Συγνώμη κιόλας αλλά πού φαίνεται στην εικόνα ότι η εκπομπή γίνεται σε mpeg2 ; Το έχω και γω το alt dvb και το σε τι mpeg εκπεμπει το δειχνει με δεξί κλικ στο καναλι στη λίστα -> Edit Channel...
by the way Ηλία τι ρύθμιση έχεις κάνει και λειτουργεί το bitrate; Γιατί σε μένα είναι κολλημένο στα 10mbits!!
Στα MPEG4 κανάλια γράφει AVC στο βίντεο!
Για το bitrateviewer δεν έχω κάτι υπόψιν, όμως πρέπει να είναι θέμα του τι πληροφορία στέλνει η ΕΡΤ! To 10000 το έχω και εγώ και στις δύο συχνότητες της ΕΡΤ, η 50 όμως βγάζει κανονικά το bitrate, μάλιστα όταν ξεκίνησε σαν PGM1,2 κλπ έβγαζε ξεχωριστό bitrate εικόνας και ήχου σε κάθε κανάλι και ας έδειχναν μαύρο τα τρία από τα τέσσερα!
@cocu
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι έχει αλλάξει φίλε μου, σε μένα είναι όλα ίδια, αλλά και στον XORO του γαμπρού μου επίσης (λειτουργεί σαν MPEG2 η 50)! Όμως παρατήρησα ότι πλέον αν βάλω να σκανάρει την 50 το ALTDVB βγάζει lock error, παρόλο που το απεικονίζει ως κανονικό MPEG2 το PGM1 που είχε από παλιότερα περασμένο!
Το ίδιο και το SmartDVB! Γράφει no data arrived!
Άρα αν άλλαξε κάτι, μάλλον αυτό είναι το NIT του mux ή κάτι άλλο και δεν μπορούν κάποιοι δέκτες να το κατεβάσουν!
MPEG4 πάντως δεν είναι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
Να σε ρωτήσω παρεμπιπτόντως, έχεις παρατηρήσει κάποια μείωση στο σήμα στην 25 σε σχέση με την 29 της Digea, αν δεν κάνω λάθος λάμβανες ασθενώς το βουλγάρικο αλλά και τον ALPHA από Πήλιο πριν!