καλό!!!
Βρε C ηλία, ΔΕΝ ειναι πώρωση. Καημός και στενοχώρια ειναι. Και μισος απύθμενο. Γιατι δεν υπάρχει δικαιολογία.
Περισυ το καλοκαίρι ειχα φορητή DVB_T MPEG-2 τηλεόραση 15'' στα Χανιά στην Γραμβουσα στο δυτικότερο μέρος της κρήτης. Εκει επιασα τα ψηφιακά της Mediaset, της RAI, και αναλογικά. Απλά εχασα τις φωτογραφίες και για αυτό δεν δημοσιευσα.
εν τω μεταξύ η εικόνα που ειδα ηταν μια χαρά, και θυμάμαι οτι ειδα 6 καναλια ανα αναμεταδότη.
αυτη η τηλεορασουλα, δεν εχει εισοδο CI. Δουλευει με 12V απευθείας απο την μπαταρία του αυτοκινήτου και β λέπεις οπου και να εισαι. ΓΙΑΤΙ να την πετάξω και να ψάχνω απο την αρχή?
η μεγάλη στο σπίτι, τα ίδια. Γιατι να την πετάξω?
της πεθεράς, επίσης. Του αδερφου μου, επίσης. Του κουμπάρου μου, επίσης. Καθε άνθρωπος που ξέρω εχει σε κάποιο σημειο του σπιτιου του, του σπιτιου των παιδιών του, των γονιών του, των φίλων του κάποιο αποκωδικοποιητή. Λέω 300.000 αλλά φοβάμαι για πολύ περισσότερες συσκευές. Γιατι να πρέπει να ξαναγοράσουμε τόσες συσκευές? (η ακόμα και αποκωδικοποιητές?)
Γιατι?
Η ψηφιακή ηρθε, Ηλία, Για να ΕΧΟΥΜΕ τηλεόραση εκει που δεν ειχαμε. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. 5 χρονια τωρα ο Ελληνικός λαός στοκάρει ψηφιακές τηλεοράσεις. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ. ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΠΩ "¨ΩΡΑΙΑ". δεν θα μπορώ να κοιταχτώ στον καθρέφτη μετά.....