Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]
  • Πεμ 28 Νοε 2024, 03:50
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  (Αναγνώστηκε 553689 φορές)

0 μέλη και 39 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Seitman

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Οκτ 2009
Αμέσως εσύ να μας την σπάσεις...  :roll:  :roll:  :roll:

:lol:  :lol:  :lol:

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Αν θες να "ονειρεύεσαι" από το να ενημερώνεσαι, δικαίωμά σου... :roll:  :roll:  :roll:
Έχουμε τεχνική αλλαγή στην ΕΡΤ με ΕΤ1 & ΝΕΤ στα 720Χ576, και ΕΡΑ3 με KOSMOS στα 192kbps!
Η ποιότητα εικόνας αν και ανέβηκε το bitrate δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο, με την ΕΤ3 να παραμένει σε επίπεδο αίσχους! :?
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν κάνουν 192άρια τα ΝΕΤ & ΕΡΑΣΠΟΡ που έχουν και τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα και παίζουν με τα άλλα!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Seitman

• Τακτικό Μέλος
  • **
Πείραγμα ήταν Ηλία φίλε μου...
Φυσικά και μου αρέσει να ενημερώνομαι. Αλλά ακούστηκε καλή φάση!!!
Αλλά και από την άλλη δεν είναι και άσχημα τα όνειρα, σε λογικά πλαίσια πάντα.

Αποσυνδεδεμένος tsoofi

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2010
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Αν θες να "ονειρεύεσαι" από το να ενημερώνεσαι, δικαίωμά σου... :roll:  :roll:  :roll:
Έχουμε τεχνική αλλαγή στην ΕΡΤ με ΕΤ1 & ΝΕΤ στα 720Χ576, και ΕΡΑ3 με KOSMOS στα 192kbps!
Η ποιότητα εικόνας αν και ανέβηκε το bitrate δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο, με την ΕΤ3 να παραμένει σε επίπεδο αίσχους! :?
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν κάνουν 192άρια τα ΝΕΤ & ΕΡΑΣΠΟΡ που έχουν και τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα και παίζουν με τα άλλα!

Και αναβάθμιση σε 64QAM... Πάντως παιδιά, λίγο υπομονή να δείξουμε πριν αρχίσουμε το κράξιμο. Άλλωστε επισήμως μιλάμε για δοκιμαστικές προβολές μέχρι την Δευτέρα 27 του μήνα. Για τα ραδιόφωνα, τα ΝΕΤ και ΕΡΑ-ΣΠΟΡ είναι πιο πολύ ενημερωτικά. Όλη μέρα συζητάνε. Άμα δηλαδή παίζει πρόβλημα με την κατανομή των bit, καλύτερα να κόψουν από εκεί, και να δώσουν στα άλλα που παίζουν μουσική.

Γενικά πάντως η ΕΡΤ το πάει πολύ καλά, και χωρίς να το περιμένει κανείς. Την βλέπω να μας πετάει και το ΕΡΤ HD πριν καν τα ιδιωτικά το γυρίσουν σε 16:9. Άντε, μπας και ξυπνήσουν και οι άλλοι, που απότι φαίνεται το κάνουν μόνο και μόνο λόγο της νομοθεσίας. Καμία έγνοια για εξέλιξη.

• SatLeo Legend
Τα νέα στοιχεία είναι:
QAM64 GI:1/4 LP:1/2 HP:3/4
Εδώ βόλεψε το QAM64 μιας και ελέω ΣΚΑΪ σταμάτησαν τα SFN

Αποσυνδεδεμένος Seitman

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εμένα μου λέει:
Code rate 2/3
Guard interval 1/4
FFT mode 8K
64QAM

Τι είναι τα LP & HP Ηλία?

• SatLeo Legend
Η επίγεια ψηφιακή έχει δύο code rates, ένα high (HP) και ένα low (LP) είναι κάτι σαν το FEC της δορυφορικής!

Αποσυνδεδεμένος Seitman

• Τακτικό Μέλος
  • **

Αποσυνδεδεμένος _andr3as

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
I'm back!!! Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά έπεσε αρκετή δουλίτσα και με "αποσυντόνισε"...
Ώστε Σκόπια... λοιπόν συχνότητα που βρέθηκαν 850Mhz!!!

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Οι ψηφιακές 68UHF (850MHZ) και 69UHF (858MHZ) με 15 και 16 ψηφιακά κανάλια κλειδωμένα σε vιaccess.

Κοίταξε και Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος _andr3as

• Νέο Μέλος
  • *
Δηλαδή για ακόμη μια φορά πρωτοπορούμε...
στην περιοχή της Βέροιας με το χειρότερο σήμα, δηλαδή εκεί που πιάνω τα μισά κανάλια της Digea λαμβάνω το Βουλγάρικο αναλογικά πιο καλά από τα περισσότερα δικά μας και τα ψηφιακά των Σκοπίων!!!
Σε λίγο πιστεύω θα έρθουν και τα τούρκικα που πιάναμε στον Έβρο (όταν ήμουν φαντάρος το 95% το καναλιών ήταν τούρκικα - Δίκαια Έβρου) και μετά θα μας φτάσουν τα Ιταλικά (μακάρι!!!) μήπως και δούμε τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Σε ποιά περιοχή είσαι στην πόλη και υπερισχύει το Β από τα ψηφιακά στην 25UHF?

Αποσυνδεδεμένος _andr3as

• Νέο Μέλος
  • *
Εϊμαι στο "τρίγωνο των βερμούδων" - Αγ. Αντώνιος - Προμηθέας - ΙΚΑ...
Ένα σημείο στο οποίο στο μαγαζί ~100 μέτρα από το σπίτι πιάνω τζάμι τα πάντα αναλογικά και στο σπίτι τα μισά κανάλια δεν βλέπονται (χιόνια, παράσιτα, παρεμβολές, κλπ.)πιο σύγκεκριμενα μένω Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος pkjunior

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Σεπ 2010
Να ρωτησω κατι... γιατι τις 2 πρωτες μερες που βγηκε το 2 μπουκετο της ΕΡΤ εβλεπα κανονικα κ μετα εως και σημερα η εικονα παγωνει με το που βαζω καποιο απο αυτα τα καναλια??

στο info του σηματος του καναλιου μου βγαζει λαθη στο bitrate εως και 2000 και σταθμη σηματος ανεβοκαταβαινει. μηπως το σημα ερχεται πολυ συμπιεσμενο και μπουκωνει?? ειναι κατι αλλο?

εχω SAMSUNG LED UE40C6500 με ενσωματωμενο δεκτη , τα υπολοιπα καναλια τα βλεπω κανονικα...

Σταυρουπολη, Θεσ/νικη

• SatLeo Legend
Καλώς το γείτονα!
Θα ξανασκανάρεις τις συχνότητες και λογικά θα στρώσει! Πιθανότατα η TV σου μπερδεύει την αλλαγή στη διαμόρφωση που έκανε η ΕΡΤ δύο μέρες μετά την έναρξη των κρατικών σε QAM64!
Αλλιώς το βλέπουμε!
Σε ποια περιοχή ακριβώς μένεις?

Αποσυνδεδεμένος pkjunior

• Αρχάριο μέλος
καλησπερα και σενα γειτονα...
μενω ιατρου γωγουση στα ορια με αμπελοκηπους..
δυστηχως εχω κανει πολλες φορες rescan αλλα το προβλημα παραμενει...
εχω βαλει και καινουργιο καλωδιο κεραιας αλλα τα ιδια..

• SatLeo Legend
Στην πιο ΤΕΛΕΙΑ περιοχή των δυτικών συνοικιών μένεις!
Φάτσα ανεμπόδιστος ο Χορτιάτης απέναντι!!!!
Θέλω να κάνεις δύο πράγματα!
1. να ψιλοβγάλεις το καλώδιο της κεραίας πίσω και να το ακουμπήσεις ελάχιστα στην υποδοχή! Αν το σήμα σου σταθεροποιηθεί στιγμιαία έχεις υπερδιαμόρφωση (αν υπάρχει ενισχυτής ειδικά στην κεραία)
2. να βγάλεις μια φωτό από το αναλογικό κανάλι 26 (τα σκέτα χιόνια δηλαδή) και να την ποστάρεις όπως αυτήν που έβαλες για να δω κάτι

Αλήθεια στα υπόλοιπα έχεις κανονικό σήμα? Θες να γράψεις τα στατιστικά (ισχύς, ποιότητα) από όλες τις ψηφιακές συχνότητες (25, 29, 50, 56, 59) για να συγκρίνουμε? Πάντως κάτι βρωμάει εδώ, είναι σίγουρο αυτό!

Αποσυνδεδεμένος panostvtv

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Αυγ 2008
παιδια με την αλλαγη των καναλιων σε 16 9 στη μια τηλεοραση μου που ειναι 4 3 βλεπω την εικονα τραβηγμενη και ετσι φαινονται μεγαλα τα γραμματα στους υποτιτλους δεν υπαρχουν λογοτυπα κτλ
μπορω να κανω καμια ρυθμιση για αυτο?

Αποσυνδεδεμένος pkjunior

• Αρχάριο μέλος
@ mcelliot_g

εκανα αυτο που μου ειπες με το καλωδιο της κεραιας και οταν το εχω οχι εντελως μεσα στην υποδοχη τα πιανει μια χαρα... απιστευτο...κ τωρα το εχω ετσι.. και τα πιανει ολα καλα..

ant1 alter alpha η ισχυς ειναι 100
mega star skai ισχυς ειναι 95
ετ1 νετ ετ3 η ισχυε ειναι 90
πρισμα σπορ κτλ 100

αλλα στοιχεια δεν μου δινει η τηλεοραση

το καναλι 26 αναλογικο ειναι ως εχει

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "panostvtv"
παιδια με την αλλαγη των καναλιων σε 16 9 στη μια τηλεοραση μου που ειναι 4 3 βλεπω την εικονα τραβηγμενη και ετσι φαινονται μεγαλα τα γραμματα στους υποτιτλους δεν υπαρχουν λογοτυπα κτλ
μπορω να κανω καμια ρυθμιση για αυτο?

Έχεις εξωτερικό δέκτη Πάνο? Συνήθως γίνεται ρύθμιση από τον δέκτη και αν έχει η τηλεόραση ρύθμιση και είναι widescreen η καλύτερη λύση είναι η ευρεία ρύθμιση!

@pkjunior
Χαίρομαι που βοήθησα! Όμως επειδή δεν είναι λύση οι πατέντες αυτές γιατί εύκολα μπορεί να σου φύγει και το καλώδιο, θα δεις αν υπάρχει ενισχυτής στο σπίτι/οικοδομή για να μειώσεις την ενίσχυση!
Στο κανάλι 26 μπαίνει μπούκωμα από υπερδιαμόρφωση και ενώ κανονικά δεν έπρεπε να φαίνεται τίποτα άλλο από σκέτο ανοικτόχρωμο χιόνι (ψηφιακός θόρυβος) εντούτοις ψιλοφαίνεται κάποιο κανάλι σαν αναλογικό! Αυτό είναι λόγω της υπερδιαμόρφωσης (κατά 99% η άκρως ξεντεριασμένη TV100 στο 44 κάνει τη δουλειά) που φέρνει η υπερβολική ενίσχυση στο σήμα της κεραίας! Αν έχεις ανεξάρτητη κεραία βγάλε τελείως τον ενισχυτή, βάλε μια καλή κεραία (ikusi, engel κλπ) και δώσε σε όσες TV θες σήμα με splitter!

