Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]
  • Τρι 11 Μαρ 2025, 21:39
Like us on our Facebook page "https://www.facebook.com/Satleo"
Email επικοινωνίας του Satleo Forum: "forum@satleo.gr"

Αποστολέας Θέμα: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ [ΠΖ 02-03]  (Αναγνώστηκε 567007 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2010
  • Τόπος: θεσσαλονικη
Να'σαι καλα ρε φιλαρακι τωρα ησυχασα γιατι χθες τα πηρα τοσο πολυ που ειμουν ετοιμος εστω και με τη βροχη ν'ανεβω να την κατεβασω.Αντε να δουμε που θα παει αυτη η κατασταση

Αποσυνδεδεμένος a5836

• Νέο Μέλος
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Ξέρει κανείς αν φτάνει το ψηφιακό σήμα στην περιοχή της ασπροβάλτας??? υπάρχει χρόνιο πρόβλημα στο μέρος που μένω στο mega και στο ant1 όπου λαμβάνονται απο θάσο με είδωλα,χιόνια και με παρεμβολές απο trt....έχω δοκίμάσει σχεδόν όλες τις κεραίες (κατέληξα στην μεγάλη alcad) και τους καλύτερους ενισχυτές (alcad επίσης με 40db ενίσχυση) άλλα δεν είδα βελτίωση οπότε τα ψηφιακά θα με έσωναν ειδικά το καλοκαίρι που πηγαίνω συχνά...

Αποσυνδεδεμένος MCelliotG

• Αναλυτής Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2005
  • Τόπος: ΒΔ Θεσσαλονίκη
Μισό λεπτάκι γιατί το περιοχή Ασπροβάλτας είναι πολύ σχετικό!
Μέσα στο χωριό Ασπροβάλτα λαμβάνουν από Θάσο και τα MEGA, ANT1 πολύ καθαρά!
Στα Βρασνά όσοι βλέπουν θάλασσα επίσης, όσοι δεν βλέπουν πιάνουν χάλια είτε από Χορτιάτη, είτε από Θάσο!
Όσοι είναι προς τα μικρά Τέμπη έχουν επίσης πρόβλημα!
Θα πεις ακριβές σημείο για να σε βοηθήσουμε!
Χονδρικά από αναφορές και εκτιμήσεις μπορώ να σου πω τα εξής:
το ψηφιακό σήμα φτάνει μέχρι και τη Ρεντίνα και λαμβάνεται και προς τα χωριά Βόλβη, όμως υπάρχει πρόβλημα με το 29 όπου υπάρχει δημοτικός πομπός (μάλλον του ALTER)!
Τα χωριά προς Μάδυτο, Μόδι κλπ από την παλιά Ε.Ο. λαμβάνουν από οριακά ως καθόλου ανάλογα με το πόσο σήμα τους έρχεται από το Χορτιάτη! Όσοι λαμβάνουν αξιοπρεπώς τα αναλογικά βγάζουν και τα ψηφιακά!
Μέσα στο χωριό Ασπροβάλτα δεν λαμβάνονται τα Digea γιατί δεν περνάει ο Χορτιάτης! Όμως λαμβάνονται απέναντι στην παραλία Οφρυνίου κανονικότατα και δυνατά λόγω ανοίγματος στο σήμα του Χορτιάτη!
Στα Κερδύλλια τώρα εκτιμώ πως μπορεί ίσως να γίνεται κάποια λήψη ανάλογα με το σημείο όμως με τον αναλογικό ΣΚΑΪ στο 25 από Θάσο παράλληλα, δυσκολεύουν οι πιθανότητες!
Οπότε η λήψη παίζει ανάλογα με το σημείο!
Γενικά αν δεν λαμβάνεις τίποτα αναλογικό από Χορτιάτη (MEGA 24, ANT1 32) δεν έχεις και πιθανότητες να λάβεις τα ψηφιακά εκτός της σπανιότατης περίπτωσης να έχεις κάποιο βράχο μπροστά και να λάβεις εξ ανάκλασης!!!
Τα τούρκικα που λαμβάνεις ανά καιρούς είναι τα γνωστά (22,25,43)?
Δέκτες:Mut@nt HD51, Edision OSmio 4K, TBS5925
LNB:Inverto Black Ultra Twin
Κάτοπτρο:MABO 130X144/Dragonsat DS-3000 motor
Τόξο:45W - 95E
Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε

Αποσυνδεδεμένος a5836

• Νέο Μέλος
  • *
Καλημέρα! βρίσκομαι στην περιοχή ανάμεσα στο μοναστήρι της λυδίας και στα κερδύλια στην αρχή του δήμου αγίου γεωργίου ερχόντας απο καβάλα πάνω απο ένα κολπάκι που μαζεύονται ψαράδες (ελπίζω να βοήθησα!) βλέπω χαλκιδική απέναντι δηλαδή και ασπροβάλτα αλλά έχω πολλά πλατάνια γύρω απο το σπίτι (παίζει και αυτό να φταίει),ξέρω ότι μεσα στην ασπροβάλτα πιάνουν και χωρίς ενισχυτή τα mega και ant1 τζάμι το έχω διαπιστώσει και εγώ άλλα εκεί που είμαι εγώ έχει όλη η γειτονιά πρόβλημα εκτός απο τα σπίτια που είναι πιο ψηλά προς την εγνατία οδό,alter πιάνω με το ζόρι με εσωτερική κεραία που κοιτάζει ασπροβάλτα όπως και star πολύ καθαρά στο 69 και alpha τζάμι στο 40,και λέω εσωτερική γιατί αν βάλω 2 UHF κεραίες στον ενισχυτή η μία χαλάει το σήμα της άλλης όσο και αν τον ρυθμίσω χαμηλά-ψηλά την ενίσχυση μιας και για να δώ θάσο πρέπει να είναι στο φούλ η κεραία που κοιτάει εκεί οπότε θέλω 2 ενισχυτές ξεχωριστά.Αν πάλι δυναμώσω αυτήν που κοιτάει ασπροβάλτα πιάνονται τέλεια alpha και star άλλα χάνεται mega και ant1...τα μόνα καθαρά είναι ΕΤ1 στο 7 VHF ΝΕΤ στο 59 απο παγγαίο και ΕΤ3 στο 64!!! απο χορτιάτη τα μόνα που θυμάμαι είναι το mega και to ετ3 άλλα με πολλά χιόνια όλα αυτά με εσωτερική κεραία,ελπίζω αν βάλω την μεγάλη να κοιτάει θεσσαλονίκη και τον alcad στο τέρμα να μου δώσει λίγο φώς.....Ευχαριστώ πάντως δύσκολα τα πράγματα πάντως,θα πειραματιστώ την άλλη βδομάδα που θα πάω και θα σας πώ...και ο Θεός βοηθός!!!

Για αναφορές αναλογικών καναλιών γράφετε στην ενότητα αναλογικής λήψης.

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εγω παντως παραλια οφρυνιου ψηλα κοντα στο δρομο εχω digea τζαμι με 75% σημα.Πριν επαιρνα alter απο το παγγαιο star απο τη θασο και τα υπολοιπα απο χορτιατη καλα εκτος απο alpha που παρεμβαλετε ασχημα απο καποιο τοπικο μαλλον.Ταλαιπωρια με φιλτρα και χιλιες ρυθμισεις για να εχεις ενα αξιοπρεπες αποταλεσμα.Τωρα ευτυχως ολα καλα.Αν δεις χορτιατη καλουτσικα θα δεις digea αλλα βαλε καμια σοβαρη κατευθυντικη δωσε υψος.

Αποσυνδεδεμένος TRONIX

• SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Μαρ 2007
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
επι ευκαιρίας ο εξοπλισμός αναβαθμήστικε απο Φιλίππειο;
Στις 15 Φεβρουαρίου ήταν να φέρουν καλό εξοπλισμό άν δέν κάνω λάθος

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εγω παντως απο συκιες και νεαπολη χθες ειχα παλι ανεβακατεβασματα στην 29.Τα αλλα σταθερα.Σημερα και η 29 σταθερη.Μακαρι να καναν δουλεια!!!Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν βρεχει η 29 ανεβοκατεβαινει  ενω ολα τ'αλλα σταθερα.

