Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]
  • Πεμ 28 Νοε 2024, 01:09
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  (Αναγνώστηκε 553617 φορές)

0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Για τσεκάρισε, μήπως έχεις κάψει το front-end του αποκωδικοποιητή σου, γιατί πολύ παράξενα μου τα λες. Eκτός αν η κεραία της digea έχει γίνει φουφού για να ψήνεις κάστανα, δηλαδή δεν εκπέμπει και λειτουργεί σαν dummy load, ή της έχουν δώσει λάθος κλήση προς τα επάνω.

Εγώ με 25 W rms και ένα πάνελ με 11,8 db gain (336 W erp) πήγαινα στα 60 χιλ. απόσταση, από το Χλωμό στην Λαμία με στάθμη πεδίου  41dbμV/m μετρημένη σε πεδιόμετρο Rover DL-4, με δίπολο κεραία και με πολύ καλή ποιότητα. Με yagi 12 db gain, με έπιανε μια χαρά ο δέκτης ενός συνεργάτη μου.
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Από τα παραπάνω συμπέρανες ότι έχω συγκρίνει τις λήψεις μόνο με έναν αποκωδικοποιητή? Έρχεται καλό σήμα λέω αλλά μπορούσε να είναι και ισχυρότερο!
Επαναλαμβάνω, τα νούμερα δόθηκαν στην ημερίδα της digea, και από τις συγκρίσεις σε μία πλειάδα διαφορετικών δεκτών σε διάφορα σημεία των δυτικών προκύπτει ότι αυτό επαληθεύεται μιας και πουθενά σχεδόν το σήμα δεν βαράει κόκκινο, είναι ισχυρό μεν αλλά όχι πανίσχυρο! Αυτό λέω πιο πάνω!
Και ξαναλέω ότι μπορείτε αναπάσα στιγμή να έρθετε σε κάποιες από τις προβληματικές περιοχές των δυτικών (χωρίς οπτική με Χορτιάτη) και να κάνετε μετρήσεις και μόνοι σας, εγώ και που τα αναφέρω τεχνικός δεν είμαι, απλός χομπίστας των λήψεων είμαι! Τα νούμερα θα μιλήσουν σωστά και θα επαληθεύσουν ή θα διαψεύσουν τα λεγόμενά μου! Απλά πράγματα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Αν είναι όπως μου γράφεις καλός ο αποκωδικοποιητής σου, σύμφωνα πάλι με αυτά που γράφεις, οι κεραία τους είναι για πέταμα.

Ηλία μου, εμάς δεν μας ενδιαφέρει να μετρήσουμε την digea, αλλά τις δικές μας εκπομπές. Άντε το πολύ να κάνουμε κάποια σύγκριση. Αυτοί που έχουν τα γένεια έχουν και τα χτένια. Σου απήντησα μόνο και μόνο επειδή σε είδα προβληματισμένο.

Εκείνο πάντως που με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι ότι ενώ θέλω να έλθω στην Θεσσαλονίκη για να βοηθήσω τα παιδιά στις ρυθμίσεις, δεν έχω τον χρόνο.

• SatLeo Legend
Φυσικά και καλά κάνεις! Ίσα ίσα δεν φαντάζεσαι και πόσο πολύ ΕΚΤΙΜΩ το χρόνο σου και την προθυμία σου να γράφεις και να απαντάς στους απλούς τηλεθεατές! Δυστυχώς οι συνάδελφοί σου που έχουν το ίδιο σκεπτικό μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού!
 :(
Φυσικά οι μετρήσεις της Digea θα είναι για σύγκριση και μόνο, το ότι η δουλειά τους χωλαίνει στα σημεία το ζούμε καθημερινά, ειδικά εμείς των δυτικών!
Θλίβομαι που δεν μπορείς να ανέβεις Θεσσαλονίκη, θα ήθελα πολύ να βρεθούμε και από κοντά να μιλήσουμε!
Όμως μπορείς να ενημερώσεις τους συναδέλφους που έχουν ανέβει για τη συζήτησή μας!
Και αν έγινε όλη η συζήτηση είναι γιατί ως χομπίστας των λήψεων με αμέτρητες ώρες περπατήματος σε σημεία που κανείς δεν φαντάζεται το μόνο που θέλω είναι να φτάσετε ακόμα και στα δυσκολότερα!
Και αυτό θα το πετύχετε αν μεταξύ των άλλων προσέξετε τα εξής τρία σημεία
1. ΦΟΥΛ ισχύ στο Χορτιάτη
2. ΠΑΝΕΛ προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις, ειδικά προς τα βορειοανατολικά του νομού που το σήμα σας θα τα βρει σκούρα με το τέρας της ΝΕΤ από Παγγαίο
3. Ισχύς πολύ άνω των 60 watt στο SFN από Φιλίππειο!
Δεν είμαι τεχνικός, θα το πω για πολλοστή φορά και ούτε θα σας πω πώς να κάνετε τη δουλειά σας, προς Θεού! Όμως ακούστε και έναν απλό τηλεθεατή, δεν θα χάσετε! :D

