπομπή , αποφασίζει να αντικασταστησει το mtv με το nick ,γιατι προφανως ετσι πιστευει οτι θα παει καλα διαφημιστικά
Και το κανει αυτό , χωρίς καμία μα καμία ενημέρωση προς το κοινό της πόλης που 2 χρόνια τώρα το έχει αγκαλιάσει!
Και το κάνει τη στιγμη που το κανάλι επιτελους μεσω της ψηφιακης θα μπορουσε να το δει ολη η Μακεδονία!
Και μαλίστα ειναι τοσο ερασιτεχνες που ξεκινησαν την ψηφιακη μεταδοση τους με το mtv, ενω ειναι θεμα ημερων να το αλλαξουν!
ο κόσμος δηλαδη εκει που το βλεπει στις οθονες του, θα το χασει και θα Το αναζητά ματαίως.....τι τους νοιάζει όμως?
Οι ανθρωποι του mtv είναι ερασιτεχνες , ανθρωποι που ουτε σχεση εχουν με την τηλεοραση , ουτε την αγαπουν!
Είναι ανθρωποι που πηραν μια μεγαλη ιδεα και την εκαναν τοσο μικρη , με λαθος χειρισμούς τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επιπεδο προγραμματος!
Για αυτο και δεν αγαπησαν ποτε το παραρτημα τους στη Θεσσαλονικη , που 2 χρονια το είχαν στην απαξιωση!
Το mtv μπορει να θελει να μας εμπαιζει , αλλα εγω οφειλα να το πω γιατι το ειχα βαρος να συμμετεχω σε αυτη την κοροιδια
Η πολη και παλι μενει χωρις μουσικο κανάλι , ενω αποκτα ακομα ενα παιδικο καναλι , που ηδη εχει 2!
Πιστέψτε με , όμως, η θεσσαλονικη δεν έχει ανάγκη απο τετοιους ερασιτεχνισμους!
Ωρα τους καλη και ας μη μας γραφουν