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "mamouni"
Εγω παντως παραλια οφρυνιου ψηλα κοντα στο δρομο εχω digea τζαμι με 75% σημα.Πριν επαιρνα alter απο το παγγαιο star απο τη θασο και τα υπολοιπα απο χορτιατη καλα εκτος απο alpha που παρεμβαλετε ασχημα απο καποιο τοπικο μαλλον.Ταλαιπωρια με φιλτρα και χιλιες ρυθμισεις για να εχεις ενα αξιοπρεπες αποταλεσμα.Τωρα ευτυχως ολα καλα.Αν δεις χορτιατη καλουτσικα θα δεις digea αλλα βαλε καμια σοβαρη κατευθυντικη δωσε υψος.

Ποια είναι αυτή η συχνότητα του ALTER? Πάντως από Παγγαίο δεν είναι γιατί μόνο η ΕΡΤ έχει πομπούς εκεί πάνω!
Στην παραλία Οφρυνίου λαμβάνεται το STAR από Χορτιάτη στο 51 αλλά ταπώνεται από το πανίσχυρο MEGA της Θάσου που περνάει εκεί ακόμα και με την κεραία στραμμένη 90μοίρες κάθετα προς τη Θάσο! Το ίδιο συνέβαινε και όταν ξεκίνησε ο ΣΚΑΪ στο 35 που ταπωνόταν από το 4Ε, αλλά μόλις τσίτωσε την ισχύ και έριξε πάνελ και προς ανατολικά καμπάνιασε!
Ο ALPHA και το ALTER επίσης θα μπορούσαν να λαμβάνονται καμπάνα από το Χορτιάτη στα 45 και 41 αλλά αδιαφόρησαν πλήρως να στρέψουν πάνελ προς τα εκεί με αποτέλεσμα να λαμβάνονται μεν αλλά από χάλια ως πολύ χάλια! Έτσι η παραλία Οφρυνίου αναγκαστικά βλέπει τον ALPHA από τον τοπικό πομπό της Ασπροβάλτας στο 40 που όμως παρεμβάλλεται από το Novasports του Χορτιάτη και το STAR από το 69 αλλά με πολύ χάλια σήμα λόγω χαμηλής ισχύος!
Γενικά στην παραλία Οφρυνίου δεν συμφέρει να στρέψεις κεραία προς Θάσο γιατί ούτε όλα τα κανάλια έρχονται καθαρά αλλά γεμίζουν παρεμβολές τα κανάλια του Χορτιάτη, τόσο Θάσο, όσο και από Τουρκία το καλοκαίρι!

Παράθεση από: "mamouni"
Εγω παντως απο συκιες και νεαπολη χθες ειχα παλι ανεβακατεβασματα στην 29.Τα αλλα σταθερα.Σημερα και η 29 σταθερη.Μακαρι να καναν δουλεια!!!Παντως εχω παρατηρησει οτι οταν βρεχει η 29 ανεβοκατεβαινει  ενω ολα τ'αλλα σταθερα.

Ναι είναι γεγονός, χθες πάλι είχε η Digea τα χάλια της και με μια βροχούλα σκαμπανεβάζει το σήμα σαν τρελό λες και το μηχάνημα το άφησαν έξω να βρέχεται!
Πάντως δεν νομίζω να έκαναν κάτι, απλά σήμερα ευνοεί ο καιρός!
Γενικά η ισχύς ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ!

