Τάκη μου όταν γράφουμε όμως συγκεκριμένα νούμερα οφείλουμε να λέμε και από που τα ξέρουμε!
Η σύγκριση που κάνεις μεταξύ μίας σταθερής εγκατάστασης και μίας CASIO είναι και άδικη και άτυπη για τους ίδιους ευνόητους λόγους που επικαλείσαι!
Όμως επειδή είπες 100W, σε μία περιοχή όπως η Καλλικράτεια και η Γαλάτιστα, η ΝΕΤ θα έβγαινε καμπάνα ή έστω και λίγο, και ξέρεις ότι έχω ήδη κοιτάξει σταθερές εγκαταστάσεις σε σημεία που πιάνουν καθαρά από Βάβδο!
Με αυτή τη λογική και εγώ δεν γράφω τυχαία, αλλά δεν γράφω και συγκεκριμένα νούμερα ισχύος αν δεν έχω πηγή γιατί αυτά δεν μπορούν να μετρηθούν από την προσωπική λήψη χωρίς πεδιόμετρο είτε είναι από φορητή, είτε από σταθερή εγκατάσταση!
Να μου έλεγες 10 Watt να το καταλάβω, αλλά 100 Watt δεν είναι αμελητέα ισχύς για να μη λαμβάνεται καλά κοντά στη Βάβδο!
Εκεί είναι η ένστασή μου! Αφού δεν έγινε λοιπόν διασταύρωση αν όντως η ΝΕΤ εκπέμπει από Βάβδο στο 23 δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για το σημείο εκπομπής, ούτε για την ισχύ της, εκτός αν υπάρχει τρίτη αξιόπιστη πηγή!