[font=Times New Roman:3rqsf60w][/font:3rqsf60w][font=Times New Roman:3rqsf60w]Λοιπόν το 1967 συν η πλην 1 με 2 χρόνια νομίζω ήμουν μικρός άνοιξε ένα κανάλι μέσα από την ΔΕΘ το όποιο έκανε κάποιες εκπομπές θυμάμαι ένα μίμο αντριους κάτι τραγούδια με ένα μπουζουκτση με την γυναίκα του τον Βασίλη Μποέμη με την Λίτσα Μποέμη ο σταθμός ήταν επάνω από το περίπτερο 3 στην έκθεση και το σήμα ήταν ένα σχέδιο που είχε το γράμμα θ και στη μέση είχε το TV
και έγραφε ολόγυρα τηλεόραση Θεσσαλονίκης αυτό δυστυχώς δεν το αναφέρει κάνεις πουθενά και ίσως το αναφέρω πρώτος στο satleo
όλοι λένε για τον σταθμό της ΔΕΗ αλλά καμία αναφορά για το κανάλι αυτό όπως πουθενά δεν αναφέρουν για μια ακόμη προσπάθεια πάλι από την Θεσσαλονίκη που είχε γίνει από τον πύργο του ΟΤΕ πάλι από την ΔΕΘ ίσως οι κεραίες να υπάρχουν ακόμη στον πυλώνα που έχει στην κορυφή του από εκεί έκανε εκπομπή θυμάμαι και από εκεί μια εκπομπή σε μια εθνική γιορτή δεν θυμάμαι ποια που είχε τις αδελφές καλουτα και έκαναν τα γνωστά σκετσακια τους λέτε να κάνουμε πρωτιά με αυτές τις αναφορές αν θέλει κάποιος ας το ψάξει λίγο το θέμα γιατί νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που το αναφέρει και μάλιστα σε αυτό το forum.[/font:3rqsf60w]
[font=Times New Roman:3rqsf60w][/font:3rqsf60w]