• SatLeo Legend
Παράθεση από: "a5836"
Καλημέρα! βρίσκομαι στην περιοχή ανάμεσα στο μοναστήρι της λυδίας και στα κερδύλια στην αρχή του δήμου αγίου γεωργίου ερχόντας απο καβάλα πάνω απο ένα κολπάκι που μαζεύονται ψαράδες (ελπίζω να βοήθησα!) βλέπω χαλκιδική απέναντι δηλαδή και ασπροβάλτα αλλά έχω πολλά πλατάνια γύρω απο το σπίτι (παίζει και αυτό να φταίει),ξέρω ότι μεσα στην ασπροβάλτα πιάνουν και χωρίς ενισχυτή τα mega και ant1 τζάμι το έχω διαπιστώσει και εγώ άλλα εκεί που είμαι εγώ έχει όλη η γειτονιά πρόβλημα εκτός απο τα σπίτια που είναι πιο ψηλά προς την εγνατία οδό,alter πιάνω με το ζόρι με εσωτερική κεραία που κοιτάζει ασπροβάλτα όπως και star πολύ καθαρά στο 69 και alpha τζάμι στο 40,και λέω εσωτερική γιατί αν βάλω 2 UHF κεραίες στον ενισχυτή η μία χαλάει το σήμα της άλλης όσο και αν τον ρυθμίσω χαμηλά-ψηλά την ενίσχυση μιας και για να δώ θάσο πρέπει να είναι στο φούλ η κεραία που κοιτάει εκεί οπότε θέλω 2 ενισχυτές ξεχωριστά.Αν πάλι δυναμώσω αυτήν που κοιτάει ασπροβάλτα πιάνονται τέλεια alpha και star άλλα χάνεται mega και ant1...τα μόνα καθαρά είναι ΕΤ1 στο 7 VHF ΝΕΤ στο 59 απο παγγαίο και ΕΤ3 στο 64!!! απο χορτιάτη τα μόνα που θυμάμαι είναι το mega και to ετ3 άλλα με πολλά χιόνια όλα αυτά με εσωτερική κεραία,ελπίζω αν βάλω την μεγάλη να κοιτάει θεσσαλονίκη και τον alcad στο τέρμα να μου δώσει λίγο φώς.....Ευχαριστώ πάντως δύσκολα τα πράγματα πάντως,θα πειραματιστώ την άλλη βδομάδα που θα πάω και θα σας πώ...και ο Θεός βοηθός!!!
Τα 40 και 69 είναι από τον τοπικό πομπό της Ασπροβάλτας που μάλιστα είναι σχεδόν δίπλα σου εξού και η καμπάνα εικόνα!
Το ALTER σε ποια συχνότητα το λαμβάνεις?
Τώρα αν μιλάμε όντως για τα κανάλια 24 και 27 αυτά όντως είναι από Χορτιάτη και αν τα λαμβάνεις με εσωτερική κεραία, έχεις πιθανότητες να λάβεις και τα Digea!
Γενικά όμως είσαι σε ένα σημείο που θέλει ύψος η κεραία, και γενικά δεν ενδείκνυται στο σημείο η χρήση πολλών κεραιών σε πολλές κατευθύνσεις! Αυτό που βάζουν κατά κανόνα είναι μια πολύ δυνατή κεραία προς τη Θάσο και μια πιο μικρή προς Παγγαίο για τα κρατικά, αν και λαμβάνονται και από Θάσο γι αυτό τελευταία βλέπουμε κεραίες και προς το τοπικό Κ.Ε. για τα ALPHA (40), STAR(69), 4E (44) & TVS (33)!

Αποσυνδεδεμένος a5836

• Νέο Μέλος
  • *
Αυτό ακριβώς το setup έχω και εγώ για μία μέση λύση έχω μία κατευθυνόμενη της Alcad με φούλ ενίσχυση και ένα πλέγμα για τον πομπό απο ασπροβάλτα με την ενίσχυση κάπου στη μέση γιατί αν δυναμώσω χάνονται όπως είπα Mega και Ant1.Η μόνη λύση είναι η τοποθέτηση 2 ενισχυτών ξεχωριστά με 2 UHF και το βγάλε βάλε ανάλογα μετο τί θες να δείς,εκεί έχω καταλήξει μιάς και άλλη λύση δεν υπάρχει για τα ψηφιακά χλωμό το κόβω απο ότι έχω ακούσει και απο φίλους που κάνουν εγκαταστάσεις γενικά για την περιοχή,πάλι καλά που μπήκαν οι αναμεταδότες  του star και του alpha και βλέπουμε και αυτά,το tvs δεν πρέπει να είναι απο ασπροβάλτα άλλα απο αλλού,δεν πιάνεται πάντως και πολύ καθαρά...Απο εκεί που εκπέμπουν τα νετ και ετ3 (λογικά παγγαίο) δεν μπορούν να εκπέψουν και τα υπόλοιπα ιδιωτικά??