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: θεσσαλονικη
Αν εχεις ανεξαρτητη κεραια στην τελεια απο σημα περιοχη που μενεις βγαζεις τον ενισχυτη σου η χαμηλωνεις το κερδος του αν ειναι ρυθμιζομενος και ολα καλα.Αν ομως ειναι κεντρικη κεραια θα πρεπει στην εξοδο της πριζας που χρησιμοποιεις να βαλεις εναν εξασθενητη σηματος για να κοψεις λιγο την ενταση του σηματος σου και να μην μπουκωνει και να παιζουν ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος pkjunior

• Αρχάριο μέλος
κατι τετοιο μαλλον θα κανω γιατι ειναι κεντρικη κεραια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και τους δυο

• SatLeo Legend
Με πολλά προβλήματα και πάλι η Digea στο κανάλι 29!
Ενώ το σήμα βαράει κόκκινο, η εικόνα είναι φουλ στο σπάσιμο (η πηγή που τους τροφοδοτεί έχει μεγάλο πρόβλημα)!
Έλεος πια.... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :shock:  πριν απο λιγο καταφερα και επιασα τα καναλια της DIGEA στην 29, η CLD που εχω μου τα κατεβασε κανονικα και με χωρις σπασιματα παρα πολυ καλη εικονα,  αλλα δε ξερω ποσο θα κρατησει αυτο

• SatLeo Legend
Φωτό θέλουμε!!! :D  :D  :D  :D
Υπάρχει διάδοση γενικά αυτές τις μέρες! Κάνε και ένα γενικό μπας και σου κατέβει και τίποτα άλλο!

Αποσυνδεδεμένος achilleas1978

• Διαγραμμένο Μέλος
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2006
  • Τόπος: ?
δυστυχος κριμα δεν προλαβα να βγαλω φωτογραφιες, αλλα την επομενη φορα θα προλαβω και θα βγαλω δεν θα μου ξεφυγει

Αποσυνδεδεμένος Sloop

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2010
Καλησπέρα,

θα ήθελα να μάθω εάν στην περιοχή "Ασπροβάλτα και Σταυρός" είναι δυνατόν η λήψη ψηφιακών καναλιών μέσον δέκτη DVB-T και τι ακριβώς είναι απαραίτητο  για αυτήν. Δεν έχω απολύτως ιδέα με DVB-T και σκάλισα εδώ το forum για χάρτες με τα εμβέλεια αλλά δεν βρήκα σύγχρονα στοιχεία.

Ελπίζω να υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.

• SatLeo Legend
Τα ψηφιακά του Χορτιάτη βγαίνουν μόνο στην παραλία Οφρυνίου ενώ μέσα στην Ασπροβάλτα δεν μας έχει αναφέρει κανείς λήψη τους! Ενδεχομένως με καλή κεραία να περνάει το σήμα και στα Κερδύλλια αλλά δεν είναι εγγυημένο! Στο Σταυρό δεν περνάει το σήμα του Χορτιάτη ούτε με σφαίρες οπότε δεν υπάρχει ελπίδα για λήψη τους! Όμως από αύριο δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με κεραία γυρισμένη προς Θάσο ίσως να σου έρχεται λίγο σήμα από την Πλάκα! Κανάλια 24,32 και 58, στο 64 ξέχνα το!

Αποσυνδεδεμένος Sloop

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2010
EDIT: συγγνώμη, το έγραψα κι'άλλη φορά, μάλλον σε λάθος forum και ο admin το μετάφερε εδώ. Ευχαριστώ admin και πάλι συγγνώμη.

Καλησπέρα σας,

μένω Παραλία Βρασνών, περίπου 3η σειρά και θα ήθελα να εγκαταστήσω δέκτη DVB-T. Όπως έχω διαβάσει εδώ στο forum θα δυσκολευτώ πάρα πολύ διότι τα βουνά εμποδίζουν τα εμβέλεια. Θέλω να μάθω τα εξής στοιχεία και ελπίζω να μου δώσετε μερικές απαντήσεις:

1) Ποιοί σταθμοί υπάρχουν τριγύρω μου. Είναι δυο στον Χορτιάτη, ένας στην Θάσο και ένας στην Σέρρες; είναι σωστό αυτό;

2) Που μπορώ να δω την λίστα τον καναλιών που εκπέμπουν αυτοί οι σταθμοί;

3) Θέλω να φτιάξω μια κεραία μόνος μου, αλλά είναι απαραίτητο να ξέρω τις συχνότητες των σταθμών τους οποίους θα λαμβάνω. Που μπορώ να βρω τις συχνότητες σε MHz τον παραπάνω σταθμών;

Ευχαριστώ πολύ σε όλους.

