[font=Times New Roman:u9tlcgxw] [/font:u9tlcgxw][font=Times New Roman:u9tlcgxw][/font:u9tlcgxw]
[font=Times New Roman:u9tlcgxw][/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw]Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Ηλία στο 25 έχω μια παρεμβολή δεν ξέρω από πού στο 42 μου έρχεται ΕΤ2 με χιόνια η μόνη επαφή με Βουλγαρία είναι στο 9 [/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw]vhf[/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw][/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw]BT[/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw]1 έχω 2 πλέγματα της [/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw]Engel[/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw][/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw]14[/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw]db[/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw][/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw]και μια 5-12 της τελεμές έτσι την λέω εγώ .. χαχα.. τις περνώ από μείκτη και ενισχυτή γραμμής γιατί έχω 2 διέλευσης και 3 τερματικές όλα καινούργια και καλώδιο μαύρο ιταλικό … κατάλαβα άντε πάλι κεραμίδια η πλάκα είναι ότι πριν από μήνες που είχε σταματήσει το [/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw]TV[/font:u9tlcgxw][font=Arial:u9tlcgxw] 100 λόγο κακοκαιρίας είχα τσιμπήσει λίγο σήμα από την 33 άλλαξε τίποτα από τότε στην ισχύ τους?[/font:u9tlcgxw]
[font=Times New Roman:u9tlcgxw][/font:u9tlcgxw]