• SatLeo Legend
Πρέπει όμως να μου απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτάω για να σε βοηθήσω!
1. σε ποια συχνότητα λαμβάνεις το ALTER?
2. τα MEGA και ET3 που ενδεχομένως λαμβάνεις από Χορτιάτη είναι στις συχνότητες 24 και 27?
απάντησέ μου αυτά γιατί με αόριστες λήψεις, γυρνάω εδώ κι εκεί, δεν μπορώ να προσανατολιστώ σε ποιο κέντρο εκπομπής πρέπει να γυρίσεις και τι γενικά να κάνεις!
Στην ερώτηση γιατί τα ιδιωτικά δεν βγαίνουν από Παγγαίο η απάντηση είναι ότι δεν πρόκειται γιατί α) είναι δύσκολη η πρόσβαση για στήσιμο πομπών β) θα γεμίσει με παρεμβολές η μπάντα σε απομακρυσμένες περιοχές! Το Παγγαίο λαμβάνεται από την Ξάνθη ως την Κατερίνη, αν γεμίσει και άλλα κανάλια θα γίνει χαμός!
Περιμένω να μου απαντήσεις για να έχω ξεκάθαρη εικόνα του μέχρι τι μπορείς να κάνεις!

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εγω ALTER πιανω στο 41 με τη δευτερη κεραια αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι δεν ειναι αππο χορτιατη πρωτον γιατι πιανετε σχετικα καλα και δευτερον γιατι με την ιδια κεραια πιανω και το τοπικο ΔΙΚΤΥΟ  των σερρων.

Για αναφορές αναλογικών καναλιών γράφετε στην ενότητα αναλογικής λήψης.

• SatLeo Legend
Κι όμως μια χαρά από Χορτιάτη είναι! Το ΔΙΚΤΥΟ Σερρών αν δεν έχει αλλάξει κάτι είναι στο 46 και είναι από παρακείμενη περιοχή (μεμονωμένος πομπός)!

Αποσυνδεδεμένος a5836

• Νέο Μέλος
  • *
Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια για το Alter η 25 η 29 άλλα το πιάνω όταν έχω γυρισμένη την εσωτερική κεραία εκεί που πιάνει καθαρά alpha άλλα δεν το πιάνει καθόλου καλά....δεν με απασχολεί το alter τα υπόλοιπα θέλω που βλέπονται,για να τα πιάσω όλα θέλω 1 VHF για το ΕΤ1 και 4 UHF μία για θάσο μία για παγγαίο μία για ασπροβάλτα και μία για χαλκιδική για το XTV !! οπότε ικανοποιούμαι και με λιγότερα άλλα να βλέπονται! η θάσος πρέπει να είναι απέναντι και λίγο δεξιά όπως κοιτάω προς καβάλα (όπως πάει η παλιά εθνική δηλαδή) άλλα αν γυρίσω εκεί πάλι έχω πρόβλημα με το Ant1 κάτι παίζει ίσως πιάνω απο ανακλάσεις θάσο γιατί δεν εξηγειται με τόσο καλή κεραία και ενισχυτή και καινούργιες καλωδιώσεις να μην πιάνει έστω mega τζάμι.... γιατί τα πιο πάνω σπίτια πιάνουν και Ant1 τζάμι (με πλέγμα ΕΛΕΟΣ!) όταν δεν παρεμβάλει το TGRT (απογευματινές ώρες συνήθως) τον χορτιάτη πρόσφατα τον ανακάλυψα που πειραματιζόμουν με την εσωτερική για να δώ απο που ακριβώς εκπέμπει το ΧTV γιατί εκπέμπει απο δύο συχνότητες...ποιά άλλα πιάνονται απο θάσο στα UHF εκτός απο ΕΤ1,ΝΕΤ,Mega,Ant1 και Σκαι?? Πρέπει να είναι και το Μακεδονία γιατί το πιάνω ανάλογα την ώρα στο 29 αν δεν κάνω λάθος...Μία τελευταία ερώτηση παίζει ρόλο η χρονική στιγμή της ημέρας γιατί ώρες ώρες κάποια κανάλια πιάνονται καλύτερα ειδικά αυτά απο τη θάσο,για τις καιρικές συνθήκες ξέρω ότι παίζουν ρόλο άλλα μιλάμε για καλό καιρό συνεχόμενα

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
Για τα αναλογικά κανάλια μην χρησιμοποιήτε την ενότητα της ψηφιακής για τις αναφορές σας. Υπάρχει η αντίστοιχη Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε.

Αποσυνδεδεμένος a5836

• Νέο Μέλος
  • *

• SatLeo Legend
Μη μαλώνεις τα παιδιά Τάκη, στη συγκεκριμένη φάση κάναμε μια εξαίρεση (εγώ ρώτησα δηλαδή) γιατί έπρεπε να έχω κάποια δεδομένα της αναλογικής για να τους απαντήσω για τα ψηφιακά!
Αν κρίνω ότι κάτι πρέπει να μεταφερθεί θα το κάνω αμέσως!

• SatLeo Legend
Ωραία φίλε μου σε ευχαριστώ για την αναφορά!
Αν και φύγαμε από το θέμα της ψηφιακής αναγκαστικά, εντούτοις χρειαζόμουν αυτά τα στοιχεία για να ξέρω τι πιθανότητες λήψης έχεις!
Απ' ότι πάντως λες αν υπάρχει εκπομπή του ALTER στο 29 αναλογική που πρέπει να είναι και καινούριος πομπός στην περιοχή, δεν υπάρχει περίπτωση να λάβεις τα Digea ούτως ή άλλως! Οπότε υπομονή!

Αποσυνδεδεμένος KIA_CLUB

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2010
  • Τόπος: Ν.Ηρακλειο - Αθηνα
Βρε παιδια υπαρχει διαφορα στην εικονα η μπααα???Να περιμενουμε αποτελεσμα απο την αλλαγη αυτη?
ΠΙΑΤΟ OnLien 80cm x 80cm  LNB  OnLien μονομπλοκ 2πλο 0.2 db Hotbierd/Astra  ΔΕΚΤΗΣ OnLien 4070HD   ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ HotBierd 1480 καναλια / Astra 980 καναλια     TV Samsung  LE46" B750U1W 200hz  SOUND SYSTEM Onkyo TX-SR507   BLUE RAY Samsung BD-P1600A   MULTIMEDIA SYSTEM Acer Aspire M1641

• SatLeo Legend
Εξαρτάται!
Για μένα που λάμβανα από Χορτιάτη και από Φιλίππειο με εικόνα χάλια, ναι!
Για αυτούς όμως που λαμβάνουν καμπάνα αναλογική εικόνα από Υμηττό...όχι!
Γενικά τίποτα δεν συγκρίνεται με την εκπληκτική ασυμπίεστη και μέσω link εικόνα του Υμηττού!

Αποσυνδεδεμένος Olorin

• M.T
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2006
Παράθεση από: "KIA_CLUB"
Βρε παιδια υπαρχει διαφορα στην εικονα η μπααα???Να περιμενουμε αποτελεσμα απο την αλλαγη αυτη?

βεβαιως - αν εχεις τέλεια λήψη αναλογικά, θα γινει "περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!!!!"
.
"Arguing with an engineer is like wrestling with a pig in the mud;
after a while you realize you are muddy and the pig is enjoying it."

Αποσυνδεδεμένος KIA_CLUB

• Νέο Μέλος
  • *
  • Ημερομηνία εγγραφής: Φεβ 2010
  • Τόπος: Ν.Ηρακλειο - Αθηνα
Παράθεση από: "mcelliot_g"
Εξαρτάται!
Για μένα που λάμβανα από Χορτιάτη και από Φιλίππειο με εικόνα χάλια, ναι!
Για αυτούς όμως που λαμβάνουν καμπάνα αναλογική εικόνα από Υμηττό...όχι!
Γενικά τίποτα δεν συγκρίνεται με την εκπληκτική ασυμπίεστη και μέσω link εικόνα του Υμηττού!

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου...αυτο πιστευω και εγω..απλα σου δινει αλλα καλα....ψηφιακες ευκολιες...προγραμματα και τετοια!!
ΠΙΑΤΟ OnLien 80cm x 80cm  LNB  OnLien μονομπλοκ 2πλο 0.2 db Hotbierd/Astra  ΔΕΚΤΗΣ OnLien 4070HD   ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ HotBierd 1480 καναλια / Astra 980 καναλια     TV Samsung  LE46" B750U1W 200hz  SOUND SYSTEM Onkyo TX-SR507   BLUE RAY Samsung BD-P1600A   MULTIMEDIA SYSTEM Acer Aspire M1641

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
Ηλία και γω που βλέπω απευθείας από Υμηττό δεν θα λεγα το ίδιο! Όταν είχα έρθει Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα δεν παρατήρησα καμια διαφορά εκτός από μερικά που είχαν χιόνια όπως ΜΤV+ και ΤV100.

Συνδεδεμένος bill82

• Ερευνητές Επίγειων Λήψεων
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιαν 2007
  • Τόπος: Αθήνα -> Κατερίνη
καλησπερα.....  το μεγκα και ο αντεννα απο υμηττο δε πιανεται, καμια σχεση με χορτιατη.... Το μακεδονια στην digea ειναι ιδια με αυτην την ξεθοριασμενη εικονα που στελνει στον υμηττο; η καλητερη εικονα του μακεδονια που εχω δει ειναι απο χορτιατη....

• SatLeo Legend
Λοιπόν!
Καταρχάς Άγγελε, η εικόνα που λαμβάνεις στην πολυκατοικία σου από Υμηττό μόνο ενδεικτική δεν είναι της ποιότητας που εκπέμπεται!
Έχω δει εικόνα σε πολυκατοικία στους Αμπελόκηπους που φιλοξενήθηκα όπου λόγω πάλι πεπαλαιωμένης κεντρικής, ο φίλος που με φιλοξένησε είχε βάλει πλεγματάκι των 10Ε στο μπαλκόνι !
Αυτό το απίστευτο βάθος σε MEGA, ANT1, ALPHA, STAR & ALTER, ειδικά του πρώτου δεν μπορώ ακόμα να το ξεχάσω!
Μιλάμε για 100% στουντιακή ασυμπίεστη εικόνα που δεν έχω δει πουθενά!
Ο Χορτιάτης από την άλλη είναι παρατημένος στο έλεος των κακοστημένων πομπών από τα ιδιωτικά κανάλια!
Μόνο η ΝΕΤ με την ΕΤ3 έχουν άψογη εικόνα (όσο τους επιτρέπουν τα μηχανήματα που έχουν) και ακολουθεί ο ALPHA που τον σώζει η οπτική ίνα!
Το MEGA εκ καταβολής του έχει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ποιότητα ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΗΣ εικόνας λόγω αιώνιου προβλήματος στο λινκ που δεν διορθώθηκε και ποτέ, υπάρχει ένα μικρό ειδωλάκι και μη ιδανικό κοντράστ και μη ζωντανά χρώματα σε μόνιμη βάση! Γενικά δεν συγκρίνεται με ΤΙΠΟΤΑ με αυτό που είδα στο 25 του Υμηττού!
Για τα υπόλοιπα αφού είναι μέσω NOVA δεν το συζητάμε, ειδικά ο ΑΝΤ1 που ώρες ώρες ξερνάς από το χάλι του γιατί εκτός από την ήδη χάλια πηγή έχει και χάλια ρύθμιση εκπομπής!
Το STAR όσο ήταν από link ήταν ΑΨΟΓΟ, και καμιά φορά που γυρνάει κάνει μπαμ, μιας και η ευκρίνεια εκτοξεύεται στο μέγιστο!
Το m. είναι πολύ καλό από Χορτιάτη μιας και είναι link μόνιμα, αν και θεωρώ τα χρώματα ελαφρώς ξεθωριασμένα!
Τέλος για τα τοπικά αν και κάποιοι προσπαθούν, σε γενικές γραμμές έχουν από τις φτωχότερες ποιοτικά εικόνες, αν δεις ειδικά το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ στο 29 από Πλάκα Αλεξανδρούπολης και μετά κάποιο από τα τοπικά του Χορτιάτη θα απογοητευτείς οικτρά!
Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα λύσει η ψηφιακή όταν όμως τα ίδια τα μηχανήματα είναι παμπάλαια και όχι τέλεια ρυθμισμένα τι να σου κάνει και η ψηφιακή που το μόνο που θα πετύχει είναι να συμπιέσει ακόμα παραπάνω τις πηγές αυτές! :(

Αποσυνδεδεμένος silver

• Έμπειρο Μέλος
  • Ημερομηνία εγγραφής: Ιουν 2009
  • Τόπος: Αθήνα
Ηλία μόνο για σένα  :D

Αποσυνδεδεμένος mamouni

• Τακτικό Μέλος
  • **
Εχουμε κανα νεο για τους πομπους στο φιλλιπειο; Τι θα γινει μ'αυτο το χαλι; Μια ψιχαλα πεφτει και η 29 ανεβοκατεβαινει σαν τρελλη!
Τοσο καιρο περιμεναμε τα ψηφιακα για να σωθουμε υποτιθεται και τωρα τιποτα

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Φιλος μου εκανε δοκιμη στην Βεροια και κατεβασε τα ψηφιακα της ΕΡΤ και τα καναλια της Digea.Tα καναλια της Digea δεν ειχαν εικόνα μόνο ηχο που αυτο μας δειχνει οτι η LG δεν εχει mpeg4.Αυτος νομιζε οτι θελουν καρτα για να παιξουν εκτός και αν εννοούσε την μοντούλα.
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

Αποσυνδεδεμένος ntwrk24

• Ανενεργός
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Δεκ 2006
Αν έχει θύρα η συγκεκριμένη LG εννοούσε την module για MPEG4.

