Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]
  • Σαβ 30 Νοε 2024, 23:16
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  (Αναγνώστηκε 554088 φορές)

0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sloop

• Αρχάριο μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2010
McElliot, σ΄ευχαριστώ πολύ. Θέλω να κατασκευάσω μια πολλαπλή Double-Quad κεραία εφόσον θα καλύψω όλες τις συχνότητες. Εάν είναι δυνατόν, θα ήθελα να μάθω που ακριβώς μπορώ να βρω μια λίστα με όλα τα κανάλια αυτούς τους σταθμούς, δηλαδή σε πόσα MHz εκπαίμπουν. Είναι απαραίτητο για να κατασκευάσω με μεγάλη ακρίβεια την κεραία. Μήπως γνωρίζεις και έναν χάρτη της περιοχής μου, ο οποίος περιλαμβάνει σχεδιασμένους τους σταθμούς τριγύρω μου;

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θες να κατασκευάσεις ο ίδιος την κεραία! Για ατομική λήψη δεν τη θες? Για χάρτη της περιοχής δυστυχώς δεν υπάρχει!
Για τις συχνότητες είχα κάνει παλιά μια αναφορά αλλά βαριέμαι να ψάξω τώρα!
Για αντιστοιχίες σε Mhz υπάρχει πίνακας στο editthis!
Χοντρικά θα σου πω από αυτά που θυμάμαι ότι τα κανάλια εκπέμπουν:
ΕΤ1 07 (Παγγαίο), 39 ΝΕΤ(Θάσος), 45 (Στρατώνι)
ΝΕΤ 23 (Θάσος), 59 (Παγγαίο)
ΕΤ3 26 (Θάσος), 64 (Παγγαίο)
MEGA 51 (Θάσος)
ΑΝΤ1 43 (Θάσος)
ALPHA 54 (Θάσος), 40 (Ασπροβάλτα)
STAR 65 (Θάσος), 69 (Ασπροβάλτα)
ALTER 62 (Θάσος)
ΣΚΑΪ 25 (Θάσος), 50 (Στρατωνικό)
m. 50 (Θάσος)
TVS 33 (Ασπροβάλτα)
4E 44 (Ασπροβάλτα)
ΔΙΚΤΥΟ 46 (Οφρύνιο)
XTV 48 (Στρατωνικό)

Αυτά ίσχυαν πέρυσι που έκανα τις λήψεις! Τώρα ενδεχομένως στα Βρασνά να μη βγαίνει καλά το Στρατωνικό αλλά δεν έχει νόημα η λήψη από εκεί, τζάμπα παρεμβολές!
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος Sloop

• Αρχάριο μέλος
Γιατί οι κεραίες που πουλιούνται στην αγορά δεν είναι κατάλληλες για όλες τις ζώνες συχνοτήτων. Εφόσον γνωρίζω λιγάκι απο κεραίες θέλω να φτιάξω μια καλή ώστε να είναι βελτιστοποιημένη για τις παρούσες συχνότητες της περιοχής μου. Γι΄αυτόν τον λόγο πρέπει να ξέρω πια είναι πιο χαμηλή και υψηλή συχνότητα τον καναλιών ώστε να λογαριάσω ακριβώς το μήκος τον συρμάτων της Double-Quad κεραίας. Θα φτιάξω περίπου 5 Double-Quad, δηλαδή θα σχηματίσουν μια μεγάλη Multi-Double-Quad, την οποία θα συνδέσω στο φινάλε με τον δέκτη μου.

• SatLeo Legend
Αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν έχουμε ξανακούσει για ιδιόχειρες υλοποιήσεις! Όπως είδες σε όλη τη μπάντα υπάρχουν κανάλια!

Αποσυνδεδεμένος Sloop

• Αρχάριο μέλος
Ναι φυσικά, αλλά υπάρχει λύση. Για αυτόν τον λόγο θα έπρεπε να ξέρω ακριβώς ποιοι σταθμοί υπάρχουν κοντά μου, ωστε θα μπορέσω να υπολογίσω τις τεχνικές λεπτομέριες της κεραίας μου. Δηλαδή που ακριβώς είναι τοποθετημένος ο συγκεκριμένος σταθμός (Google Earth ή άλλος χάρτης) και σε ποιο ύψος. Ανάγκη έχω και τις γνώσεις ωστε να ξέρω και κάθε ένας απ'αυτούς τους σταυμούς ποιες συχνότητες εκπέμπει, κάθετα η οριζόντια, άσχετα τα ονόματα των καναλιών. Μόνο έτσι μπορώ να υπολογίσω όλα τα στοιχεία που είναι για την κατασκευή της κεραίας απαραίτητα.

