Προσωπικά λαμβάνω χάλια το Time από Χορτιάτη αναλογικά, λόγω προβληματικής περιοχής (περιοχή Άνωθεν Ασύλου Σταυρούπολης στα όρια με την Πολίχνη απέναντι από το ΨΝΘ)!
Όμως έχω άμεσες προσβάσεις για σύγκριση με το ψηφιακό από καταπληκτική λήψη που κάνει κολλητός μου φίλος στο κέντρο με άμεση επαφή με το Χορτιάτη και όλα μέσω κάρτας TV!
Στην αναλογική του μορφή το Time είναι ευδιάκριτα πιο ευκρινές στα άκρα των γραμμάτων επί της οθόνης, ενώ στο ψηφιακό εκτός από τη διάχυτη θολούρα βλέπω και μια μικρή διακύμανση στο σήμα της εικόνας σαν να το λαμβάνει μια κεραία από Χορτιάτη αναλογικά και λόγω του αέρα το σήμα μεταβάλλεται!
Κάτι που λέει ότι συνεχίζει να είναι μέσω RF και αναρωτιέμαι γιατί δεν σας στέλνει το σήμα μέσω link όπως κάνει από τα στούντιο προς τον πομπό του Χορτιάτη! Γιατί αν σας στέλνει link, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σίγουρα!
Από την άλλη βέβαια, κανάλι τηλεαγορών είναι, δεν νομίζω κανείς να κόπτεται και τόσο, αλλά αν μπορεί να υπάρξει βελτίωση γιατί να μην υπάρξει?
Τέλος για τις δυτικές επειδή λόγω hobby ξέρω σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα άκρως προβληματικά σημεία, μπορώ να σας πω ότι αν δεν μπει SFN στο Φιλίππειο είναι πάρα πολλές οι περιοχές που το σήμα του Χορτιάτη δεν θα περάσει όσο ισχυρό και αν είναι! Για να καλυφθούν όμως άψογα τα σημεία αυτά από το Φιλίππειο δεν επαρκούν τα 60 watt (περίπου 200 watt eirp) που έβαλε η digea, αυτό είναι τσεκαρισμένο 100%!