καλησπερα
υπαρχει περιπτωση το 23 της νετ που λαμβανεται σχεδον σε ολη την πιερία να είναι απο βαβδο?
επεισεις αυτο που κατι σαν να παρεμβαλοταν στο 29 κατω απο το μακεδονια και το νοβασινεμα μαλον ειναι το τουρκικο trt4(coçuk), κατα καιρους κανει την εμφανιση του και ποιο συχνα στην νοτια πιερια
Κατηγορηματικά όχι!
Έχω κάνει πολλές λήψεις σε σημεία που λαμβάνουν μόνο Βάβδο και ΝΕΤ στο 23 δεν έλαβα ποτέ από εκεί!
Όλα συγκλίνουν σε Θάσο, δεδομένης της λήψης στην Ποτίδαια και της τέλειας λήψης όλης της Θάσου στο Πολύχρονο! Δεν είναι απίθανο να ξεφεύγει το σήμα της που είναι πάρα πολύ δυνατό!
Εκτός και αν υπάρχει πομπός στον Όλυμπο!
Κάτι τέτοιο επίσης δεν θα ήταν απίθανο, όταν πολύ παλιά είχα γυρίσει την κεραία μου προς Κατερίνη έπιανα ΝΕΤ στο 23 αλλά και όταν χάνεται η ΕΤ3 πιάνω ΝΕΤ & Πέλλα μαζί!
Με την CASIO όμως δεν την έχω πετύχει! :?
Για το TRT4 που είναι από τον πομπό της Σμύρνης με ισχύ εξόδου
40 KW έχουμε και από αλλού αναφορές! Μπορεί να είναι, όπως επίσης να έλαβα και το Boskjia καθώς η CASIO σταμάτησε στο 36 σε ένα αδιόρατο σήμα που θα ήταν λογικά το Α1 των Σκοπίων (δεν μιλάω για τη λήψη του ΣΚΑΪ)!
Γενικά εν κινήσει οι εναλλαγές των σημάτων είναι ραγδαίες οπότε είναι δύσκολο να λοκάρεις για πολύ ένα αδύναμο σήμα!
Για το κέντρο εκπομπής Ολύμπου όπου ακριβώς και να είναι αυτό, όποιος φίλος ξέρει συχνότητες ας μας πει!