Αποσυνδεδεμένος cocu

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Κατερίνη
Παράθεση από: "epsilon"
Επίσης μας ενδιαφέρουν αναφορές από μακρινές περιοχές, όπως η Βέρροια.
Κατερίνη πάντως η λήψη είναι τέλεια!Έχει πολύ δυνατό σήμα!Για την εικόνα του Time σε σχέση με την αναλογική τα χρώματα είναι λίγο πιο ξεθωριασμένα και ο ήχος πολύ πιο δυνατός και είναι σαν να βουίζει!
Και επίσης άσχετο με αυτό πότε επιτέλους θα διορθώσουν τον ήχο από το Ρικ ψηφιακό στην 56;Συνέχεια διακόπτεται!Έχει τουλάχιστον 2 εβδομάδες!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Παράθεση από: "epsilon"
Γειά σας παιδιά. Αυτό που γράφεις φίλε μου δεν το κατάλαβα.  Δεν παίζουμε ναι μεν με πλήρη ισχύ ακόμη, αλλά είναι σταθερή. Σου ανεβοκατεβαίνει η ισχύς στον δέκτη σου? Εξήγησέ μου σε παρακαλώ καλύτερα τι εννοείς και από ποια περιοχή λαμβάνεις. Η κεραία χρειάζεται μια μικρή διόρθωση, αλλά τις επόμενες ημέρες θα φτιαχτεί και αυτό.

Γειά σου Epsilon, τα στιγμιαία πάνω κάτω στις τιμές είναι κάτι που δεν γινόταν πριν (δυτική είσοδο πόλης). Κάτι ανάλογο έκανε παλαιότερα ο ψηφιακός του 4Ε (μπάρες) στην 50UHF, όμως διορθώθηκε. Ούτε αυτή η τετράδα έχει ψηφιακό πρόγραμμα προς το παρόν.

* Σήμερα το strength είναι από 41% εώς 45%.

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: θεσσαλονικη
Συμφωνα με τους χαρτες η παραλια οφρυνιου και λιγο πιο πανω γυρω στα 500  μετρα που εχω σπιτι καλυπτεται απο τη digea αλλα το σαββατοκυριακο που ημουν εκει  ειχα στο δεκτη μου 69% σημα στην 25 63% στην 29 αλλα η πιοτητα ανεβοκατεβαινε ασταματητα απο το 54 στο 95 και παλι πισω.Στα ψηφιακα της ερτ εχω 78% σημα και πιοτητα 98% σταθερα γι'αυτο πιστευω οτι το συστημα μου ειναι οκ.Εχουμε καμια αναφορα απ΄ την περιοχη για να μην τρωω τις ωρες μου αδικα στην ταρατσα ψαχνοντας να βρω τι φταιει;

• SatLeo Legend
Υπάρχει μία περίπτωση να μην έχουν βάλει αρκετά πάνελ προς Οφρύνιο, όπως η ΕΡΤ ή το πιθανότερο την 29 να την παρεμβάλλει κάποια τοπική αναμετάδοση ενός καναλιού στην περιοχή!
Πρέπει να δεις αν στο 29 φαίνεται κάτι αναλογικά!
Επίσης πρέπει να κεντράρεις σωστά την κεραία προς Χορτιάτη! Αυτό θα γίνει αν συντονιστείς στο κανάλι 51 του Star! Αν με μικρορύθμιση της κεραίας πετύχεις όσο το δυνατόν λιγότερες παρεμβολές στο 51, τότε θα έχεις και το μέγιστο σήμα από Χορτιάτη στην Τούζλα!
Περιμένουμε και μία πλήρη αναφορά αναλογικών και ψηφιακών λήψεων από εκεί! :D

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Μαλλον δεν εχουν βαλει αρκετα panel γιατι την εχω κεντραρει την κεραια με το σταρ στο 51 με τις λιγοτερες παρεμβολες και η 29 αναλογικα ειναι τελειως κενη.Οταν θα ξαναπαω θα κανω μια αναφορα για συχνοτητες αν και η tv εκει ειναι με μπαρα αλλα βαλω το διαμορφωτη και θα τα βρω.Αν βαλω μεγαλυτερο ενισχυτη θα'χω κανα κερδος;

• SatLeo Legend
Αν βάλεις ενισχυτή με μεγαλύτερο κέρδος η απάντηση είναι μπορεί ναι, αλλά μάλλον όχι! Συνήθως οι ενισχυτές μπουκώνουν τη μπάντα με αποτέλεσμα να χάνεται το ψηφιακό σήμα! Εγώ θα έλεγα αποδοτικότερη κεραία χωρίς ενισχυτή ή όσο χαμηλότερου θορύβου γίνεται!
Όσο για τις μπάρες μη σε νοιάζει, βάλε τη σειρά με την οποία εμφανίζονται τα κανάλια και πόσο καθαρά λαμβάνονται (βασικό)! Στην Τούζλα ενώ θα μπορούσαν να βγαίνουν όλα κρύσταλλο του Χορτιάτη, μερικά μεγάλα κανάλια δεν έχουν σωστά διαγράμματα και δεν έχουν πάνελ προς τα εκεί και έτσι βλέπεις κρατικά, MEGA & ANT1 (και την τελευταία φορά που πήγα πριν δυο χρόνια Βουλή και ΣΚΑΪ) με κρυστάλλινη εικόνα λες και είναι δίπλα στους πομπούς και τα άλλα να είναι από μέτρια ως πολύ χάλια!

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Ετσι και χειροτερα οπως τα ξερεις ειναι.Κρατικα MEGA,ANT1,SKAI,ΒΟΥΛΗ,4Ε τζαμι ALTER ανυπαρκτο STAR με παρεμβολες που γινονται εντονοτερες το βραδυ και ALPHA με τοση παρεμβολη που δεν βλεπεται με τιποτα.Θα δοκιμασω εναν μεγαλυτερο ενισχυτη που εχω ετσι κι'αλλιως και αν δε γινει τιποτα αλλαζουμε κεραια γιατι αυτον τον καιρο δεν παιζουν και πολλα φραγκα για τετοια.Ετσι κι'αλλιως τοσο καιρο απο nova βλεπω και ειπα τωρα που παιζουν τα ψηφιακα ν'ασχοληθω με το θεμα πιο πολυ για να δω τι γινεται στην περιοχη και λιγοτερο γιατι το χρειαζομαι.Τρελλα βλεπεις!!!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Παράθεση από: "mamouni"
Αν βαλω μεγαλυτερο ενισχυτη θα'χω κανα κερδος;

Πρώτα χρειάζεσαι καλή κεραία και αν υπάρχει ήδη μπορείς να βάλεις ρυθμιζόμενο ενισχυτή για τα UHF.

• SatLeo Legend
Κι εγώ είμαι της άποψης της καλής και αποδοτικής και προπάντων πολύ κατευθυντική κεραία και δευτερευόντως ενισχυτής με προοδευτική ενίσχυση!
Και ίσα ίσα αξίζει να ψαχτείς ψηφιακά αν έχεις τη NOVA μόνο για να βλέπεις τα ελληνικά κανάλια! Ευκαιρία να την κόψεις και να γλιτώσεις και χρήματα!

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εχω τη televes dat 45  και ελεγα να παρω την 75 αν δεν γινει τιποτα με τον ενισχυτη  που λεω να βαλω που ετσι κι'αλλιως τον εχω ο οποιος ειναι ρυθμιζομενος ιστου με 39db ενισχυση στα uhf και εξοδο 114 ενω αυτος που εχω τωρα ειναι ρυθμιζομενος ιστου με 24db στα uhf κια εξοδο 98.Οσο για τη nova την καρτα μονο μεταφερω οταν παω εκει απο το σπιτι.Κι'εγω πιστευω οτι με αποδοτικοτερη κεραια θα δουλεψει καλυτερα αλλα προς το παρων δεν περισευουν χρηματα για τετοια.

• SatLeo Legend
Αν έχεις τη 45άρα televes, δεν νομίζω η 75άρα να σου δώσει κάτι παραπάνω, τέσπα δες τι θα γίνει με τον ενισχυτή και πες μας!

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Ξεκίνησε τo Χαλκιδική TV (promo trailer, Xtv-Digital) ψηφιακά σε Θεσσαλονίκη & Κεντρική Μακεδονία, στην 59UHF από Χορτιάτη.

• SatLeo Legend
Ώπα??
Άλλον περιμέναμε και άλλος μας ήρθε?
Κάτι όμως γίνεται πάλι με την 59, έχει πέσει πάλι η ισχύς? Γιατί δεν έχω καθόλου σήμα ξαφνικά!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Ναί ήταν κλειστή, μόλις επανήλθε στο 47% - 48%.

• SatLeo Legend
Ο Χριστός και η Παναγία!!! :shock:  :shock:  :shock:
Τι είναι αυτό το χάλι ρε παιδιά? :?  :?  :?  :?
Θολούρα στο μάξιμουμ, ευκρίνεια μηδέν, χάλια χρώματα και ήχος που βαράει κόκκινο στην υπερδιαμόρφωση!!!
Η εικόνα έχει τα ίδια χάλια και χειρότερα με το Time! :?
O ήχος ναι μεν στέρεο αλλά μπάσο υπερδιαμορφωμένο, ψηλές κάτω από το μηδέν!
Άντε να δούμε πόσο θα το φτιάξουν!

Αποσυνδεδεμένος peter21476

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
Πάντως παιδιά εδώ στην Κατερίνη και πιο συγκεκριμένα στην Βροντού... τον Χορτιάτη τον έχουμε απέναντι και με μεγάλη οπτική επαφή την 59 δεν την βλέπουμε καθόλου... 0%... λαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα, 25,26,29,50,56... αλλά απο 59 ούτε ίχνος!
Peter21476

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend

• SatLeo Legend
Σίγουρα έχει! Στο ύψος εκείνο είχα πιάσει ΝΕΤ καμπάνα με την CASIO και μάλιστα στην Ε.Ο! Φανταστείτε τι γίνεται στο υψόμετρο της Βροντούς!
Βέβαια ακόμα η DU παίζει με μισή ισχύ, και αυτός είναι και ο λόγος που φωνάζω ότι πρέπει να γίνει φουλ!

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
όντως εχει τη νετ στο 59, στη βροντού ίσα που φαινοταν στο κινητο.... στο χωριό ούτε για αστείο...
αλλα η αληθεια ειναι ούτε εγω ήξερα πότε ήταν σε λειτουργεια ο πομπός όταν ήμουν στο χωριο... απο ποιοτητα μετρια όταν λειτουργουσε, γυρω στο 70%, την ισχυ δεν μπορουσα να την δω (ήταν αυτος ο δεκτης που δεινει το e-shop)

• SatLeo Legend
Χμμμ, τότε θα έπρεπε να λαμβάνεται η 59, ο cocu τη λάμβανε και πριν αυξήσει σήμα!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Ψηφιακά και το TV Θεσσαλονίκη στην 59UHF με promo trailer.

Ο ήχος παραμένει και εδώ προβληματικός. Tilt στο αριστερό κανάλι, χαμηλός χωρίς πρίμα στο δεξιό.

Αποσυνδεδεμένος peter21476

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2006
ΝΕΤ δεν βλέπουμε στην 59... και ποτέ δεν είχαμε λήψη απο την 59... εκτος απο τις πρώτες μέρες που είχε ξεκινήσει χωρίς βέβαια να έχουμε κανονική λήψη... απλά σαν να έδινε λίγο σήμα στον δέκτη.
Peter21476

Αποσυνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
ισως πρεπει να ξανακανει scan ο φιλος
(ο ηχος στο time φτιαχτηκε?παντα έτσι σφυριζε?)

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Αυτή τη στιγμή η ψηφιακή 59UHF είναι στο 36% (signal strength).

Όταν αυξήσει την ισχύ ενδιαφέρον θα έχει με τον αναλογικό ΣΚΑΙ στην 59UHF τί θα υπερισχύει στις περιοχές όπου λαμβάνεται ο ΣΚΑΙ από Αριδαία.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
Δοκιμαστική κάρτα στο ψηφιακό Channel 9, το TV Θεσσαλονίκη πέρασε στη κανονική του ροή ψηφιακά.

* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 28/11/2024 (01:07)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 28/11/2024 (00:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (20:24)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:54)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 27/11/2024 (15:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:02)
* Απ: Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (13:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:56)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (12:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (11:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (11:24)
* Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (08:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (07:36)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (07:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (21:31)
* Απ: Intelsat 15 @ 85.2E (αναφορές - λήψεις)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:42)
* Απ: Express 80 @ 80° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:37)
* Απ: Intelsat 17 @ 66E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:31)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:39)