Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια για το Alter η 25 η 29 άλλα το πιάνω όταν έχω γυρισμένη την εσωτερική κεραία εκεί που πιάνει καθαρά alpha άλλα δεν το πιάνει καθόλου καλά....δεν με απασχολεί το alter τα υπόλοιπα θέλω που βλέπονται,για να τα πιάσω όλα θέλω 1 VHF για το ΕΤ1 και 4 UHF μία για θάσο μία για παγγαίο μία για ασπροβάλτα και μία για χαλκιδική για το XTV !! οπότε ικανοποιούμαι και με λιγότερα άλλα να βλέπονται! η θάσος πρέπει να είναι απέναντι και λίγο δεξιά όπως κοιτάω προς καβάλα (όπως πάει η παλιά εθνική δηλαδή) άλλα αν γυρίσω εκεί πάλι έχω πρόβλημα με το Ant1 κάτι παίζει ίσως πιάνω απο ανακλάσεις θάσο γιατί δεν εξηγειται με τόσο καλή κεραία και ενισχυτή και καινούργιες καλωδιώσεις να μην πιάνει έστω mega τζάμι.... γιατί τα πιο πάνω σπίτια πιάνουν και Ant1 τζάμι (με πλέγμα ΕΛΕΟΣ!) όταν δεν παρεμβάλει το TGRT (απογευματινές ώρες συνήθως) τον χορτιάτη πρόσφατα τον ανακάλυψα που πειραματιζόμουν με την εσωτερική για να δώ απο που ακριβώς εκπέμπει το ΧTV γιατί εκπέμπει απο δύο συχνότητες...ποιά άλλα πιάνονται απο θάσο στα UHF εκτός απο ΕΤ1,ΝΕΤ,Mega,Ant1 και Σκαι?? Πρέπει να είναι και το Μακεδονία γιατί το πιάνω ανάλογα την ώρα στο 29 αν δεν κάνω λάθος...Μία τελευταία ερώτηση παίζει ρόλο η χρονική στιγμή της ημέρας γιατί ώρες ώρες κάποια κανάλια πιάνονται καλύτερα ειδικά αυτά απο τη θάσο,για τις καιρικές συνθήκες ξέρω ότι παίζουν ρόλο άλλα μιλάμε για καλό καιρό συνεχόμενα