Εγω παντως παραλια οφρυνιου ψηλα κοντα στο δρομο εχω digea τζαμι με 75% σημα.Πριν επαιρνα alter απο το παγγαιο star απο τη θασο και τα υπολοιπα απο χορτιατη καλα εκτος απο alpha που παρεμβαλετε ασχημα απο καποιο τοπικο μαλλον.Ταλαιπωρια με φιλτρα και χιλιες ρυθμισεις για να εχεις ενα αξιοπρεπες αποταλεσμα.Τωρα ευτυχως ολα καλα.Αν δεις χορτιατη καλουτσικα θα δεις digea αλλα βαλε καμια σοβαρη κατευθυντικη δωσε υψος.
Ποια είναι αυτή η συχνότητα του ALTER? Πάντως από Παγγαίο δεν είναι γιατί μόνο η ΕΡΤ έχει πομπούς εκεί πάνω!
Στην παραλία Οφρυνίου λαμβάνεται το STAR από Χορτιάτη στο 51 αλλά ταπώνεται από το πανίσχυρο MEGA της Θάσου που περνάει εκεί ακόμα και με την κεραία στραμμένη 90μοίρες κάθετα προς τη Θάσο! Το ίδιο συνέβαινε και όταν ξεκίνησε ο ΣΚΑΪ στο 35 που ταπωνόταν από το 4Ε, αλλά μόλις τσίτωσε την ισχύ και έριξε πάνελ και προς ανατολικά καμπάνιασε!
Ο ALPHA και το ALTER επίσης θα μπορούσαν να λαμβάνονται καμπάνα από το Χορτιάτη στα 45 και 41
αλλά αδιαφόρησαν πλήρως να στρέψουν πάνελ προς τα εκεί με αποτέλεσμα να λαμβάνονται μεν αλλά από χάλια ως πολύ χάλια! Έτσι η παραλία Οφρυνίου αναγκαστικά βλέπει τον ALPHA από τον τοπικό πομπό της Ασπροβάλτας στο 40 που όμως παρεμβάλλεται από το Novasports του Χορτιάτη και το STAR από το 69 αλλά με πολύ χάλια σήμα λόγω χαμηλής ισχύος!
Γενικά στην παραλία Οφρυνίου δεν συμφέρει να στρέψεις κεραία προς Θάσο γιατί ούτε όλα τα κανάλια έρχονται καθαρά αλλά γεμίζουν παρεμβολές τα κανάλια του Χορτιάτη, τόσο Θάσο, όσο και από Τουρκία το καλοκαίρι!
Εγω παντως απο συκιες και νεαπολη χθες ειχα παλι ανεβακατεβασματα στην 29.Τα αλλα σταθερα.Σημερα και η 29 σταθερη.Μακαρι να καναν δουλεια!!!Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν βρεχει η 29 ανεβοκατεβαινει ενω ολα τ'αλλα σταθερα.
Ναι είναι γεγονός, χθες πάλι είχε η Digea τα χάλια της και με μια βροχούλα σκαμπανεβάζει το σήμα σαν τρελό λες και το μηχάνημα το άφησαν έξω να βρέχεται!
Πάντως δεν νομίζω να έκαναν κάτι, απλά σήμερα ευνοεί ο καιρός!
Γενικά η ισχύς ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ!