Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]
  • Τετ 27 Νοε 2024, 20:08
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  (Αναγνώστηκε 553487 φορές)

0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Συγγνώμη λίγο παιδιά...
ανέφερα πουθενά εγώ ότι οι Βούλγαροι βγαίνουν ψηφιακά με 20KW και ότι για να τους "σκεπάσει" η digea θέλει επίσης 20KW?
Αλοίμονο βρε παιδιά, αν μη τι άλλο νομίζω ότι είμαι και από τους διαβασμένους! :shock:
Οι Βούλγαροι βγαίνουν ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με 20KW, πομπός τεράστιας ισχύος, που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα 1.6KW ψηφιακής ισχύος του Χορτιάτη!
Αυτό συμπληρωματικά σε αυτά που διαβάσαμε δια γραφής Λάμπρου Τσακίρη ότι "η Digea θα εκπέμψει με διπλάσια ισχύ από αυτή της ΕΡΤ και λίγο παραπάνω λόγω MPEG4"!
Όμως στην ημερίδα του δήμου Πολίχνης αναφέρθηκε ΡΗΤΑ ότι η ισχύς θα είναι 1.6KW ίδια με της ΕΡΤ και του Φιλίππειου μόλις 60Watt!

Τι λοιπόν και αν αντιστοιχούν σε περίπου 5KW και 200Watt αντίστοιχα αναλογικής ισχύος?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?
Υπάρχουν!!!! :twisted:

Ο πομπός στο 25 φαίνεται ανεπαρκής να καλύψει σωστά τους νομούς δυτικά της Θεσσαλονίκης δεδομένης της ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ προς τη Digea κατάστασης που επικρατεί!
Όσο για τον πομπό στο Φιλίππειο...
ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ότι δεν είναι επίσης επαρκής!
Aν η TV100 τολμά να βγαίνει κοντά στο 1 KW πετυχαίνοντας τέλεια λήψη στις δυτικές ακόμα και με εσωτερική κεραία τότε έχουμε άμεσα ένα πλάνο του πόσο θα μπορούσε να είναι η ιδανική ισχύς ψηφιακά για το Φιλίππειο - τουλάχιστον 150Watt!
Αν το σήμα είχε αυτό που διαβάσαμε εδώ, δηλαδή διπλάσια ισχύ της ΕΡΤ και λίγο παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί τα προβλήματα που παρατηρούνται καθημερινά και σαφέστατα να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη!
Και διαρωτώμαι λοιπόν....
ΓΙΑΤΙ?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "cocu"
Παράθεση από: "nektarios 1451"
Για δειτε λιγο τι εχει η 50 εμεινε μονο με σημα
Έχουν γυρίσει σε mpeg4!
Και όμως όχι, συνεχίζουν κανονικά σε MPEG2!
Γενικά όλες αυτές τις μέρες δεν έγινε ουδεμία αλλαγή!
Ούτε σταμάτησε, ούτε μαύρο έριξε (εκτός των γνωστών που ήταν από πριν), γενικά δεν άλλαξε τίποτα!
Screencap πριν δύο λεπτά!

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Κατερίνη
Στις 2 τηλεοράσεις που έχω με mpeg2 μου βγάζει μη υποστηριζόμενη εικόνα!!Ενώ με mpe4 παίζει κανονικά το α' με μπάρες ενώ μέχρι και πρίν 3μέρες έπαιζαν κανoνiκά και στις mpeg2!

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Παράθεση από: "ikulias"
Ηλία τα 20 KW για ψηφιακό είναι πολύ.
   :evil:

εδω εγινε το μπερδεμα
Λογικα ο ικulias ηθελε να πει ότι οι βούλγαροι βγαινουν με πολλα κιλοβατ και δεν μπορει να τα βγαλει περα στο σημα απο την digea γιαυτο εχει προβληματα η 25
GATE 7
Rock Tuesdays στον Αμβρακια fm στις 21:00 Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
Παράθεση από: "mcelliot_g"

Συγνώμη κιόλας αλλά πού φαίνεται στην εικόνα ότι η εκπομπή γίνεται σε mpeg2 ; Το έχω και γω το alt dvb και το σε τι mpeg εκπεμπει το δειχνει με δεξί κλικ στο καναλι στη λίστα -> Edit Channel...
by the way Ηλία τι ρύθμιση έχεις κάνει και λειτουργεί το bitrate; Γιατί σε μένα είναι κολλημένο στα 10mbits!!