Συνδεδεμένος nektarios 1451

• Διαχειριστής
  • SatLeo Legend
  • Ημερομηνία εγγραφής: Απρ 2007
  • Τόπος: Αρτα
Ναι θα του το πω να το εχει υποψην

Λογικα φθηνότερη δεν ειναι η μοντούλα απο τον δεκτη?
GATE 7
Rock Thunder καθε Δευτερα στις 20:00 στο Οι παραπομπές δεν είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες. Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε
Δεκτης Octagon SF8008
Clarke Tech 4100HD Plus αραχτος
LNB Mti λευκό
Hirschmann αλουμινιου 85Χ90
μοτερ SG 2100A 76.5E - 5E
Ραδιοφωνικοι δέκτες: Sencor SRD 6600, Fujitsu

* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:35)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:26)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: speed-jim Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (21:05)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (20:55)
* Απ: Μακρινές ραδιοφωνικές λήψεις, εντός ή εκτός Ελλάδας DX  Μέλος: thanost Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (19:16)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (14:47)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ (νομοί Άρτας & Πρέβεζας)  Μέλος: Thodoris_Z Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (13:57)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΑΤΤΙΚΗ  Μέλος: palis Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (12:04)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στα ΑΜ  Μέλος: palis Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (11:34)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΗΠΕΙΡΟ, ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ & ΕΠΤΑΝΗΣΑ [ΠΖ 05]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (11:11)
* Απ: Ποδοσφαιρο σε FΤΑ μεταδοση  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/03/2025 (10:53)
* Απ: Αθλητικές μεταδόσεις ΣΗΜΕΡΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Αθλητικές Μεταδόσεις 11/03/2025 (10:48)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: nogyo.exe Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (10:23)
* Απ: Ειδήσεις - Νέα σχετικά με τη Nova  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: NOVA 11/03/2025 (09:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΞΑΝΘΗ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (09:57)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΡΑΚΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΣΕΡΡΕΣ [ΠΖ 01]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (09:54)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στο ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ (Σάμο, Δωδεκάνησα) [ΠΖ 11]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (09:53)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο νομού ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (09:51)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στις ΚΥΚΛΑΔΕΣ [ΠΖ 12]  Μέλος: mostwebradio Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 11/03/2025 (09:48)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: georgeZ Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (05:46)
* Απ: Παλιά, ένδοξα ραδιόφωνα της ΑΤΤΙΚΗΣ  Μέλος: a66fm Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 11/03/2025 (01:22)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: Chris_S Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 11/03/2025 (00:42)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 10/03/2025 (23:59)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: nektarios 1451 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/03/2025 (23:57)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση σε ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ & ΒΑ ΕΥΒΟΙΑ [ΠΖ 07]  Μέλος: eliascomtest Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 10/03/2025 (22:47)
* Απ: Η ψηφιακή τηλεόραση στην ΚΡΗΤΗ [ΠΖ 10]  Μέλος: gewrgios Φόρουμ: Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ) 10/03/2025 (22:34)
* Απ: Ραδιοφωνικό τοπίο στην ΗΛΕΙΑ  Μέλος: panos456 Φόρουμ: Τα ραδιοφωνικά τοπία της Ελλάδας ανά νομούς/περιοχές 10/03/2025 (22:09)
* Απ: Μετακινήσεις δορυφόρων  Μέλος: paksat Φόρουμ: Ειδήσεις και νέα από το δορυφορικό στερέωμα 10/03/2025 (21:28)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: tbaruzzo Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 10/03/2025 (20:14)
* Απ: Η Ε.ΡΑ. στην Ελλάδα (αναφορές - προβλήματα)  Μέλος: paksat Φόρουμ: Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο 10/03/2025 (20:00)