Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]
  • Κυρ 24 Νοε 2024, 00:27
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  (Αναγνώστηκε 552571 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
:lol:  :lol:  :lol:

καλό!!!

Βρε C ηλία, ΔΕΝ ειναι πώρωση. Καημός και στενοχώρια ειναι. Και μισος απύθμενο. Γιατι δεν υπάρχει δικαιολογία.

Περισυ το καλοκαίρι ειχα φορητή DVB_T MPEG-2 τηλεόραση 15'' στα Χανιά στην Γραμβουσα στο δυτικότερο μέρος της κρήτης. Εκει επιασα τα ψηφιακά της Mediaset, της RAI, και αναλογικά. Απλά εχασα τις φωτογραφίες και για αυτό δεν δημοσιευσα.

εν τω μεταξύ η εικόνα που ειδα ηταν μια χαρά, και θυμάμαι οτι ειδα 6 καναλια ανα αναμεταδότη.

αυτη η τηλεορασουλα, δεν εχει εισοδο CI. Δουλευει με 12V απευθείας απο την μπαταρία του αυτοκινήτου και β λέπεις οπου και να εισαι. ΓΙΑΤΙ να την πετάξω και να ψάχνω απο την αρχή?

η μεγάλη στο σπίτι, τα ίδια. Γιατι να την πετάξω?

της πεθεράς, επίσης. Του αδερφου μου, επίσης. Του κουμπάρου μου, επίσης. Καθε άνθρωπος που ξέρω εχει σε κάποιο σημειο του σπιτιου του, του σπιτιου των παιδιών του, των γονιών του, των φίλων του κάποιο αποκωδικοποιητή. Λέω 300.000 αλλά φοβάμαι για πολύ περισσότερες συσκευές. Γιατι να πρέπει να ξαναγοράσουμε τόσες συσκευές? (η ακόμα και αποκωδικοποιητές?)

Γιατι?

Η ψηφιακή ηρθε, Ηλία, Για να ΕΧΟΥΜΕ τηλεόραση εκει που δεν ειχαμε. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. 5 χρονια τωρα ο Ελληνικός λαός στοκάρει ψηφιακές τηλεοράσεις. ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ. ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΠΩ "¨ΩΡΑΙΑ". δεν θα μπορώ να κοιταχτώ στον καθρέφτη μετά.....
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: Ιωάννινα
Δεν θα βγουν άχρηστοι όλοι οι MPEG2 δέκτες και οι τηλεοράσεις ...
Υπάρχουν πολλοί δήμοι της χώρας που οι κάτοικοι έχουν πρόβλημα επίγειας αναλογικής λήψης  και  ήδη εκπέμπουν τηλεοπτικό περιεχόμενο σε MPEG2. Μόνο στην Ηπειρο έχω ανακαλύψει ήδη 4 DVB-T/MPEG2  multiplexes.
Το θέμα είναι να μείνει η ΕΡΤ στο ΜPEG2 και να μην ακολουθήσει την Digea στον μοναχικό δρόμο που διάλεξε (MPEG4)
Eίναι απελπιστικό να βλέπεις έναν γίγαντα (Ε.Ρ.Τ) να "σέρνεται" πίσω απο την DIGEA αντί να δείχνει  τον δρόμο σε αυτήν !

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
To ΜPEG 2 επρεπε να επιβληθει δια του νομου και να τελειωνε εκει το θεμα.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος NSCOVRIA

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2006
  • Τόπος: Πατρα
Παράθεση από: "anastazio"
Eίναι απελπιστικό να βλέπεις έναν γίγαντα (Ε.Ρ.Τ) να "σέρνεται" πίσω απο την DIGEA αντί να δείχνει  τον δρόμο σε αυτήν !

Ποιος γιγαντας φιλε μου????Εχεις δει πουθενα πιλοτικες εκπομπες να διαρκουν τεσσερα χρονια????Αυτα δεν γινονται πουθενα!!!
Η ΕΡΤ αν και αποκτησε τεραστιο προβαδισμα απο το 2006(με την εναρξη ψηφιακων μεταδοσεων) απετυχε παταγωδως να οδηγησει τις εξελιξεις και τωρα πληρωνει τις συνεπειες(και εμεις μαζι της).
Πλεον η digea την σερνει απο την μυτη και αδυνατει να αντιδραση.
Δυστυχως η απαξιωση της ΕΡΤ συνεχιζεται και με την νεα κυβερνηση(τεσσερις μηνες παραμενει ακεφαλη) και πλεον ειναι να τους λυπαται κανεις!!!
DM800HD,edision argus mini 2
Skystar usb 2 hd.
1.00x1.10 κινητο με τοξο 85Ε-30W
1.15X1.25 σε 9E,4.8E,1W,4W,7W(κεντρο),12.5W
1.25X1.35 σε 28Ε(κεντρο),26Ε,23.5Ε

Αποσυνδεδεμένος anastazio

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Ιωάννινα
Γίγαντας με ένα (1)  μάτι...κάτι σαν τον κύκλωπα και τον Οδυσσέα...
Αν και έχει αξιόλογο τεχνικό προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή είναι έρμαιο των εκάστοτε διοικούντων καρεκλοκένταυρων

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: θεσσαλονικη
Μενω Συκιες στη Θεσσαλονικη και ενω εχω ενταση σηματος 85% και πιοτητα σηματος 97% και στις δυο συχνοτητες της digea 25 και 29 και ολα καλα εχω ενταση σηματος 80% και ποιοτητα σηματος να παιζει απο 25% μεχρι 97% χωρις να σταθεροποιειται καπου και φυσικα εχω τρελλα παγωματα στα ψηφιακα της ΕΡΤ.Τι μπορει να συμβαινει;Δοκιμασα και τις δυο συχνοτητες και 26UHF και 56UHF.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Μαλλον εχεις καλυτερη λυψη απο Φιλλιπιο παρα απο Χορτιατη.Αυτο μπορει να στο πει καλυτερα και καποιος απο εκει.
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Καποιος αλλα ποιος; Απο Φιλλιπειο ειναι καλυτερα το ξερω αυτο αλλα το θεμα ειναι γιατι η ποιοτητα σηματος ανεβοκατεβαινει μεταξυ 25% και 97% χωρις να σταθεροποιειται καπου ενω η ενταση ειναι σταθερη στο 80%;

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Γειά σου mamouni!

αν εχεις ενισχυτή, ελεγξε για αρχή το κέρδος του (κλεισε κάπως την βίδα) γιατι μπορεί να ενδοδιαμορφώνει. Ενω με την αναλογική ηταν κάπως ευκολο να δεις τι γίνεται, με την ψηφιακή ειναι κάπως...

τα αναλογικά απο χορτιάτη πως τα βλέπεις?

βλέπεις μήπως κάποιο ιχνος καναλιου μεσα στα ψηφιακά? ψυγματα αναλογικου μες τα ψηφιακά μπορει να δημιουργήσουν τετοια φαινόμενα.
.

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ο ενισχυτης ειναι κεντρικος και δεν μπορω να επεμβω γιατι θα μπλεξουμε με την πολυκατοικια.
'Οσο για σηματα απο Χορτιατη αλλα με χιονια και αλλα με ειδωλα. Παντως εγω στη μπριζα κατω δεν εχω ισχυρο σημα 60db.

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
Τελικά, πιάνεις τιποτε απο αναλογικά απο χορτιάτη?
.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "mamouni"
Μενω Συκιες στη Θεσσαλονικη και ενω εχω ενταση σηματος 85% και πιοτητα σηματος 97% και στις δυο συχνοτητες της digea 25 και 29 και ολα καλα εχω ενταση σηματος 80% και ποιοτητα σηματος να παιζει απο 25% μεχρι 97% χωρις να σταθεροποιειται καπου και φυσικα εχω τρελλα παγωματα στα ψηφιακα της ΕΡΤ.Τι μπορει να συμβαινει;Δοκιμασα και τις δυο συχνοτητες και 26UHF και 56UHF.

Αυτά τα πάνω κάτω στο σήμα τα έχεις και στην ψηφιακή 50UHF της 4Ε?

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Αυτό που καταλαβαίνω, έχοντας φυσικά οργώσει κυριολεκτικά όλο το δήμο Συκεών και ξέροντας τι πιάνει, που και πως, μπορώ να σου πω ότι απλά στα της ΕΡΤ δεν έχεις αρκετά ισχυρό σήμα για να μπορέσει να τα λοκάρει ο δέκτης σου σωστά!
Και είναι λογικό μιας και η ΕΡΤ δεν έχει μπει ποτέ στον κόπο να κάνει ένα SFN με το Φιλίππειο, έχοντας από τη μια την κάκιστης ποιότητας ΕΤ1 στο 49 να καίει το ρεύμα του λαού και από την άλλη αφήνοντας τα ψηφιακά μόνο στο Χορτιάτη και έτσι στις δυτικές παίζει στα σημεία, δηλαδή πόσο σήμα μπορεί να περνάει από τον Χορτιάτη στον καθένα μας!
Τα Digea φυσικά και τα λαμβάνεις αφού δέχεσαι κατά πολύ ισχυρότερο σήμα από Φιλίππειο!
Βάσει όμως της ΚΥΑ, ευτυχώς για μας η ομάδα Καψάλη έβαλε στο σχεδιασμό της την ιδιαιτερότητα της περιοχής μας, και έτσι η ΕΡΤ θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να κάνει SFN με το Φιλίππειο, και τότε θα δεις και τα κανάλια της!
Τώρα ειδικά σε σένα ενδεχομένως να έρχεται στην κεραία σήμα ικανό να λάβει τα της ΕΡΤ, αλλά αφού έχεις κεντρική, το πιθανότερο είναι να υπάρχει και τεράστια απώλεια μέχρι την πρίζα σου, αφού είναι δυστυχώς καθεστώς στις κεντρικές εγκαταστάσεις να βάζει το χεράκι του κάποιος ηλεκτρολόγος που μένει από Καλαμαριά και πέρα και νομίζει πως στην περιοχή μας πιάνουμε το Χορτιάτη για πλάκα και έτσι θα μας ερχόταν σήμα καμπάνα ακόμα και με τεράστιες απώλειες! Αμ δε!!!!
 :roll:
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ευχαριστω ρε παιδια για τη βοηθεια.Απ' οτι καταλαβα τελικα ειναι αυτο που υποψιαζομουνα οτι δεν εχω αρκετο σημα απο χορτιατη γι'αυτο και δεν λοκαρει ο δεκτης σωστα.Απο αναλογικα χιονια και ειδωλα.Το 50 δεν το'χω καθολου.

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Γεια σε ολους.Ειμαι σ'ενα φιλο στη νεαπολη(συνορα με συκιες περιπου)και ενω βλεπει ψηφιακα 25,50 και 58 μια χαρα με ενταση σηματος 65% και πιοτητα 97% στην 29 το σημα ειναι το ιδιο αλλα η πιοτητα παιζει γυρω απο το 56% και εχει παγωματα.Χαμηλωσα τον ενισχυτη ιστου που εχει λιγο και σταθεροποιηθηκε στο 25%.Θελει γυρισμα η κεραια του η παιζει κατι αλλο;

• SatLeo Legend
Το 29 είναι λίγο απίθανο να παρεμβάλλεται ακόμα και στη Νεάπολη από κάποιο άλλο κανάλι μιας και είχε ως τελευταία το πανίσχυρο m. από Φιλίππειο!
Δείτε σε αναλογικό δέκτη αν υπάρχει τίποτα στο κανάλι 29 εκτός από χιόνια, γιατί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, αν ειδικά πρόκειται για πολυκατοικία είναι μήπως κανείς έριξε το RF κάποιας οικιακής συσκευής εικόνας και παρεμβάλλει!
Εκτός και αν υπερδιαμορφώνει τόσο ο ενισχυτής και μέσα στην 29 υπάρχει παράγωγο της ξεντεριασμένης TV100!

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Το ειδα το 29 και ειναι μονο χιονια εβγαλα τελειως τον ενισχυτη αλλα τιποτα τον ξαναεβαλα και αρχισα σιγα σιγα να τον χαμηλωνω και τελικα το μονο που εγινε ηταν η  να σταθεροποιηθει στο 25% η να παιζει απο 25% μεχρι 97%.Μηπως θελει γυρισμα η κεραια η στανταρ κατι παρεμβαλει;

Αποσυνδεδεμένος arva

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2005
  • Τόπος: Πεύκη, Αττική
Το ειδα το 29 και ειναι μονο χιονια εβγαλα τελειως τον ενισχυτη αλλα τιποτα τον ξαναεβαλα και αρχισα σιγα σιγα να τον χαμηλωνω και τελικα το μονο που εγινε ηταν η  να σταθεροποιηθει στο 25% η να παιζει απο 25% μεχρι 97%.Μηπως θελει γυρισμα η κεραια η στανταρ κατι παρεμβαλει;

Μήπως τα καλώδιά σου δεν είναι και τόσο σόι;

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ετσι κι ετσι τα καλωδια.Σιγουρα δεν παιζει τιποτα με την κεραια η το δεκτη;

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μολις με πηρε τηλεφωνο ο φιλος απο νεαπολη και η 29 παιζει λεει καμπανα οπως και οι αλλες συχνοτητες χωρις να κανει απολυτως τιποτα!!!Τρελλα πραγματα

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Η 29 παλι τα ιδια στη νεαπολη ανεβοκατεβαινει απο το 25 στο 97 και παλι πισω.Εχει κανεις αλλος προβλημα απο νεαπολη;

• SatLeo Legend
Από Σταυρούπολη δεν έχω πρόβλημα στη λήψη, παρατήρησα όμως το εξής:
στιγμιαία και για λίγο, η ισχύς του σήματος πέφτει από το κλασσικό 84% στο 72% που είναι και το επίπεδο ισχύος που έχω από το Χορτιάτη χωρίς το Φιλίππειο!
Αν αυτό σε μια περιοχή που λαμβάνει μόνο Φιλίππειο μεταφράζεται σε μη λήψη, σημαίνει ότι κάτι παθαίνει ο αναμεταδότης του Φιλίππειου και ανεβοκατεβαίνει συνεχώς!
Η αλήθεια είναι ότι γενικά η 29 δεν έχει την ισχύ της 25, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το ανάποδο, δηλαδή να είναι 1db ισχυρότερη της 25, όπως προβλέπεται από αντίστοιχες μελέτες!

