1.) Η 50UHF στην μεταβατική ορίστηκε από Σίβρι/Φιλίππειο, όμως στην ψηφιακή μετά το switch off μεταφέρεται Χορτιάτη.
Ναι σαφώς και μίλησα καθαρά για τη μεταβατική, το τονίζω κιόλας! Μετά το switch off γίνεται SFN και με άλλα Κ.Ε.
2.) Ο ορισμός των ψηφιακών συχνοτήτων στα περιφερειακά γίνεται από το ΕΣΡ μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων.
Κάτι που πολύ αμφιβάλλω αν έκανε το 4Ε στη συγκεκριμένη φάση, εξάλλου το όλο θέμα έχει κολλήσει στη σύσταση εταιριών που θα αναλάβουν να εκπέμπουν τέσσερα κανάλια σε μία συχνότητα! Δεν ακούσαμε πουθενά για αποκλειστική χρήση ολόκληρου stream από ένα μόνο κανάλι!
3.) Ως πάροχος εμφανίζει την ΑΒΕ NETWORK με ένα κανάλι.
Γιατί πολύ απλά όταν χρησιμοποιούμε έναν εξοπλισμό καλό είναι να πειράζουμε και λίγο τις ρυθμίσεις, μην τις αφήνουμε μόνο στις εργοστασιακές!
Προσωπικά μου άρεσε η κίνηση αν και σχετικά αναμενόμενη και η πρωτιά της Θεσσαλονίκης, δεν μου άρεσε όμως ο χρόνος που έγινε και ο τρόπος και ειδικά το πώς μεθοδεύτηκε η κατάληψη της συγκεκριμένης συχνότητας!
Και μιλάω για το συγκεκριμένο κανάλι και ένα ακόμα τοπικό πολύ "αγαπημένο" μου που ξεσηκώθηκε να κάνει κάτι αντίστοιχο.....