Αποσυνδεδεμένος Thanassis

• SatLeo V. I. P.
  • Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2006
  • Τόπος: Αθήνα
    • http://www.ikusi.gr
Παράθεση από: "Sloop"
... Θέλω να κατασκευάσω μια πολλαπλή Double-Quad κεραία εφόσον θα καλύψω όλες τις συχνότητες ...
Αν μου επιτρέπεις - και με το θάρρος της πολύχρονης ενασχόλησης με συστήματα ακτινοβολίας - δεν θα πετύχεις πολλά πράγματα με αυτό που σκέπτεσαι να κάνεις.
Θα ξοδέψεις πολύ χρόνο και δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που προσδοκείς.

Η αγορά είναι γεμάτη με πολύ καλές λύσεις - ακόμα και κεραίες περιοχής καναλιών (συντονισμένες) για τα UHF και η εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα καταφέρεις να πετύχεις κάτι καλύτερο με μια ιδιοκατασκευή.
Αν σου λείπει απολαβή, μπορείς να δοκιμάσεις κάποια συστοιχία 2 ή 4 κεραιών για να βελτιώσεις το αποτέλεσμα - δες και μια απλή εφαρμογή στο: Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αν τώρα έχεις χρόνο και εξοπλισμό για να παίξεις - να κάνεις το χόμπι σου, αλλάζει το πράγμα. Προχώρα και κράτα μας ενήμερους για τα αποτελέσματα.  :)
Θανάσης Κυριακόπουλος

• SatLeo Legend
Σύμφωνα με την ημερίδα για την ψηφιακή τηλεόραση που διεξήχθη σήμερα 1/12/2010, και την ομιλία-παρουσίαση του Νίκου Μιχαλίτση, Γενικού Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ αναμένεται ενεργοποίηση του 2ου ψηφιακού πακέτου της ΕΡΤ από το Φιλίππειο στις 23/12/2010!!!
Αυτό θα σημάνει επιτέλους και τη μεταφορά της συχνότητας από το 26 στο 23 και τη διακοπή των αναλογικών από το Φιλίππειο?

Συνδεδεμένος christos1414

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2010
  • Τόπος: Καστορια

• SatLeo Legend
Ψηφιακό αδιαμόρφωτο εδώ και μερικές μέρες για την test μετάδοση του πακέτου στην 50! Υπάρχει σήμα χωρίς PAT!
Εδώ και μια βδομάδα οι Σκοπιανοί από Boskjia πρέπει να έχουν αυξήσει και άλλο την ισχύ τους γιατί πλέον κατεβαίνουν στην αδελφή μου (εγώ έχω πρόβλημα με την κεραία μου στα ψηλά κανάλια) τα κανάλια στην 69 με 34% σήμα (όλα κλειδωμένα) ενώ και η 68 δίνει ένα ασταθές σήμα χωρίς να είναι ικανός ο δέκτης να κατεβάσει κάτι! Όλα αυτά με κατευθυντική κεραία καρφί Χορτιάτη και το Boskjia να έρχεται στις 150 μοίρες διαφορά!!! Φαντάζομαι θα κατεβαίνουν κανονικά με μια κεραία προς το Ωραιόκαστρο!

Αποσυνδεδεμένος marios1234

• Γενικός συντονιστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαΐ 2007
  • Τόπος: Ιστιαία (Β. Εύβοια)
Το βρηκα στο greekdigital tv:

