Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]
  • Κυρ 23 Φεβ 2025, 18:41
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  (Αναγνώστηκε 563534 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thanasis83

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Παιδιά καλησπέρα τα κανάλια euronews και tv5 δεν μου ανοίγουν στην τηλεόραση έχω ήχο αλλά δεν έχω εικόνα ενώ η τηλεορασή μου έχει mpeg4 και έχω εικόνα στα υπόλοιπα κανάλια ενώ σε αυτά τα 2 δεν έχω εικόνα μονο ήχο τι να συμβαίνει;

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Εδώ Αθήνα δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Έχει πρόβλημα γενικώς η συχνότητα στη Θεσσαλονίκη. Ακόμα κάνουν ρυθμίσεις. Το αναφέρει κι ο mcelliot_g στο ακριβώς προηγούμενο post από 'σένα!
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Συνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ
EURONEWS KAI TV5 MONDE EUROPE
Νέες δυνατότητες πρόσβασης σε δύο σημαντικούς διεθνείς τηλεοπτικούς φορείς θα προσφέρει η ΕΡΤ στους τηλεθεατές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, από την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011.
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας, η δημόσια ραδιοτηλεόραση φέρνει στους τηλεθεατές με ελεύθερη επίγεια ψηφιακή εκπομπή το διεθνές
αγγλόφωνο τηλεοπτικό πρόγραμμα Euronews (του οποίου η ΕΡΤ αποτελεί ιδρυτικό μέλος), καθώς και την ευρωπαϊκή εκδοχή του γαλλόφωνου διεθνούς τηλεοπτικού προγράμματος της δημόσιας γαλλικής τηλεόρασης, TV5 Monde.
Για τη λήψη των συγκεκριμένων καναλιών, οι τηλεθεατές θα πρέπει να διαθέτουν επίγειο ψηφιακό αποκωδικοποιητή MPEG 4 ή τηλεόραση με ενσωματωμένο ανάλογο δέκτη. Επί-σης, θα πρέπει να συντονίσουν τις τηλεοράσεις τους ή τους αποκωδικοποιητές τους, προσθέτοντας στην ψηφιακή τους λήψη το κανάλι 22 (482 MHz) για την περιοχή της Ατ-τικής ή το κανάλι 46 (674 MHz) για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
H ψηφιακή μετάδοση πραγματοποιείται από το κοινό ψηφιακό μπουκέτο ΕΡΤ – NOVA μέσω των κέντρων εκπομπής Υμηττού και Αίγινας για την Αττική και στη Θεσσαλονίκη μέσω των κέντρων εκπομπής Χορτιάτη και Φιλίππειου.

Και η επισημη ανακοινωση της ΕΡΤ...Αρα,λογικα,μεχρι την Κυριακη θα εχει λυθει και το προβλημα με το Φιλιππειο!

Αποσυνδεδεμένος webradio

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Τρίκαλα
αυτά είναι...και novacinema και novasports και tv5 και euronews. Σε μας εδώ με το Δοβρούτσι θα περάσουν κάνα κανάλι ακόμα?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Σταθεροποιήθηκε η ισχύς στο 46 από Φιλίππειο, πολύ δυνατό σήμα πλέον, μακάρι να μείνει έτσι!
Παρεμπιπτόντως όπως πέρασε το 16:9 ας θυμηθεί κάποιος εκεί στην ΕΡΤ να περάσει και το pid του teletext του TV5 στο multiplex!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
σημερα διαπιστωσα οτι στην 59 εχει σημα 90% εγινε καποιο θαυμα.
το ιδιο και η 4Ε απο 88%-90%.
αυτη η μπαρα που φαινετε στο ΔΙΟΝ τι στο καλο ειναι;(κατι σαν κυματωση θα ελεγα)

Αποσυνδεδεμένος autsi

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2005
  • Τόπος: PELLA
Ερωτήσει στο facebook

Τι εννοεί ότι  ??

Είναι σύνηθες πρόβλημα της πρώτης ζεύξης.
Και πια είναι η πρώτη ζεύξη.
Στην Πέλλα,
Την πρωτεύουσα του μακεδονικού κράτους.

• SatLeo Legend
Το παραπάνω είναι η απάντηση από το Δίον?

Πάντως δεν βλέπω ακόμα να βάζουν την οπτική το Nickelodeon και η εικόνα του συνεχίζει να θυμίζει κακοσυμπιεσμένο 240p βιντεάκι του youtube! :assault

Όσο για τη βελτίωση της έντασης στα 50 και 59 δεν είδα καμιά απολύτως διαφορά! :crazy:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Εννοεί οτι δεν εχουν λεφτά για ψηφιακά λινκ και οτι υπάρχει μάλλον κάποιος βίντεο-βόμβος στο σήμα λόγω βρόγχου γείωσης του αναλογικου λινκ με τον ψηφιακό encoder. :wink
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

• Νέο Μέλος
  • *
Παιδιά καλησπέρα τα κανάλια euronews και tv5 τελικά δεν μου ανοίγουν στην τηλεόραση έχω ήχο αλλά δεν έχω εικόνα ενώ η τηλεορασή μου έχει mpeg4 με neotion module np4 και μου βγάζει το μήνυμα μη υποστηριζόμενη μορφή βίντεο ενώ όλα τα υπόλοιπα κανάλια ψηφιακά μου τα ανοίγει με εικόνα κανονικά

• SatLeo Legend
Έχεις δοκιμάσει να σβήσεις τα κανάλια και να τα ξανασκανάρεις?  8-)

• Νέο Μέλος
  • *
Το δοκίμασα αλλά παλί μόνο ήχο έχω και δεν έχω εικόνα

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
Τί τηλεόραση έχεις? Έιναι MPEG2 και έχεις την neotion για να σου ανοίγει τα MPEG4?

