0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε τι υψωμετρο βρισκοντε αραγε αυτα τα δυο βουλγαρικα καναλια;Με τοσα εμποδια μου φαινετε παραξε3ςνο να φτανει εδω το σημα.καπιος σε καποια συζητηση ανεφερε αν δεν κανω λαθος ληψη μεχρι και θεσσαλια.
και αν πιάνει από πήλιο?
Εδώ και 1,2 εβδομάδες υπάρχουν έντονες παρεμβολές στο Nova sport CH:40 από το alter στην ίδια συχνότητα δεν γνωρίζω από που μπορεί να είναι όμως!
Αχ μπράβο Τάκη που μου το θύμισες!Προχθές πήγα στην Καλαμαριά με την CASIO και στο ύψος του Αγίου Παύλου του νοσοκομείου όπως περνούσαμε με το αμάξι (τέλος περιφερειακού στο Φοίνικα) κάνει τεράστιο άνοιγμα η Βάβδος, με το ΔΙΟΝ να λαμβάνεται καμπάνα και το COSMOS τίνγκα στη γραμμή!Το Super λοιπόν δεν το έλαβα καθόλου! Και άντε καλά στο 22 πες ότι το θ έχει και μια ισχύ, το 42 πια δεν έπρεπε να βγαίνει καθόλου? Μια πιθαμή πομπό έχει το Γνώμη και αυτό ήταν καμπάνα!Απόδειξη φυσικά του πόσο μαζεμένοι θα μπορούσαν να είναι οι πομποί αν ήθελαν.... :?
Κάποιος από Κατερίνη (π.χ. cocu) ας ενημερώσει αν το κανάλι "Super-Χαλκιδικής" συνεχίζει να εκπέμπει καί στην 42UHF εκτός της 22UHF!
Έχω μία για Χορτιάτη και μία για Πήλιο!Υπερισχύει του super tv αλλά είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσεις λόγω των παρεμβολών!
Στις 21, 25, 29, 36, 39, 47, 49, 55, 63, 66 τί βγάζεις?
34, 47, 49, 59 τί βγάζεις?