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "silver"

Συγνώμη κιόλας αλλά πού φαίνεται στην εικόνα ότι η εκπομπή γίνεται σε mpeg2 ; Το έχω και γω το alt dvb και το σε τι mpeg εκπεμπει το δειχνει με δεξί κλικ στο καναλι στη λίστα -> Edit Channel...
by the way Ηλία τι ρύθμιση έχεις κάνει και λειτουργεί το bitrate; Γιατί σε μένα είναι κολλημένο στα 10mbits!!

Στα MPEG4 κανάλια γράφει AVC στο βίντεο!

Για το bitrateviewer δεν έχω κάτι υπόψιν, όμως πρέπει να είναι θέμα του τι πληροφορία στέλνει η ΕΡΤ! To 10000 το έχω και εγώ και στις δύο συχνότητες της ΕΡΤ, η 50 όμως βγάζει κανονικά το bitrate, μάλιστα όταν ξεκίνησε σαν PGM1,2 κλπ έβγαζε ξεχωριστό bitrate εικόνας και ήχου σε κάθε κανάλι και ας έδειχναν μαύρο τα τρία από τα τέσσερα!

@cocu
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι έχει αλλάξει φίλε μου, σε μένα είναι όλα ίδια, αλλά και στον XORO του γαμπρού μου επίσης (λειτουργεί σαν MPEG2 η 50)! Όμως παρατήρησα ότι πλέον αν βάλω να σκανάρει την 50 το ALTDVB βγάζει lock error, παρόλο που το απεικονίζει ως κανονικό MPEG2 το PGM1 που είχε από παλιότερα περασμένο!
Το ίδιο και το SmartDVB! Γράφει no data arrived!
Άρα αν άλλαξε κάτι, μάλλον αυτό είναι το NIT του mux ή κάτι άλλο και δεν μπορούν κάποιοι δέκτες να το κατεβάσουν!
MPEG4 πάντως δεν είναι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! :wink:
Να σε ρωτήσω παρεμπιπτόντως, έχεις παρατηρήσει κάποια μείωση στο σήμα στην 25 σε σχέση με την 29 της Digea, αν δεν κάνω λάθος λάμβανες ασθενώς το βουλγάρικο αλλά και τον ALPHA από Πήλιο πριν!

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
Πάντως κάτι πρέπει να έχει αλλάξει στην 50!Αυτό έχει 3μέρες!Για την 25 δεν έχω παρατηρήσει κάτι!Όπως ήταν έτσι είναι και τώρα και έιναι και το πιό ισχυρό από όλα τα φηφιακά όπως είχα αναφέρει και πιό παλιά!Και με την κεραία που έχω γυρισμένη Πήλιο υπερκαλύπτει και τον Alpha και το btv!

Αποσυνδεδεμένος ikulias

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2010
Έχει  δίκιο ο Νεκτάριος  το λάθος  ξεκίνησε από μένα και δεν το πρόσεξα  συνονόματε έχεις δίκιο. Ηλία σε δοκιμή που κάναμε για να δούμε ένα αναλογικό με ένα ψηφιακό στη ίδια συχνότητα  το ψηφιακό έπαιζε κανονικά μήπως το πρόβλημα είναι από Digea.

Υ.Γ  το αναλογικό είχε μεγαλύτερη στάθμη από το ψηφιακό και έπαιζε κανονικά .

• SatLeo Legend
Το θέμα όμως είναι πόσο είναι αυτό το κατώφλι, αν το MPEG4 είναι πιο επιρρεπές σε παρεμβολές αναλογικών και τι παραμέτρους πρέπει να έχει η ψηφιακή εκπομπή ώστε να θωρακίζεται απέναντι στις αναλογικές και να δίνει C/N τέτοιο που να παίζει απροβλημάτιστα ακόμα και με μεγάλη διαφορά ισχύος ανάμεσα στα δύο φέροντα (αναλογικό/ψηφιακό)!
Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και το διάγραμμα κάλυψης και το πόσο ισχύ δίνει η Digea στις απομακρυσμένες από το Χορτιάτη περιοχές?
Έγιναν μετρήσεις στη Βέροια, έχει ρυθμιστεί το σήμα σωστά ώστε να ακτινοβολείται το ανάλογο προς εκείνη την περιοχή?
Είναι η εκπεμπόμενη ισχύς επαρκής?
Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, εξάλλου η δουλειά κρίνεται μόνο εκ του αποτελέσματος?
Τι να το κάνει ο τηλεθεατής όταν η Digea θεωρεί ότι έχει ΤΟΥΣ πομπούς και ΤΙΣ ρυθμίσεις και ουσιαστικά δεν μπορεί να δει?

Αποσυνδεδεμένος _andr3as

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
Δηλαδή το ερώτημα είναι: Η Digea που ΤΟΣΟ μας διαφήμισε την καλύτερη ψηφιακή εικόνα και μας έβαλε να πάρουμε τους δεκτες mpeg4 με το έτσι... (χωρίς να γίνει μία δημοσκόπιση αν όλη η Ελλάδα θέλει να αχρηστέψει και τους παλιούς δέκτες και τις τηλεοράσεις με ενσωματωμένο mpeg2-DVB-T) - γιατί δεν έχει μια αξιοπρεπή ισχύ σήματος και βλέπουμε όλη την ώρα πιξελιάσματα (και εγώ συγκεκριμένα στην περιοχή μου βλέπω τα μισά κανάλια)?
Γιατί τουλάχιστον δε βγαίνει να κάνει μια ανακοίνωση ότι "ρε παιδιά την ξέρουμε την κατάσταση και θα κάνουμε κάτι γι'αυτό ή δεν θα κάνουμε κάτι γι αυτό... και ασχολείτε με τα αυτοκόλλητα που θα κολάνε στους δέκτες τους τα καταστήματα!!!!
Sorry αν φεύγω εκτός θέματος άλλα ΕΛΕΟΣ!!! Η Βούλγαροι έχουν δυνατότερο σήμα στην ΒΕΡΟΙΑ από την DIGEA (Χορτιάτη???)
Και τέλος το mpeg2 που έβλεπα τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ΣΠΟΡ+ ήταν μια χαρά σε ποιότητα (άψογο), ειδικά σε σχέση με το ψηφιακό mpeg4 του m.tv....
Και πάλι συγνώμη για το ζάλισμα...

Αποσυνδεδεμένος ikulias

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2010
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Το θέμα όμως είναι πόσο είναι αυτό το κατώφλι, αν το MPEG4 είναι πιο επιρρεπές σε παρεμβολές αναλογικών και τι παραμέτρους πρέπει να έχει η ψηφιακή εκπομπή ώστε να θωρακίζεται απέναντι στις αναλογικές και να δίνει C/N τέτοιο που να παίζει απροβλημάτιστα ακόμα και με μεγάλη διαφορά ισχύος ανάμεσα στα δύο φέροντα (αναλογικό/ψηφιακό)!
Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και το διάγραμμα κάλυψης και το πόσο ισχύ δίνει η Digea στις απομακρυσμένες από το Χορτιάτη περιοχές?
Έγιναν μετρήσεις στη Βέροια, έχει ρυθμιστεί το σήμα σωστά ώστε να ακτινοβολείται το ανάλογο προς εκείνη την περιοχή?
Είναι η εκπεμπόμενη ισχύς επαρκής?
Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, εξάλλου η δουλειά κρίνεται μόνο εκ του αποτελέσματος?
Τι να το κάνει ο τηλεθεατής όταν η Digea θεωρεί ότι έχει ΤΟΥΣ πομπούς και ΤΙΣ ρυθμίσεις και ουσιαστικά δεν μπορεί να δει?

Ηλία πράγματι με τέτοια ισχύ που βγαίνουν οι Βούλγαροι  το βλέπω λίγο δύσκολο .Το ερώτημα το δικό σου και το δικό μου είναι  αν έγιναν σωστές ρυθμίσεις στα μηχανήματα .(linear, τα πάνελ εκπομπής  αν έχουν τοποθετηθεί σωστά για το διάγραμμα ακτινοβολίας). Ο χάρτης κάλυψης που μας δείχνουν ανταποκρίνεται σε αυτά που λέει  δηλ. έγιναν μετρήσεις    για την κάλυψη  του ψηφιακού σήματος  ή απλά ανάρτησαν στο site  το χάρτη για τα μάτια του κόσμου.

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
    • http://www.ikusi.gr
Σιγά μην έκαναν μετρήσεις Ηλία - από χάρτες έβγαλαν τα διαγράμματα κάλυψης. Υπολόγισαν ισοϋψείς καμπύλες, συν την καμπυλότητα της γής και τα δημοσίευσαν ...

Πάντως για τις δοκιμές παρεμβολών αναλογικού - ψηφιακού και ψηφιακού - ψηφιακού που κάναμε σε ελεγχόμενο περιβάλον, δεν χρησιμοποιήσαμε MPEG4 στο σεμινάριο της Λάρισας, γιατί ... δεν είχαμε MPEG4.
Την προηγούμενη στη Θεσσαλονίκη όμως στο αντίστοιχο σεμινάριο, είχα ρίξει μια ματιά και στη συμπεριφορά του MPEG4, η οποία σε γενικές γραμμές ήταν ανάλογη με αυτή στο MPEG2.

Για να καταλάβουν και όσοι δεν γνωρίζουν το ιστορικό, το σήμα MPEG4 της δοκιμής προερχόταν από την εκπομπή της Digea, είχε περάσει όμως από regenarator (αναγεννητή) ψηφιακού σήματος, δηλαδή COFDM σε ASI και μετά ξανά σε COFDM. Για αυτό το λόγο το MER ήταν πάντα πολύ καλό (34 db).
Το αντίστοιχο σήμα σε MPEG2, προερχόταν από τοπική πολύπλεξη/διαμόρφωση και φυσικά είχε και πάλι πολύ ψηλό MER (34 db).

Το γενικό σημπέρασμα όσο αφορά τις παρεμβολές μεταξύ όλων των συνδιασμών, είναι ότι όλοι οι παράμετροι της διαμόρφωσης (guard interval, code rate, κλπ) παίζουν ρόλο κατά πόσο "σκληρό" γίνεται ένα σήμα στις παρεμβολές, όμως τον σημαντικότερο ρόλο τον παίζει το constellation.
Όσο μικρότερο το constellation τόσο καλύτερα, με το 64QAM να δείχνει πολύ αδύναμο.
Γενικά πάντως, το 16QAM που χρησιμοποιείται στις υφιστάμενες εκπομπές, είναι αρκετά ανθεκτικό σε παρεμβολές από άλλο ψηφιακό ίδιου constellation και πάρα πολύ ανθεκτικό σε παρεμβολές από αναλογικό κανάλι.
Είναι χαρακτηριστικό αυτό που είπε παραπάνω ο Ηλίας: Το ψηφιακό άνοιγε κανονικά και χωρίς παγώματα, ακόμα και με το αναλογικό λίγο ισχυρότερο!!!
Θανάσης Κυριακόπουλος

Αποσυνδεδεμένος adam74

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2009
Παράθεση από: "ikulias"
Ηλία πράγματι με τέτοια ισχύ που βγαίνουν οι Βούλγαροι  το βλέπω λίγο δύσκολο .Το ερώτημα το δικό σου και το δικό μου είναι  αν έγιναν σωστές ρυθμίσεις στα μηχανήματα .(linear, τα πάνελ εκπομπής  αν έχουν τοποθετηθεί σωστά για το διάγραμμα ακτινοβολίας). Ο χάρτης κάλυψης που μας δείχνουν ανταποκρίνεται σε αυτά που λέει  δηλ. έγιναν μετρήσεις    για την κάλυψη  του ψηφιακού σήματος  ή απλά ανάρτησαν στο site  το χάρτη για τα μάτια του κόσμου.

Πάντως στο Ζαγκλιβέρι θεσσαλονίκης ενώ σύμφωνα με το χάρτη είναι εντός στην πράξη δεν υπάρχει ίχνος σηματος.

• SatLeo Legend
Αδάμ στο 25 βγαίνει καθόλου το Βουλγάρικο στο Ζαγκλιβέρι?
Χρειάζομαι αυτή την πληροφορία για να διασταυρώσω κάποια πράγματα περί ψηφιακής!

Αποσυνδεδεμένος adam74

• Νέο Μέλος
  • *
Βγαίνει, όχι ισχυρά αλλά βγαίνει. Στο διπλανό χωριο Αδάμ που είμαι εγώ το σήμα του είναι καλύτερο. Όπως βγαίνει και το άλλο βουλγάρικο στο 42.

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: θεσσαλονικη
Εχουμε κανα νεο για το δευτερο πακετο της ΕΡΤ και για το χαλι που συνεχιζεται κανονικα με μια ψιχαλα στην 29 της digea απο το φιλλιπειο;

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Τόπος: θεσσαλονικη
Αυτη τη στιγμη χωρις βροχη στη νεαπολη η 29 ανεβοκατεβαινει απο το 25 στο 97 και παλι πισω τα υπολοιπα κολλημενη η πιοτητα σηματος στο 97.Που παμε!!!!!!

• SatLeo Legend
Τα στήσανε, τα παρατήσανε!!!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!! :twisted:

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
Αυτή την στιγμή στην συχνότητα 59 παίζουν ψηφιακά τα Ch9, Τime, ΤV Thessaloniki, και XTV!!Πάροχος digital union!!Στην Κατερίνη ικανοποιητικό σήμα!Το χαμηλότερο όμως από όλα!Άντε και η 31 με MTV+ αν και να δούμε πώς θα υπερκαλύψουν το Mega από το Πήλιο...

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
φιλε cocu, πες μας και το Κ.Ε  απο που παιζουν τα ψηφιακα στην 59;

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
Πιθανόν Χορτιάτη!!Αν μπορεί κάποιος από Θεσ/νίκη που τον καλύπτει το Φιλίππειο μήπως εκπέμπει από εκεί ή και από εκει να μας πεί!

• SatLeo Legend
Γκαμώτι!!! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
Στις δυτικές μόνο με 6% σήμα που να κατέβουν?
Θα δοκιμάσω αύριο στην αδελφή μου!
Κανένα screenshot είναι εύκολο?
Μόνο Χορτιάτη βγαίνουν και πρέπει να έχουν πολύ χαμηλό σήμα για να μην τα λαμβάνω έστω με σπασίματα!

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
Τώρα παίζει μόνο το ΤΙΜΕ!Τα άλλα έχουν μαύρη εικόνα!Σε mpeg2 είναι!
Σε περίπτωση που βγάλουν εικόνα θα ανεβάσω![/url]
Δεν έχει πάντως και την καλύτερη εικόνα!Λίγο σκούρο είναι!

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
αν εκπεμπουν απο χορτιατη σιγουρα το σημα ειναι χαμηλο, γιατι εγω δεν εχω καθολου σημα ουτε καν οριακο που θα επρεπε να ειχα, η μπωρει να παιζουν απο αλλο Κ.Ε

• SatLeo Legend
Cocu ενδεικτικά, τι σήμα σου δίνει σε σχέση με τη digea και την ΕΡΤ?
Αχιλλέα το σήμα αυτό είναι μακράν χαμηλότερο από τα υπόλοιπα, το είπαμε ήδη!
Αν σου έρχεται οριακά η digea και η ΕΡΤ πώς περιμένεις να σου έρθει αυτό?
Από Χορτιάτη είναι πάντως 100%!

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
ηλια δεν περιμενω να μου βγαλει σημα αφου το σημα ειναι χαμηλο, εκτος και αν δωσουν γκαζια στο σημα

Αποσυνδεδεμένος lpapachr

• Αρχάριο μέλος
Από Ν. Επιβάτες πολύ χαμηλό σήμα. 39-41 στο dvbviewer.
Ενδεικτικά η digea στον 89-91.

Και ένα screenshot εδώ..

Αποσυνδεδεμένος denis1276

• Νέο Μέλος
  • *
Θεσσαλονίκη κέντρο στην Αριστοτέλους με 0%/10dB έχω μαύρη οθόνη στα 59 σε όλα εκτός από το TIME που παίζει με εκκωφαντικό ήχο και μάπα εικόνα.

Αποσυνδεδεμένος papadvasil

• Αρχάριο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απο Ευοσμο μονο το ΤΙΜΕ και εκεινο πολυ χαλια στη 59...ΤV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤVΧ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ 9 μαυρο...
VASILIS

* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:54)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 27/11/2024 (15:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:02)
* Απ: Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (13:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:56)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (12:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (11:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (11:24)
* Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (08:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (07:36)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (07:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (21:31)
* Απ: Intelsat 15 @ 85.2E (αναφορές - λήψεις)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:42)
* Απ: Express 80 @ 80° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:37)
* Απ: Intelsat 17 @ 66E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:31)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:39)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:34)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:33)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:28)