• Νέο Μέλος
  • *
Η τηλεόραση είναι philips 37plf7603d/10 και είναι MPEG2 αλλά έχω την neotion και μου ανοίγει τα κανάλια MPEG4

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Την 31 UHF την ανοίγει? Και δεν πρέπει να έχεις εικόνα και από το ERT HD.

• Νέο Μέλος
  • *

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Δεν ανοίγουν τα HD (γενικά) με τις neotion σε MPEG2 τηλεοράσεις.

Για τα EURONEWS & TV5 δοκίμασε να βγάλεις την neotion και να την ξαναβάλεις.

• SatLeo Legend
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif:1sx0uslm][highlight=#f0f4f7]Οι SD δέκτες μου τα παίζουν κανονικότατα, οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, ίσως κάποιες συσκευές μπερδεύονται επειδή στην ίδια συχνότητα είναι και τα δύο κωδικοποιημένα της netmed![/highlight][/font:1sx0uslm]

Αποσυνδεδεμένος a66fm

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Eλευσίνα, Κηφισιά
    • http://www.out.gr
το πιθανότερο Ηλία κι εγώ με neotion σε sony το ίδιο πρόβλημα έχω
...φιλικά, Σταύρος.

• SatLeo Legend
Κλειστή η 50 του 4Ε από το Χορτιάτη! Τι να έχει γίνει άραγε? Θα έχει πλάκα να τους έκλεισαν όλους επειδή δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους... :crazy:

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Κατερίνη

• SatLeo Legend
Αν ήταν ανοιχτό πολύ απλά δεν θα έπιανες 4Ε ως τώρα!  8-)

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
Και τότε που είχαμε παράλληλη εκπομπή έπιανα το 4Ε με την ίδια ισχύ!Δεν είχα καταφέρει ποτέ να βγάλω TV100 και τώρα ίσως ήταν ευκαιρία!

Αποσυνδεδεμένος thanoskat

• Έμπειρο Μέλος
Γνωρίζουμε τελικά τη έγινε με το Θεσσαλονίκη tv;;;
Επίσης κάποιος από την DU ας βγάλει το χιόνι και να δίξει μαύρη εικόνα!
Make love like war!

Αποσυνδεδεμένος Bambisgr2

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: Germany-Serres
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Μπράβο, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται στο 46, άρα αποκλείεται να κατορθώσεις να κατεβάζεις σταθερά την ψηφιακή 46, και που έχεις κάποιο σήμα είναι θαύμα!
Θα περιμένω με αγωνία το αναλογικό bandscan! :clap:

Καλησπέρα!
Τελικά μετά από δοκιμη κατέβασα και την 31!! Οριακό το σιμάτου!, και γενικός τα κανάλια βλέπονται με λίγα σπασίματα κατά διαστήματα
Η 46 "αξακολουθι" να ταπώνετε από το αναλογικό ANT1, η SONY τα αποθήκευσε αλλα εικόνα δεν είδα μέχρι στιγμής!Περιμένω κάποια υλικά για περαιτέρω δοκιμη ελπίζοντας να γίνει κάτι!!
Ερώτηση, μήπως γνωρίζει κάποιος ποσο κοστίζει ο ζευκτής τις "ικουσι" ΕΑΣ-102???
Ευχάριστο..

• SatLeo Legend
Επέστρεψε ψηφιακά το Θ στο 59 της DU! Εννοείται με τα παλιά του χάλια... :problem:

• Έμπειρο Μέλος
Φήμες θέλουν το 4Ε μαζί με το Εκκλησιαστικό Ραδιόφωνο να κλείνουν! Οπότε ίσως έτσι δικαιολογείτε ότι σταμάτησε την ψηφιακή μετάδοση!
Make love like war!

• SatLeo Legend
Χμμμ... ίσως, ίσως και όχι! Το πιθανότερο είναι αφού δεν τα βρήκαν με τη ΔΕΠΘΕ να τους ανάγκασε η ΕΕΤΤ να κλείσουν όλοι! :think:
Μου φαίνεται δύσκολο ως απίθανο να κλείνει ένα κανάλι με τέτοια εμπορική δραστηριότητα! :headset

Αποσυνδεδεμένος georgeZ

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2011
  • Τόπος: Κόρινθος
Μην το αποκλείεις, mcelliot_g! Εδώ στο τσακ, γλύτωσε το κλείσιμο, ο σταθμός της Εκκλησίας στην Αθήνα...

• Έμπειρο Μέλος
Αντί να μαλώνουν καλύτερα να ξεκινήσουν ψηφιακή μετάδοση. στην Αθήνα θα γίνει switch-off κάτι που πρέπει να γίνει και σε εμάς!!! Μόνο η TV100 έχω δει να κάνει προσπάθεις και να θέλει να μεταβεί σε ψηφιακη μετάδοση τα υπόλοιπα στον κόσμο τους!!!
Make love like war!

* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (18:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:52)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: Ilias_ Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (17:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:32)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (17:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:51)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:40)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΙΤΩΛΙΑ, ΦΩΚΙΔΑ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ, ΚΥΘΗΡΑ [ΠΖ 06]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (16:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΔΡΑΜΑΣ  Μέλος: iggy7 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:28)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:09)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:07)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:06)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (16:02)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (15:29)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (15:17)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (14:59)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κεφαλληνίας & Ζακύνθου)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (14:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/02/2025 (11:16)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/02/2025 (11:15)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: humax8100 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (10:22)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα 23/02/2025 (10:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (09:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/02/2025 (09:32)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (01:19)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 23/02/2025 (01:13)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 23/02/2025 (00:24)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/02/2025 (23:56)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 22/02/2025 (23:43)