Εντός Ιανουαρίου (2011), μετατίθεται η ψηφιακή μετάβαση του 2ου ψηφιακού μπουκέτου της ΕΡΤ, ΝΕΤ, ΕΤ-1, ΕΤ-3 και Βουλή (καθώς και των ραδιοφωνικών καναλιών ΝΕΤ 105,8, Δεύτερο, Τρίτο, ΕΡΑΣπορ και Κόσμος), από το κέντρο εκπομπής Φιλίππειο. Στα πλαίσια της πλήρης ψηφιακής μετάβασης της ΕΡΤ (από κέντρο εκπομπής Φιλίππειο), η Βορειοδυτική Θεσσαλονίκη θα πρέπει να αναμένει το πλήρες Switch-Off των αναλογικών δίαυλων: 49 UHF (ΕΤ1), 39 UHF (ΝΕΤ) και 23 UHF (ΕΤ3), με την παράλληλη έναρξη ψηφιακού σήματος για το 2ο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ μέσω του δίαυλου συχνοτήτων (23 UHF), σε δίκτυο SFN από Φιλίππειο και Χορτιάτη. Λόγω της χρήσης νέου δίαυλου συχνοτήτων για το 2ο ψηφιακό μπουκέτο καναλιών της ΕΡΤ, θα υπάρξει ένα σύντομο μεσοδιάστημα για το Switch-OFF του ψηφιακού διαύλου (26 UHF - Χορτιάτη), ώστε οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης να επανασυντονίσουν τους ψηφιακούς τους δέκτες ή τις τηλεοράσεις τους που διαθέτουν ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, στον νέο δίαυλο συχνοτήτων 23 UHF (από Φιλίππειο και Χορτιάτη)... Τέλος όπως και στην Αττική, η ψηφιακή μετάδοση των προγραμμάτων σινέ+, σπορ+, πρίσμα+ και ΡΙΚSat (από τα Κέντρα Εκπομπής Φιλίππειο/Χορτιάτη), θα συνεχιστεί κανονικά από το δίαυλο 56 UHF, χωρίς καμία αλλαγή συχνότητας.

Έτσι μετά την επερχόμενη πλήρη ψηφιακή μετάβαση της ΕΡΤ, θα παραμείνουν στην βορειοδυτική Θεσσαλονίκη μόνο οι αναλογικές εκπομπές των συνδρομητικών καναλιών Novacinema (21UHF), Novasports (47UHF) και των περιφερειακών καναλιών TV100 (44UHF) και MTV+ (65UHF), που δεν έχουν περάσει ακόμη στην ψηφιακή εποχή, όπως και κάποια άλλα περιφερειακά κανάλια της Θεσσαλονίκης που εκπέμπουν αναλογικά μόνο από Χορτιάτη...

---Αρα η εφαρμογη της ΚΥΑ γινεται κατα γραμμα,με την μεταφορα του 1ου μπουκετο της ΕΡΤ στην 23UHF οπως πρεπει...

• SatLeo Legend
Αυτά τα γράφει μεν ο Νικόλας στο blog του, αλλά ας περιμένουμε και μία επίσημη ανακοίνωση σαν αυτή της Αίγινας!
ΕΡΤ είναι αυτή.... :roll:

Αποσυνδεδεμένος Απόστολος Παπαγεωργίου

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Νοε 2007
  • Τόπος: Καβάλα
Καλημέρα και καλή χρονιά! Φίλος μένει στον Άγιο Παύλο και σε τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη λαμβάνει όλα τα ψηφιακά πολύ καλά, ενώ σε τηλεόραση που συνδέεται με "ψηφιακό κουτί" δεν τα λαμβάνει όλα, αλλά και όσα λαμβάνει έχουν αρκετά "σπασίματα"! Φταίει ο αποκωδικοποιητής ή κάτι άλλο? Τι μπορεί να κάνει?

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2009
  • Τόπος: ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ & ΕΥΒΟΙΑ
    • http://etv-hellas.net, http://digital-union.eu
Παράθεση από: "Απόστολος Παπαγεωργίου"
Καλημέρα και καλή χρονιά! Φίλος μένει στον Άγιο Παύλο και σε τηλεόραση με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη λαμβάνει όλα τα ψηφιακά πολύ καλά, ενώ σε τηλεόραση που συνδέεται με "ψηφιακό κουτί" δεν τα λαμβάνει όλα, αλλά και όσα λαμβάνει έχουν αρκετά "σπασίματα"! Φταίει ο αποκωδικοποιητής ή κάτι άλλο? Τι μπορεί να κάνει?
Έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά, ειδικά σε σούπερ μάρκετς αποκωδικοποιητές που, παρ' ότι αναγράφουν ότι έχουν τις τάδε προδιαγραφές, στην πραγματικότητα ισχύουν μερικές εξ αυτών. Ο λόγος είναι ότι για να κατεβάσουν τις τιμές τους, δεν έχουν πληρώσει όλα τα δικαιώματα για την αποκωδικοποίηση όλων των παραμέτρων. Έχω στα χέρια μου δύο εξ αυτών που δεν αποκωδικοποιούν στον ήχο τους 44,1 ΜΗz. Άλλοι πάλι, όπως με έχουν πληροφορήσει, δεν αναγνωρίζουν τα pids. Να αποφεύγετε να αγοράζετε αποκωδικοποιητές αγνώστων εταιρειών και προδιαγραφών, αν δεν τους δοκιμάσετε επί τόπου εκεί που τους αγοράζετε. Το ίδιο ισχύει και για τις τηλεοράσεις που αγοράζετε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