• SatLeo Legend
Η παραλία Βρασνών είναι πολύ πιο ευνοημένη σε σχέση με το χωριό που έχει βουνό προς όλες τις μεριές και πιάνει ουσιαστικά καθαρά μόνο από Παγγαίο! Ο Χορτιάτης δεν περνάει στο σημείο ή περνάει πολύ ελάχιστα, δεν μπορείς να κάνεις λήψη από εκεί! Τα περισσότερα κανάλια θα τα λάβεις από Θάσο! Κάποια έχουν πολύ καλό σήμα (MEGA, ANT1) και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Άλλα δεν καλύπτουν καλά αλλά πάλι θα βλέπονται! Ίσως με λίγη τύχη και πολύ καλής απολαβής κεραία να περνάει και το ψηφιακό σήμα από Πλάκα που βρίσκεται περίπου στην ίδια ευθεία με τη Θάσο ως προς το σημείο
Το Παγγαίο περνάει κρύσταλλο ακόμα και με την κεραία προς Θάσο! Ακριβώς όμως προς τα πίσω σου υπάρχει ένα μικρό ΚΕ με λίγα κανάλια, ενώ τέλος λαμβάνεται λίγο και το ΚΕ Στρατωνικού με 2 κανάλια αλλά δεν αξίζει να αφιερώσεις κεραία προς τα εκεί!
Συνοπτικά θα χρειαστείς:
- Μια καλής απολαβής κεραία προς τη Θάσο, μπορεί να είναι μια μεγάλη τριπλέτα ή μια με ενισχυμένο δίπολο για την πλειοψηφία των καναλιών! Με την ίδια κεραία θα λαμβάνεις τα κρατικά από Παγγαίο και το τοπικό ΔΙΚΤΥΟ από το Οφρύνιο!
- Μια μικρότερη κεραία κάθετα στης Θάσου για το μικρό τοπικό ΚΕ που θα λαμβάνει ALPHA, STAR, TVS, 4E!
- Μια VHF κεραία προς Παγγαίο για την ΕΤ1!
Νομίζω σε κάλυψα!

* Απ: Ανάπτυξη δικτύων ψηφιακής επίγειας τηλεόρασης  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2) 28/11/2024 (01:07)
* Απ: ASTRA 1P και ASTRA 1Q στις 19.2° East  Μέλος: ANDREASSAT Φόρουμ: Λήψη Astra (19.2° Εast) 28/11/2024 (00:56)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (20:24)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:54)
* Απ: HellasSat 3 / 4 στις 39°E (λήψεις - αναφορές)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Λήψη HellasSat (39° East) 27/11/2024 (18:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (15:36)
* Απ: Ψηφιακό ραδιοφωνικό τοπίο σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  Μέλος: thodorisk Φόρουμ: Ψηφιακή λήψη - Ραδιόφωνο (DAB, DAB+, DMB) 27/11/2024 (15:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:43)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (14:02)
* Απ: Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (13:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (13:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:56)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (12:49)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (12:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (11:40)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (11:24)
* Πρόστιμο 600 ευρώ σε χρήστες για πειρατεία στη συνδρομητική τηλεόραση  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 27/11/2024 (08:30)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 27/11/2024 (07:36)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 27/11/2024 (07:08)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 27/11/2024 (01:05)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:46)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: thanost Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο νομό ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (22:20)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Μέλος: MCelliotG Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 26/11/2024 (21:31)
* Απ: Intelsat 15 @ 85.2E (αναφορές - λήψεις)  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:42)
* Απ: Express 80 @ 80° East  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:37)
* Απ: Intelsat 17 @ 66E  Μέλος: adonis1 Φόρουμ: Δορυφορικές λήψεις γενικά 26/11/2024 (20:31)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 26/11/2024 (19:40)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 26/11/2024 (19:39)