• SatLeo Legend
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
στη λήψη της Digea στις δυτικές!
Το σήμα χάνεται και επανέρχεται συνεχώς κάνοντας αδύνατη την παρακολούθηση!
Και για να μην ακούσω περί του καιρού, θα πω ότι τα της ΕΡΤ και το test από Χορτιάτη παίζουν αδιάλλειπτα!
Τι θα γίνει, θα βλέπουμε και εδώ τώρα το έργο "Κορινθιακός σήμα μηδέν"? :?

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μενω συκιες εχω ενα φιλο μενει νεαπολη και το σημα χαλια ανεβοκατεβαινει συνεχεια.Εχω γυρω στα 11 μετρα ιστο και ψιλοκουνιεται η κεραια λιγο(η κεραια οχι ο ιστος)οταν φυσαει τρελλα και τοτε ειναι τα πραγματα λιγο χειροτερα.Ισχυει αυτο η μου εχει κολησει εμενα και τρελενομαι;Τελικα φταιει η digea;

Αποσυνδεδεμένος ilias_l

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2009
σύμφωνα με ένα άλλο φόρουμ στις 15 Φεβρουαρίου η digea θα αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του στις δυτικές....

τώρα δεν έχω ιδέα πόσο έγκυρο είναι αυτό...

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
Εσείς που μένετε στις Δ.Σ άν γυρίσετε την κεραία χορτιάτη δέν λαμβάνετε ούτε ίχνος σήματος απο ψηφιακά της DIGEA;

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Κανεις ακομα;Η ερωτηση ειναι αν πρεπει ν'αλλαξω τη μεγαλη χελιδονα που εχω στα 11 μετρα και ψιλοκουνιεται οταν φυσαει η φταιει αποκλειστικα η digea οποτε να μην παιδευομαι τζαμπα!

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εγω που ειμαι συκιες εδω που ειμαι σχεδον τιποτα απο χορτιατη αφου ουτε τα τεστ της ερτ δεν πιανω.Ο φιλος στη νεαπολη πολυ καλυτερα απο μενα αλλα μη φανταζεσαι και πολλα πραγματα.Γενικα καλυπτομασταν απ'το φιλλιπειο

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "TRONIX"
Εσείς που μένετε στις Δ.Σ άν γυρίσετε την κεραία χορτιάτη δέν λαμβάνετε ούτε ίχνος σήματος απο ψηφιακά της DIGEA;
Εεεεππππ.....
Λιάκο!!!
Θα σε αφήσω μετεξεταστέο!
Γυρίζεις σελίδα 1 και ρίχνεις καλό διάβασμα από την αρχή!
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• SatLeo Legend
Κανεις ακομα;Η ερωτηση ειναι αν πρεπει ν'αλλαξω τη μεγαλη χελιδονα που εχω στα 11 μετρα και ψιλοκουνιεται οταν φυσαει η φταιει αποκλειστικα η digea οποτε να μην παιδευομαι τζαμπα!

Σήμερα ειδικά είχαν τεράστια προβλήματα και δεν φταίει η κεραία κανενός!

Η digea όταν ξεκίνησε υποσχόταν τέλος στους 11μετρους ιστούς!
Αν νομίζει ότι με τα πενιχρά 60 watt της που μας έριξε από το Φιλίππειο έχει λύσει τα προβλήματα των δυτικών συνοικιών, τότε δεν έχει το επιτελείο της την παραμικρή ιδέα του ανάγλυφου της περιοχής!

* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 23/11/2024 (19:47)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: NOVA 23/11/2024 (19:07)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:46)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:39)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: bill82 Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:29)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (16:20)
* Απ: Η Ε.Ρ.Τ. σε ψηφιακή μετάδοση  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 23/11/2024 (15:48)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (14:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: RFXprt Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (09:49)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/11/2024 (09:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 23/11/2024 (09:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 23/11/2024 (07:27)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:47)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:33)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (21:14)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: komhsgr Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:46)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (20:11)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:48)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:40)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: winlink Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:28)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (18:13)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: ShortFoxyMan Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (18:11)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 22/11/2024 (16:06)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:19)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ [ΠΖ 04]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (15:17)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (14:07)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟ & ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 09]  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 22/11/2024 (13:57)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: NOVA 22/11/2024 (13:08)
* Απ: Λήψη Yamal 402 @ 54.9° East  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 22/11/2024 (12:43)