• SatLeo Legend
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό αν και πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει κάποια απώλεια η μπρίζα ή το καλώδιο που πάει στην άλλη τηλεόραση!
Παρεμπιπτόντως χρειάζεστε στο 59 λίγη παραπάνω ισχύ μιας και σε πετυχαίνω!

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Για ρίξε μια ματιά τώρα να μου δώσεις μετρήσεις στο 59. Έγιναν σήμερα κάτι αλλαγές, στην εκπομπή. Τα λινκ δυστυχώς παραμένουν όπως ήταν.

• SatLeo Legend
Έχεις μια μικρή άνοδο της τάξης του 6%! Για να καταλάβεις το σήμα σου είναι περίπου 12% πιο κάτω αυτή τη στιγμή από το δοκιμαστικό της 50!
Για τα λινκς το ξέρουμε απλά εσένα εκθέτουν με την εικόνα τους, ενώ δεν φταίς! Είναι κρίμα να τους διαθέτεις 4 Mbps εικόνα και 256Kbps τον ήχο και αυτοί να σου στέλνουν εικόνα και μονοφωνικό ήχο για τα μπάζα!!! :twisted:
Παρεμπιπτόντως άλλαξες και τα ονόματα των σταθμών!
Τα σωστά είναι

ΤΙΜΕ (σκέτο)
TV THESSALONIKI
9
XTV

Και επίσης δεν αναγράφεται όνομα provider (DIGITAL UNION) είναι κενό!

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Έχεις μια μικρή άνοδο της τάξης του 6%! Για να καταλάβεις το σήμα σου είναι περίπου 12% πιο κάτω αυτή τη στιγμή από το δοκιμαστικό της 50!
Για τα λινκς το ξέρουμε απλά εσένα εκθέτουν με την εικόνα τους, ενώ δεν φταίς! Είναι κρίμα να τους διαθέτεις 4 Mbps εικόνα και 256Kbps τον ήχο και αυτοί να σου στέλνουν εικόνα και μονοφωνικό ήχο για τα μπάζα!!! :twisted:
Σε ποια κανάλια ο ήχος έχει μεγαλύτερο πρόβλημα?

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
......
Παρεμπιπτόντως άλλαξες και τα ονόματα των σταθμών!
Τα σωστά είναι

ΤΙΜΕ (σκέτο)
TV THESSALONIKI
9
XTV

Και επίσης δεν αναγράφεται όνομα provider (DIGITAL UNION) είναι κενό!
Η αλλαγή στα ονόματα, οφείλεται στο ότι άλλαξε το multiplexer με τους encoders και μπήκε ένα ίδιο με ήχο όμως στους 48ΚΗz και αυτό εξ αιτίας αυτής της ελαττωματικής παρτίδας αποκωδικοποιητών. Ο απλός τηλεθεατής δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο αποκωδικοποιητής που πήρε είναι για τα μπάζα, σου λέει, τον άλλο σταθμό πως τον πιάνω. Πρέπει να αυξήθηκαν και τα db του MER της εκπομπής, από μία αλλαγή που έγινε στο exciter και τον ενισχυτή ισχύος. Το μόνο τώρα που μένει είναι μια καλύτερη κεραία εκπομπής και να αλλάξουν οι σταθμοί τα λινκς τους και αμέσως μετά έχει σειρά το Φιλίππειο.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΤΥΧΗΣ

• Satleo Maniac
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουλ 2006
  • Τόπος: Νυρεμβέργη-Γερμανία
Πρώτα απ'όλα Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους τους συμφορίτες...
Αγαπητέ Έψιλον θα θελα να ρωτήσω εμείς στη Θήβα πότε θα δούμε ψηφιακά τα τρία περιφερειακά κανάλια μας?Γιατί αν ακόμα περιμένετε να μετακομίσει η Νετ ζήτω που καήκαμε...
Συγχωρέστε με και για το off-topic...
Κάτοπτρο:Tecatel 1.1m
Lnb:Inverto Black Ultra
Mοτέρ:Stab Usals HH120
Δέκτης:Yumatu 3602 Full HD Combo
Πεδιόμετρο:Trimax SM 2500

• SatLeo Legend
Όσον αφορά τον ήχο:
Το ΤΙΜΕ έχει ένα μόνιμο ενοχλητικό σφύριγμα και χαμηλή σχετικά ένταση
Το Θεσσαλονίκη έχει υπερβολικό μπάσο, θέλει πρίμο
Το XTV δεν θα το χαρακτηρίσω, μου αρέσει πάντως που στο promo του είχε πολύ καλό στερεοφωνικό ήχο και τώρα το μόνο πήγε σύννεφο... είναι η μακράν χειρότερη μετάδοση όλων και απορώ αν νιώθουν και ντροπή γι αυτό το χάλι (και οι τρεις)! :x

Αυτή την ώρα πάντως έχω μηδενικό σήμα, δεν υπάρχει εκπομπή και εγώ ακούω τον ήχο του ΣΚΑΪ από Αριδαία στο 59!

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "ΕΥΤΥΧΗΣ"
Πρώτα απ'όλα Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους τους συμφορίτες...
Αγαπητέ Έψιλον θα θελα να ρωτήσω εμείς στη Θήβα πότε θα δούμε ψηφιακά τα τρία περιφερειακά κανάλια μας?Γιατί αν ακόμα περιμένετε να μετακομίσει η Νετ ζήτω που καήκαμε...
Συγχωρέστε με και για το off-topic...
Χρόνια πολλά Ευτύχη. Ελπίζω σε λίγες ημέρες να έχουμε κάποια εξέλιξη. Στην Πάτρα τελικά η ΕΡΤ έκλεισε για να ανάψουμε, ελπίζουμε και στο Χλωμό να δώσει μία συχνότητά της για να παίξει αλλού το Φιλμνετ και να ελευθερωθεί η δική μας.

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
@mcelliot_g
Ευχαριστώ πολύ, για όλα. Δυστυχώς σε ελάχιστες περιπτώσεις υπάρχουν εξαιρέσεις και τα πάντα λειτουργούν ομαλά. Επειδή τα έσοδα πλέον των περιφερειακών και τοπικών καναλιών, τείνουν να μηδενιστούν, φοβούμαι ότι και σε άλλες περιοχές θα υπάρξουν τέτοια προβλήματα. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι σε υποχρεώνουν σε μια δύσκολη περίοδο να παίξεις ψηφιακά, ειδ' άλλως χάνεις μόρια για την αδειοδότησή σου. Δηλαδή σε εξαναγκάζουν να παίξεις, είτε έχεις χρήματα είτε όχι. Μη ξεχνάμε ότι περνάμε οικονομική κρίση, είμαστε υπό πτώχευση και πως τα ψηφιακά links κοστίζουν από το διπλάσιο μέχρι το τριπλάσιο των αναλογικών.

Από ότι έμαθα, μεγάλος σταθμός του κέντρου, φέτος δεν έπαιξε τίποτε ζωντανό. Όλα κονσέρβες. Σκέψου οι μικροί, που ούτε με το σταγονόμετρο βλέπουν την διαφήμιση ... Τί να κάνεις λοιπόν? Να πουλήσεις το κανάλι δεν μπορείς, τίποτε δεν πουλιέται πλέον, να το κλείσεις πάλι, χάνεις όλη την περιουσία σου και καταστρέφεσαι. Φυτοζωείς, όσο μπορείς, περιμένοντας καλύτερες μέρες (αν ποτέ...).

