Αυτό μου το είπε προ ημερών ένας Θεσσαλονικιός Τεχνικός, που εργαζόταν παλαιότερα στο TV Θεσσαλονίκη και γιαυτό το έγραψα. Τότε από που πιστεύεις πως έρχεται αυτό το σήμα του Σταρ, που είναι αρκετά ισχυρο?.
Σήμα του STAR στην 59 και μάλιστα αρκετά ισχυρό δεν έχω λάβει πουθενά σε όσες περιοχές έχω γυρίσει. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση η χαμηλή και εν μέσω παρεμβολών λήψη του στους Νέους Επιβάτες και γι αυτό δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την Κέλλη, οι Νέοι Επιβάτες έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα να έχουν τρομερό άνοιγμα προς το βορρά/ΒΔ και περνάνε τα Σκόπια και φυσικά ό,τι μπορεί να βγαίνει από ΒΔ όπως η Κάτω Κορυφή.
Ακόμα και ο ΣΚΑΪ που βγαίνει από την Κάτω Κορυφή δεν είναι τόσο ισχυρός όσο τα υπόλοιπα από αυτό το Κ.Ε. αν είχες διπλάσια ισχύ θα τον υπερκάλυπτες.
Το πρόβλημα το δικό σου ουσιαστικά είναι μόνο η ΝΕΤ του Παγγαίου! Ούτε καν το ψηφιακό σκοπιανικό του Crn Vrv, είναι εκ των πραγμάτων υπερβολικά αδύνατο και άκρως σημειακό όπου μπορεί να περνάει για να σου κάνει πρόβλημα, ακόμα και με την ισχύ που έχεις τώρα!