Για την διακοπή, αύριο το πρωί θα ανεβεί ο τεχνικός ξανά στον Χορτιάτη, για να συνεχίσει την εργασία του. Σήμερα οι καιρικές συνθήκες εκεί πάνω, ήταν πολύ άγριες.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
κι εγω εχτες το απόγευμα στην διαδρομή Αλεξάνδρειας- Ναουσας έβλεπα μόνο νετ στο 59( χωρις σκαι μεσα)...
 δε λειτουργουσε το ψηφιακο στριμ ή δεν εφτανε το σήμα μεχρι εκει?

• SatLeo Legend
Φίλε epsilon ξέρω καλά την κατάσταση των καναλιών, η ένστασή μου και όλη η αγανάκτηση είναι ότι ουσιαστικά μπορούν να παίξουν το ίδιο καλά με την αναλογική τους εκπομπή, δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα παίξουν καλύτερα! Όμως σε κανέναν από τους τρεις τους δεν βλέπουμε ούτε καν αυτό!
Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξει τον ήχο του το Time?
Τόσο δύσκολο είναι να διορθώσει το κάδρο του και τη μόνιμη κυμάτωση το Θ?
Τόσο δύσκολο είναι να ρυθμίσει σωστά το link του το XTV? Μέχρι το Μονοπήγαδο που έβγαινε στο 23 και έφαγε καμπάνα για αυτό έπαιζε κρύσταλλο!
Θέλω να πω ότι ναι, κάνε δουλειά με ό,τι πενιχρό μέσο διαθέτεις, αλλά κάν' την τουλάχιστον όσο πιο σωστά γίνεται! Όπως ρύθμισαν τα λινκ που στέλνουν στους αναλογικούς πομπούς, ας ρυθμίσουν και αυτά που στέλνουν σε σένα!!! Δεν ζητάμε σαν τηλεθεατές θαύματα, να μας σεβαστούν ζητάμε γιατί και λίγο να πεις ότι θα κάτσεις να τους δεις, δεν μπορείς εκ των πραγμάτων!!! :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Απλή ερώτηση

Γιατί δεν βάζουν τα κύρια αναλογικά λινκ στον οικίσκο της DU, να φτιάξουν το ψηφιακό σήμα να ειναι άψογο, και να εκπέμψουν το αναλογικό μεσω επίγειου ψηφιακου δέκτη, αφου ουτως ή άλλως η καταβάθμιση της εικόνας θα ειναι αμελητέα?
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009

• SatLeo Legend
Τι περιμένετε τώρα βρε παιδιά.... :o  :o  :o  :?  8)

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Τι περιμένετε τώρα βρε παιδιά.... :o  :o  :o  :?  8)
Ακριβώς !!!! :o  :o  :o  :?  8) Θου Κύριε φυλακήν τω πληκτρολογίω μου.

Αποσυνδεδεμένος Πετρος

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2009
δεν ειπα να μεταφερθει ο πομπος!!!
ενα λινκ ειναι !
για ονομα πια!!

Αποσυνδεδεμένος epsilon

• Έμπειρο Μέλος
Παράθεση από: "Πετρος"
δεν ειπα να μεταφερθει ο πομπος!!!
ενα λινκ ειναι !
για ονομα πια!!
Το Θου φυλακήν .... δεν πήγαινε για τις σωστές παρατηρήσεις σας παιδιά, αλλά για αυτά που έπρεπε να γίνουν και δεν γίνονται. Μην εξάπτεσαι. :D

* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: Latinsoapsfever Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (22:42)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (22:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:38)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: bakobako Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (21:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (20:52)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (18:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (17:56)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:45)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:44)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (12:30)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:58)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:39)
* Απ: Επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα Velister  Μέλος: savvas70 Φόρουμ: Το τηλεοπτικό τοπίο στην ΚΥΠΡΟ 30/11/2024 (11:37)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:14)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/11/2024 (11:14)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: mariosblackman Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (11:11)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 30/11/2024 (11:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: VASILIAS Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (10:39)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (10:29)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: paksat Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (10:21)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (09:36)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: Palmwoods Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (06:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: PanosRadio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (02:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: aorguru Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (02:01)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ (νομοί Κέρκυρας & Λευκάδας)  Μέλος: babis3g Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 30/11/2024 (01:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: giannis 6 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (22:38)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: maarinos Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (22:27)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: andrewp97 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 29/11/2024 (22:17)
* Απ: Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: IPTV Γενικά 29/11/2024 (22:17)